divendres, 30 de maig del 2014

Pagament beques llibres text

Pagament Ajudes Llibres de Text by ceipjaume

Viatge Fi de Curs de 6é

L'alumnat de 6é hem fet el nostre viatge de Fi de curs. També és el viatge fi de l'Etapa de Primària. Hem anat a Barcelona on hem pogut visitar el Parc Güell, el barri gòtic, la catedral, les Rambles, Sta Maria del Mar...Buff!!! qué ciutat més fantàstica. Desprès, a l'hotel. Abans d'anar al llit uns jocs a la vora de la mar. Sense pressa però sense parar el segon dia l'hem empleat en la visita a La Pedrera la famosa casa dissenyada per Antoni Gaudí on hem aprés i descobert quantitat de detalls i anècdotes que a simple vista no es veuen. Desprès de dinar en un buffet on ens van felicitar el propietari i un matrimoni de gent gran pel nostre saber estar, se n'anarem a la Sagrada família: apoteòsi de l'art modernista. Desprès a l'Aquari i de tornada de nou a l'hotel. Desprès de sopar més jocs nocturns (quin aire més fred que feia!!!!).
El tercer dia, el millor: una estada a Port Aventura! A primera hora del matí ja estavem a la porta. Ens donaren solta amb el compromís de reunir-se a les 13:00 al lloc del dinar. Desprès, mala sort, es ficà a ploure d'una manera prou molesta que ens obligà a tornar a casa dues hores abans del previst. A les 21 hores, ja estavem a Paiporta.
Ho hem passat d'allò més bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Infantil visita el Parc Adai

El passat dimarts 27 de maig, tots els xiquets i xiquetes del cicle de Infantil hem anat d’excursió al Parc Adai en Nàquera . Una eixida on hem pogut gaudir d’un dia diferent: visitar la granja i els seus animals, fer galetes, regar la terra, fer tir al arc, conta-contes, entrar als tipis dels indis…
Ens ha agradat moltíssim i de segur que repetirem.

dijous, 15 de maig del 2014

Berenar solidari 2014

Dimecres 14 ha estat una vesprada feliç i solidària. Hem berenat d'allò més bé amb les coques, tartes, pizzes, pastissos.... i sucs que moltes persones voluntàriament han aportat i repartit amb tota la comunitat escolar. Hem recollit 806 euros que aniran íntegres a Càritas Paiporta per ajudar a les famílies més necessitades del poble. Ho hem passat molt bé tots plegats i a més hem ajudat amb la nostra aportació a amics i veïns nostres que estan passant per una dura situació econòmica. El Jaume I, com sempre, col·laborador i solidari.


Trobada escoles en valencià

INFORMACIÓ TROBADA-2014.pdf by ceipjaume

dijous, 8 de maig del 2014

Els tallers i taules amb els llibres per fer intercanvi ens han mantés tot el matí enganxats a la literatura. Unes jornades fantàstiques. Hem gaudit moltíssim.