dijous, 24 de febrer del 2011

Samarretes



Ja estan ací, ja han arribat les samarretes de la Trobada de les escoles en valencià! Costen 8 euros, són molt boniques i de molt bona qualitat. Estan exposades a l'entrada de l'edifici principal de l'escola. Les podem encomanar i pagar al despatx i més endavant ens les lliuraran perque estiguen disponibles per a la festa. Cal donar-se pressa per no quedar-no sense.
Ànim i comprem-ne. És també altra manera d'ajudar a la celebració de la Trobada!

divendres, 18 de febrer del 2011

Premi PDI

Hui divendres 18 de febrer a les 12:30 del matí al saló d'actes del Jardí Botànic de València, s'han lliurat els Premis 2010 per al desenvolupament de Recursos Educatius Digitals, convocats per la Direcció General d'Innovació Tecnològica Educativa. El nostre company Paco Canet ha estat premiat pel recurs "El Nadal" per a Pissarra Digital Interactiva en la modalitat A per a Educació Infantil.
El conseller d'Educació D. Alejandro Font de Mora en persona ha fet lliurament del diploma als 88 treballs que han resultat guardonats.
Ha finalitzat l'acte amb unes paraules felicitant a tots els participants i agraïnt l'esforç de tot el professorat per mantenir-se al dia en tots els àmbits i aspectes de l'educació dels nostres alumnes, ciutadans del futur.
Enhorabona al nostre company i amic!

dijous, 17 de febrer del 2011

SAMBORI fase primera

El tercer cicle del nostre col·le ha participat de manera entusiasta en la primera fase del Concurs d'escriptura SAMBORI. Tot el professorat s'ha implicat a fons i ha aconseguit encoratjar tot l'alumnat de manera massiva i il·lusionant.
108 treballs en total dels que s'han seleccionat 2 per classe per enviar-los a la fase comarcal. Éstos han rebut el seu diploma i un llibre d'Enric Valor del qual celebrem enguany el centenari del seu naixement. Però a més, hem volgut premiar la qualitat de molts altres treballs que s'han distingit per la seua creativitat, imaginació, il·lustració, esforç.., fins un total de 21, amb un diploma.
Hui, al gimnàs hem fet el lliurament dels premis i hem tingut l'oportunitat d'oferir un calorós reconeixement als companys guardonats. Ara cal esperar , amb molta esperança, la següent fase del concurs!

dimecres, 16 de febrer del 2011

2n al teatre l'Horta


Holmes &Watson són una parella d'amics investigadors que no passen pel millor moment de la seua amistat. Un nou cas els farà recobrar l'afecte i les ganes de treballar junts. Ha desaparegut un diamant molt valuós, un bastó encerclat per una serp, el director del museu de la Torre de Londres... El maleït Moriarty desitja trobar la pedra filosofal... Desprès d'un seguit d'aventures, els protagonistes de la història aconseguiran el seu propòsit.
Ha estat un muntatge curiós. Una boira envaïa l'espai com si estiguerem a Londres. Tota l'obra s'ha vist a través d'una tela negra retroil·luminada que li donava un aire tancat, misteriós... De tant en tant s'obria una finestra...
Ho hem passat molt bé encara que unes files més arrere s'hauria apreciat millor l'efecte de la foscor, la bruma...



dijous, 10 de febrer del 2011

3r visita la Biblioteca Municipal

L'alumnat de tercer hem fet una visita a la nova Biblioteca Municipal de Paiporta. Allí ens han rebut uns curiosos "llibres", blau, taronja i groc que ens han anat introduïnt en la col·locació dels materials i llibres i el funcionament del servei. Ens han contat històries molt boniques i de manera molt dinàmica ens han motivat per conèixer tots els secrets de la biblioteca. Ens hem pintat, fabricat disfresses i hem representat contes relacionats amb la història, animals i el món de la fantasia.
Ho hem passar veritablement bé. Segur que tornarem més d'una vegada!