dimecres, 27 de març del 2013

Carrícola

Les classes de 4t hem fet una eixida didàctica a Carrícola. Ens han acompanyat 22 pares i mares a més dels mestres. Hem pujat al castell per un camí plenet d'escultures a l'aire lliure que haviem de trobar i identificar. A més de l'activitat didàctica que hem dut endavant amb l'ajuda dels pares i mares hem fet una considerable activitat física, artística i social. 
Desprès hem dinat i descansat un poc -el justetet- per fer altra ruta anomenada els camins de l'aigua que també ens ha resultat molt interessant i divertida. Tot el camí estava ple d'escultures de diferents tipus i materials en torn a la biodiversitat. De tornada a l'autobús una mena de plugim començava a caure.
Ha estat una eixida didàctica molt xula. Ho hem passat d'allò més bé. Hem après moltes coses i hem descobert un indret fantàstic de la nostra comunitat valenciana.
Tornarem de segur amb amics, familiars i parents!

divendres, 15 de març del 2013

La nostra falla 2013

Quina jornada més emocionant! A primera hora del matí hem fet la arreplegà de "l'estoreta velleta" i hem montat una falla d'allò més bonica. Desprès, els pares i mares de l'ampa han passat per les nostres classes repartint-nos xocolate i ensaïmades i croissants. Desprès, per classes, hem baixat a donar-li una ullada a la falla. A les 12.20 hem obert les portes del col·le i les famílies han pogut entrar i visitar també el monument. Fotos i més fotos.... Cap a les 12:35 Aureli, el director, li ha botat foc a la traca que ha encés de manera fantàstica la falla mentre sonava música de festa. La cremà ha estat una meravella! 
Desprès hem pujat a les nostres classes per replegar les nostres coses i a casa!
Bones falles per tothom!!!!!!

dilluns, 11 de març del 2013

Ja s'acosta Sant Josep !

Al col·le ja hem començat a notar l'ambient faller. La nostra amiga Amparito la fallera ja presideix l'entrada de l'edifici principal davant del cartell anunciador de la festa.
Els xiquets i xiquetes ja podem dur les coses que tenim a casa per a la falla. El divendres pel matí farem la "replega de l'estoreta velleta" i montarem la nostra falla. Tindrem xocolatà gràcies a la col·laboració dels pares i mares. Desprès baixarem per classes per visitar la falla i cap  a les 12:30 baixarem totes les classes  per fer la cremà. Les famílies estem convidades a participar en la cremà. I desprès... a gaudir de les falles 2013 !
Recordeu que el dimecres dia 20 de març NO hi haurà classe.


dimarts, 5 de març del 2013

Teatre d'ombres


Al llarg del projecte "Dames i cavallers" d'Infantil 5B hem fet moltes activitats pero una vegada més, les nostres mares ens han sorprés amb una obreta de teatre d'ombres xineses amb una princesa, un cavaller i un drac com a protagonistes. Ha estat una activitat molt divertida i hem gaudit molt.

Teatre Infantil 5B



La  classe dels cavallers i les dames de cinc  anys B hem finalitzat el nostre projecte amb una  obra de teatre com a cloenda d’aquest .  Han sigut els nostres pares i mares els que ens han traslladat a aquesta època tan llunyana, de la qual hem aprés moltes coses. Ací teniu una mostra de lo bé que ho vam pasar i de lo bé que ho van fer ells. Des d’ací moltes gràcies per la vostra  ajuda papis!.

divendres, 1 de març del 2013

Venda de samarretes

Ja tenim a la venda les samarretes de la Trobada de les escoles en valencià d'enguany. Podeu passar pel centre i veure-les en viu i en directe. Fins i tot provar-se la talla adient... Són molt boniques i de molt bona qualitat.

Una climatologia potent

Aquests darrers dies hem tingut un temps d'allò més variat. Aire, pluja i baixes temperatures. Tant, que mirant cap al Vedat de Torrent, podem veure fins i tot, algo tan extraordinari per a nosaltres com la neu.


 
Esperem que la fredor de l'hivern es mantinga el justet per a acollir amb les falles, una esplendorosa primavera.