dijous, 24 de març del 2016

Cloenda del Projecte " El Bon descans"

Estimades families,

          El passat dimarts, ferem la cloenda del projecte " El Bon Descans". Tot l'alumnat del Centre, va preparar aquesta activitat. Es tractava que els més majors, contaven un conte als més menuts. Tothom al pati i per parelles, buscava un indret per a realitzar l'activitat. 

          Fou una experiència inoblidable, bónica, educativa,...El que més impressionava era veure a les criatures de diferent edat per qualsevol lloc dels patis i, escoltar una suau  "remor", resultat dels centenars de veus de xiquetes i xiquets, mentre contaven i comentaven la història.

Enhorabona a totes les xiquetes i xiquets del Centre!

Com no!,...,   Moltes Felicitats a l'Equip de mestres del segon cicle de primària , que ha estat l'encarregat de coordinar aquest projecte.

Ací tenim una mostra de la cloenda

Xocolatà- Falles 2016

Estimades families,

       Moltes, moltes gràcies per la vostra col·laboració, il·lusió, sentit del humor i Alegria que ens regalareu el passat dia 15 de març en la xocolatà!!!. 

      Un grapat de mares i pares estaven preparades i preparats a les 9:00h del matí per a repartir la xocolata i les ensaimades a totes les criatures del Jaume.

        Moltes Gràcies també a l'empresa del menjador COLEVISA, per la seua col·laboració.

El JAUME  som  una Escola Oberta!!!

Una vegada més,..., Moltes Gràcies!!!

Sí, AIXÍ FEM L'ESCOLA QUE VOLEM!!!!!!!

"II Exposició del Ninot"-2016

Estimades families,
Com sabem aquest curs hem fet la "II Exposició del Ninot" al Jaume. Les nostres xiquetes, xiquets, families i mestres hem pogut gaudir d'aquests " monuments" fantàstics que l'alumnat ha realitzat a les seues cases amb el suport dels seus familiars.

         Ha estat una experiència que encetarem el curs passat i que continuarem fent-la pel seu èxit i pel seu valor educatiu. L'educació artística, exponent de la cultura, constitueix un mitjà a través del qual, s'accedeix a la comprensió del nostre entorn humà, social i cultural. Amb aquest tipus d'activitats, despertem i configurem , actituds creatives i capacitats artístiques.

Moltes Gràcies, com SEMPRE!!

Així fem l'Escola que Volem!!!

Exposició Taller Fotografia 6és

Estimades families,
Tal i com us anunciarem, ací tenim una mostra de l'exposició "Taller de fotografia emocional" que ha realitzat l'alumnat de sisé, amb les seues mestres Vanessa i Délia i amb el saber fer de dues mares, Mar i Alicia.

Moltes Gràcies Mar!, Moltes Gràcies Alicia!

Així fem l'Escola que Volem!!


dissabte, 12 de març del 2016

Març 2016

Estimades famílies,

          Aquest mes de març ha vingut carregat de noves activitats que us sintetitzem en aquesta entrada, ja desde fa un mes, estem fent activitats al voltant del projecte " El Bon descans", dintre del macro " La Vida Saludable". Aquest projecte el tancarem dilluns 14 de març amb la participació de tot l'alumnat del Centre. Per la vesprada farem una sessió de contacontes on els més majors contaran històries als més menuts. Ho farem al pati i us informarem també d'aquesta cloenda.

           D'altra banda, hem estat treballant a les classes sobre el " Dia de la Dona". Incidint amb el Bon Tracte i amb la Igualtat de gènere.

          Per últim estem en falles i la nostra fallera major " Amparito", ens avisa de la " II Exposició del Ninot" al Jaume, que podrem visitar alumnes, mestres i famílies, el proper dimarts dia 15 a les 4 de la vesprada. Eixe dia haurà també " Xocolatà" per a totes les xiquetes i xiquets del Centre que repartiran totes les mares i `pares que puguen i tinguen gust. Els esperem a primera hora del matí. També us informarem d'aquesta.

Moltes Gràcies a totes i a tots!!

Bones Falles!!

Així fem l'Escola que Volem!!!!

dilluns, 7 de març del 2016

Projecte: EL BON DESCANS"

Estimades famílies, ja sabeu que aquest curs al Jaume estem dedicant-lo a aprofundir sobre com viure millor, de manera més saludable. Esta part del curs estem dedicant-li-la al bon descans, i els seus beneficis per a la salut. Us adjuntem un capítol d'un llibre dedicat a este tema, per si us ve de gust llegir-lo.
Així fem l'escola que volem!

dissabte, 5 de març del 2016

DESDEJUNI SALUDABLE-2016

Estimades famílies,
Fa uns dies, varem tenir un desdejuni molt especial. En primer lloc varem comptar amb la presència de dos tècniques en nutrició i alimentació que ens explicaren les propietats dels aliments que prenem a primer hora del dia i , de la seua importància per a la nostra salut i benestar. Va ser una activitat d'aprenentatge de molta qualitat, on adquirirem coneixements i s'ho passarem d'allò més bé tastant els sabors dels aliments que formen part d'un desdejuni saludable.Gràcies COLEVISA.