dijous, 30 de gener del 2014

Dia de la Pau i la no violència

Hui, 30 de gener com cada any, hem celebrat aquest dia tan important. Ha estat la culminació d'una setmana plena d'activitats amb la Pau com a eix vertebrador. Presentacions, lectures, fitxes, comentaris, exposicions... han anat desenvolupant-se fins a aquest matí en que ens hem reunits tots al pati per enviar els nostres desigs, mitjançant globus de color, a l'espai infinit. Desprès hem fet una dança de benvinguda de Kènia i per finalitzar, hem soltat uns coloms a l'aire.
Ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ampa que ens ha facilitat els globus plens d'heli, el muntatge musical i coreogràfic realitzat per Joan, el nostre mestre de música, Cristina, alumna de pràctiques que ha aportat els coloms i la implicació de tot el professorat i alumnat del centre.
Ha quedat preciós!!!!


dimecres, 29 de gener del 2014

Els xiquets i les xiquetes de la classe d'Infantil 5A estem estudiant a Pablo Picasso. Amb motiu del dia de la Pau i no violència, hem descobert el quadre del "Guernica" i la seua importància com a símbol de la Pau. És per això que hem volgut representar l'horror de la guerra amb un quadre pintant per tots i que hem anomentat "La Guerra" per tal de mostrar l'espant i....

divendres, 24 de gener del 2014

Tallers

Dijous 16 de gener encetarem els tallers de Plàstica en el tercer cicle. Com cada any, les quatre classes s'hem repartit en huit grups i amb la col·laboració de al voltant 30 pares i mares i la supervisió dels nostres tutors desenvoluparem unes huit activitats diferents, com ara: cuina, costura, plegat de paper, pintura...S'ho passem d'allò més bé.


dimecres, 15 de gener del 2014

Potabilitzadora

Hui dimecres 15 de gener, els companys de 6é hem anat a la planta potabilitzadora del Realón ací prop a Picassent. Hem tingut l'oportunitat de veure en directe el procés en 8 fases de la potabilització de l'aigua que ens arriba des del canal fins a les nostres aixetes. Primer mitjançant l'explicació des de la sala de control i desprès passejant per les instal·lacions de la planta.
Des d'ací i des de la planta de Manises s'abasteix la ciutat de València i tota la nostra comarca de l'Horta.
Per finalitzar, ens han regalat un recordatori del funcionament de la planta i uns consells per estalviar aigua.
Ha estat una eixida molt instructiva.