dimarts, 31 de maig del 2016

Activitat Física i Salut

Estimades famílies,

Tal i com us anunciarem fa uns dies, passat divendres tinguerem l'Activitat col·lectiva  de cloenda del projecte que ha coordinat i programat el tercer cicle de Primària,  com a fil conductor de les activitats  dels darrers dos mesos. 

L'alumnat de sisé va programar i coordinar els jocs de la gimcana a tot l'alumnat del Jaume. Va estar un èxit de coordinació i saber fer.

Moltes Gràcies!

Enhorabona!!

Felicitats!!!

Així Fem l'Escola que Volem!!!!!!!

dilluns, 30 de maig del 2016

Berenaret solidari-16

Estimades famílies,

Som una Escola Solidària. 

Una vegada més, un any més, la nostra Comunitat Educativa s'ha superat.

La setmana passada vam celebrar totes i tots la Festa de la Solidaritat. El Berenaret Solidari.

Desenes de coques dolces i salades, sucs, gelats, pastissos, batuts, caramels, etc etc van ser preparades per les famílies i mestres  del Jaume per a la Festa de la Solidaritat.

Tots els beneficis, 951 euros!!!!!!, van ser donats a CÀRITAS Paiporta.

Moltes Gràcies xiquetes i xiquets!!
Moltes Gràcies famílies!!
Moltes Gràcies mestres!!
Moltes Gràcies Jaume!!

I, sobretot, Moltes, Moltes, Moltes  Gràcies CÀRITAS Paiporta!!!!!

Infantil-2016 a VIALDEA

Estimades famílies,

Totes les xiquetes i xiquets d'Infantil vam gaudir d'una magnífica eixida de Final de curs. En aquesta ocasió vam visitar Vialdea. Un parc d'educació vial.

Tothom vam conduir motos, cotxes,,..., ferem de bombers i una roda d'activitats relacionades amb l'Educació Vial.

També vam muntar en tren i ferem de passatgeres i passatgers, vam aprendre  a comportar-nos  com a vianants, el significat de les senyals i indicacions de tràfic, les normes de circulació, etc.

Moltes Gràcies Mestres !

Enhorabona i Felicitats !!!

Infantil 3A-2016- " Els Caragols"

Estimades famílies,
La classe d'Infantil 3 anys A, ha treballat aquest trimestre, el Projecte , dels " Caragols"- nom de la classe-.

Per poder aprendre molt sobre aquests animalets, han muntat unes caragoleres per a cada equip, amb arena del nostre pati i menjar que els porten de casa.

Han observat amb lupes, les característiques dels caragols.

I, investigant, investigant, han descobert que no tenen nas! i que respiren per un forat que tenen a la part dreta de la closca.

Tampoc tenen orelles i,... s'han preguntat si els caragols són sords!..., per unanimitat, les xiquetes i xiquets van decidir comprovar-ho cridant Molt fort!,..., però els caragols,...,..., No s'immutaren, així que arribaren a la conclusió que : Si, els caragols són sords.

Cada 2 ó 3 dies els van posar  menjar i així aprenerem què mengen, com mengen i què els agrada més. També van posar  un aliment diferent en cada caragolera- lletuga, tomata, carlota i, ... ... ... fan la caca del mateix color que allò que han menjat!

Hem fet curses, dibuixant una ratlleta d'eixida i d'altra per la meta. Oh que passa??. Es desplacen per on volen! .., No saben caminar en línea recta!!

També hem banyat els caragols amb aigua barrejada amb colorant alimentici i nescafé, per investigar el rastre de la bava que generen al desplaçar-se.

En Educació Física, ens hem convertit en caragols i hem superat diferents obstacles.

I finalment, ...,...,..., un secret: per a poder fer tot el projecte, hem hagut d'enganyar cada dia als caragols , ruixant-los amb aigua per a que pensaren que plovia i ixqueren de la closca. 

Ha estat Molt Divertit!!. Moltes i moltes experiències inoblidables.


Moooltes Gràcies Paula!!!




dilluns, 23 de maig del 2016

3rs. Senderisme entre Benicàssim i Oropesa

Estimades famílies,

        Dijous 19 de maig, ens estrenàrem com a senderistes de tercer! 60 criatures, 23 familiars i 4 mestres, caminàrem els 6 kilòmetres de via verda entre Benicàssim i Oropesa.

           Després de dinar jocs en la platja!!!. Un dia genial amb un paisatge espectacular. Este curs per la mar i el curs proper per la muntanya.

Així fem l'escola que volem!

Moltes Gràcies pel bon ambient i la col·laboració.



Projecte Activitat Física i Salut

Estimades famílies,

          I ja arribem al darrer Projecte del Curs: " L'Activitat Física i la Salut". En aquest cas, coordinat per les mestres del 3r Cicle de Primària. Dintre del tema central del curs: Vida Saludable", n'hem portat a terme quatre: L'alimentació i la vida saludable, El Bon tracte, El Descans i l'Activitat Física. 

Ara comencen a desenvolupar-se a les aules, diversos tipus d'activitats relacionades amb aquest tema i, comptem com sempre amb l'aportació de les famílies del Jaume. 

Us anirem informant del seguiment del projecte

Ací tenim una mostra del mural col·lectiu. 

Moltes Gràcies!!!

Així fem l'Escola què Volem!!!

Cloenda Tallers 3r Cicle-2016

Estimades famílies,

            Passat dijous 19 de maig, va tenir lloc al col·le la Cloenda de Tallers de Plàstica de tercer cicle de Primària. Ha estat un projecte al llarg del segon trimestre i part del tercer.

         Aquest magnífic projecte ha comptat enguany amb 10 tallers. Han participat   40 mares, 2 pares i una germana. Enhorabona i Moltes Gràcies a tothom!!!

            A més, dijous 19 i divendres 20 de maig, vam poder gaudir de la fantàstica Exposició dels treballs. Tot l'alumnat del col·le va poder anar a visitar-la  així com també les famílies.

Així FEM L'ESCOLA QUÈ VOLEM!!!!!


Ací tenim una mostra de l'Exposició. Prompte us mostrarem la cerimònia de Cloenda.

dimecres, 18 de maig del 2016

1r Cicle a Benissanó

Estimades famílies,

          Passat divendres dia 13, l'alumnat de primer cicle vam fer una eixida a Benissanó. Entre moltes altres activitats vam visitar el Castell i els seus voltants.

           Primer ens repartiren per grups, i uns vam fer  tirolina, altres  tir amb arc, danses medievals, taller de pintar-se la cara, de fer espases, etc.

            Després vam visitar  el Castell i vam aprendre sobre cavallers, dames i sobre com era la vida fa molts, molts anys.

           A més ens assabentarem que continuen fent millores per mantenir el monument. S'ho passarem de meravella i us animem a que aneu a visitar-lo. Va ser una Gran dia!!!




Premi Sambori 2016

Estimades famílies,

          Passat dissabte 14 de maig, en l'Auditori Palau de les Arts de València, es va fer el lliurament dels guardons del premi Sambori. Enguany es celebrava la 18a edició del premi de Literatura en Valencià i el nostre alumne Álvaro Córdoba, tercer de Primària, va estar guanyador del guardó del segon cicle  amb la història: " La risa és un motor d'energia". Va estar acompanyat per familiars, amigues i amics i per mestres del col·le.

Enhorabona Álvaro!!!

Moltes Felicitats!!!!!



diumenge, 1 de maig del 2016