dilluns, 12 de desembre del 2016

4ts ALS JARDINS DE VIVERS I DEL TURIA 7/12/16

Per fí, després de 3 intents d'anar a Carrícola!!!!...,  Acceptàrem la pluja continuada durant tres setmanes!!! Desitgem que la sequera s'haja recuperat i s'hagen recuperat els aqüifers, però la nostra eixida a Carrícola no poguérem fer-la. Així és la Vida!!!...

Però no podíem finalitzar el trimestre sense una excursió, i així ho férem!.

Amb molt bona voluntat per part d'un gran Equip de col·laboradores i col·laboradors, férem possible un dia estupendo pel jardins de Vivers i el Pont del Reial, amb huit parades que ens ajudaren a mirar aquest lloc familiar d'altra manera, a conèixer part de la seua història, a practicar l'observació fent dibuix al natural, fins i tot a parlar de com vivien els animals en l'espai de l'antic zoo, que ara ja estan derruïnt-lo.

Van ser dos hores sense parar amb treball de camp dels equips acompanyats per les famílies que poguereu col·laborar i disfrutar amb nosaltres.

Després de dinar, dedicàrem temps a jugar en els jardins del riu: la corda, el mocador, la goma i el cementeri, ens feren riure i finalitzar un dia de convivència i aprenentatge.

Moltes Gràcies a la Família de quart!!!


Les Mestres de quart



dimarts, 6 de desembre del 2016

MENÚ DESEMBRE-16

INFANTIL 5 ANYS PARTICIPA EN UN TALLER SOBRE IGUALTAT DE GÈNERE


Estimades famílies, l'alumnat d'Infantil 5 anys i de primer de Primària hem participat en un taller sobre IGUALTAT DE GÈNERE, que ha organitzat l'Ajuntament de Paiporta. En el taller, varem jugar, pensar i ens sorpreniem a tot hora a través de les activitats i propostes de la ponent. Varem trencar tòpics i el que és més important, s'adonarem de tòpics que reproduim per inèrcia. Va estar molt divertit i, la ponent genial. Enhorabona






dilluns, 28 de novembre del 2016

El projecte del curs 16-17: " LA VOLTA AL MÓN EN 175 DÍES"

Estimades famílies, 

Aquest curs en el col·le estem vivint un Projecte que ens va a dur a conèixer més el món en el que vivim, la seua diversitat i la importància del respecte a les cultures i la natura, el nostre projecte: LA VOLTA AL MÓN EN 175 DÍES!!!.

Aquesta primera part del curs ens ha dut de viatge per Europa. En les classes hem compartit viatges, també ciutats d'Europa a les que ens agradaria viatjar, hem conegut part d'algunes ciutats arrel de 20 monuments que són part de la història d'Europa. També hem reflexionat sobre el desig de que el nostre continent siga una TERRA D'ACOLLIDA PER A LES PERSONES QUE ARRIBEN A D'ELL FUGINT DE LA GUERRA I DE LA MISÈRIA.

Divendres 25 de novembre, dia en el que ens unim per desitjar un bon tracte en les relacions i REBUTJAR LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, també va ser un dia en el que ens juntarem tot l'alumnat del col·le per cantar el desig de ser TERRA D'ACOLLIDA i al temps per a compartir les classes agermanades ( majors i menuts). Una activitat col·lectiva que ens ajuda a relacionar-nos i sentir-nos part de la Comunitat Educativa que som el Jaume.

Va ser un moment ple d'Alegries i tendresa 



Prémer per veure més fotos

.

diumenge, 6 de novembre del 2016

GOIG I PLENITUD EN LA NOSTRA COMUNITAT EDUCATIVA

Fa uns dies donàrem a totes les famílies del Jaume una invitació a una jornada de convivència festiva i al temps de treball cooperatiu per tal de fer possible una millora en el nostre col·le: pintar els corredors del primer i segon pis de l'edifici gran.

Prèviament les mestres ja havien preparat les parets,  llevant grapes i murals, l'Ajuntament ens havia pagat el material que ja haviem adquirit... Tot estava preparat.

Dissabte 5 de novembre pel matí ens trobàrem un grup de famílies i mestres per tal de fer-lo possible. Anàvem amb bona voluntat, i un poc a l'aventura de què podríem fer...Visquèrem un matí ple de treball ben organitzat, d'eficàcia en la distribució de funcions: folrar de paper baranes i terra, proteccions per a les portes, rodillo per a parets i sostres, pinzells per a retallar, graneres i motxos per a netejar...Tot ambientat amb la música de The Skafeïnats, Infussió i Renato Carosone, que sonà tot el matí, acompanyant el bon ambient de treball i col·laboració. No va faltar l'esmorzaret del matí per a reposar forces.

