Páginas

Viatge Fi de Curs de 6é

L'alumnat de 6é hem fet el nostre viatge de Fi de curs. També és el viatge fi de l'Etapa de Primària. Hem anat a Barcelona on hem pogut visitar el Parc Güell, el barri gòtic, la catedral, les Rambles, Sta Maria del Mar...Buff!!! qué ciutat més fantàstica. Desprès, a l'hotel. Abans d'anar al llit uns jocs a la vora de la mar. Sense pressa però sense parar el segon dia l'hem empleat en la visita a La Pedrera la famosa casa dissenyada per Antoni Gaudí on hem aprés i descobert quantitat de detalls i anècdotes que a simple vista no es veuen. Desprès de dinar en un buffet on ens van felicitar el propietari i un matrimoni de gent gran pel nostre saber estar, se n'anarem a la Sagrada família: apoteòsi de l'art modernista. Desprès a l'Aquari i de tornada de nou a l'hotel. Desprès de sopar més jocs nocturns (quin aire més fred que feia!!!!).
El tercer dia, el millor: una estada a Port Aventura! A primera hora del matí ja estavem a la porta. Ens donaren solta amb el compromís de reunir-se a les 13:00 al lloc del dinar. Desprès, mala sort, es ficà a ploure d'una manera prou molesta que ens obligà a tornar a casa dues hores abans del previst. A les 21 hores, ja estavem a Paiporta.
Ho hem passat d'allò més bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Infantil visita el Parc Adai

El passat dimarts 27 de maig, tots els xiquets i xiquetes del cicle de Infantil hem anat d’excursió al Parc Adai en Nàquera . Una eixida on hem pogut gaudir d’un dia diferent: visitar la granja i els seus animals, fer galetes, regar la terra, fer tir al arc, conta-contes, entrar als tipis dels indis…
Ens ha agradat moltíssim i de segur que repetirem.

divendres, 23 de maig del 2014

dijous, 15 de maig del 2014

Berenar solidari 2014

Dimecres 14 ha estat una vesprada feliç i solidària. Hem berenat d'allò més bé amb les coques, tartes, pizzes, pastissos.... i sucs que moltes persones voluntàriament han aportat i repartit amb tota la comunitat escolar. Hem recollit 806 euros que aniran íntegres a Càritas Paiporta per ajudar a les famílies més necessitades del poble. Ho hem passat molt bé tots plegats i a més hem ajudat amb la nostra aportació a amics i veïns nostres que estan passant per una dura situació econòmica. El Jaume I, com sempre, col·laborador i solidari.


dijous, 8 de maig del 2014

Els tallers i taules amb els llibres per fer intercanvi ens han mantés tot el matí enganxats a la literatura. Unes jornades fantàstiques. Hem gaudit moltíssim.