La satisfacció del treball anava creixent a mesura que es veia com quedaven netes i clares les parets per les que passem tantes vegades al llarg dels dies de classe.

Hem fet i farem present moltes vegades reivindicacions de millora de les instal·lacions del nostre col·le. Al temps és satisfactori i mobilitzador organitzar-nos per millorar en el que nosaltres podem fer. Estem convençuts que fer-ho així genera més implicació i creativitat en els lligams de la comunitat educativa del Jaume i ens empenta a anar construïnt l'escola que volem.

ESTIMEM LA NOSTRA ESCOLA. ESTIMEM L'ESCOLA PÚBLICA!!!



https://goo.gl/photos/cjnmeGwxyyYZeJ1y9

Prémer per veure més fotos

divendres, 4 de novembre del 2016

dijous, 27 d’octubre del 2016

DIES FESTIUS

Estimades famílies,

Us informem que els 3 dies festius en l'àmbit educatiu són:

    -Dilluns 31 d'octubre de 2016
    -Dijous i divendres 16 i 17 de març de 2017.

Per tant eixos 3 dies No hi ha classe.

Moltes Gràcies!


dilluns, 10 d’octubre del 2016

DIA DE LA FRUITA

Estimades famílies,
Us recordem que aquest curs, a l'igual que el passat hem anomenat al dimecres DIA DE LA FRUITA.
Així que, per una vida saludable us convidem a que les criatures porten, fruita per a esmorzar.

Moltes Gràcies!
Salud!!!


dilluns, 3 d’octubre del 2016

dijous, 15 de setembre del 2016

dimarts, 30 d’agost del 2016

INFORMACIONS INICI CURS 2016-17. Xec-Llibres i Beques menjador.

Estimades famílies,

Ja som al col·le amb " les piles carregades" i amb molta il·lusió per començar un nou curs.

Us facilitem aquestes informacions que poden ser del vostre interès.

Moltes Gràcies!!!





dilluns, 11 de juliol del 2016

divendres, 8 de juliol del 2016

divendres, 1 de juliol del 2016

Revisió Llistat de Llibres i Material Didàctic 2016-2017

" Estimades famílies. ens hem adonat d'una errada en els ISBN dels llibres d'anglès dels nivells 5é i 6é de Primària. També hi havia una errada en la denominació del material didàctic  per a Infantil 4 i 5 anys. 
Us adjuntem el llistat DEFINITIU."

Us demanem disculpes. Sabem de la vostra comprensió. Moltes Gràcies com sempre.



diumenge, 19 de juny del 2016

Activitats Cloenda Menjador 2016

Estimades famílies,

Fa uns dies al Menjador tinguerem un esclat d'activitats com a cloenda dels projectes que hem dut a terme en aquest darrer trimestre Activitats esportives, de Ioga, de Teatre, de Ball i Dansa.

Una vegada més Felicitats i Enhorabona a tot l'alumnat començal i a l'Equip de 14 Educadores de menjador i 4 de personal de cuina. Felicitats també a la nostra Coordinadora, Gloria Megía i a la nostra Encarregada Mónica Huertas.

Així fem l'Escola que Volem!!!!!

Ací en tenim una mostra

dissabte, 18 de juny del 2016

PRÒXIMA PUBLICACIÓ BEQUES MENJADOR 16/17

ESTIMADES FAMÍLIES,

Us comuniquem que molt prompte eixirà la publicació en el DOCV de la convocatòria per a la concessió d'ajudes de menjador escolar per al curs 2016/17.

Podrà participar en la convocatòria l'alumnat d'Educació Infantil i Primària.

Important:

- La condició de família monoparental, s'haurà d'acreditar amb el títol de família monoparental o bé, s'acreditarà aquesta situació mitjançant l'aportació del llibre de família i certificat de defunció en cas de viduïtat o sentència judicial ferma de separació o divorci i certificat municipal de convivència o informe dels serveis socials.

- Famílies amb custòdia compartida: es consideraran membres de la unitat familiar aquells que convisquen en el domicili en que es trobe empadronat l'alumnat, acreditat per acord o resolució per la qual s'estableix el règim de custòdia compartida i certificat d'empadronament.

- Renda: la sol·licitud ha d'estar signada per TOTS els sol·licitants am l'objecte de poder recaptar les dades a l'AEAT.

- Situació de desocupament sense cobrament: TOTS ELS SOL·LICITANTS han de reunir TOTS aquests requisits a data de presentació de la sol·licitud: 1- estar en situació de desocupació i no percebre ni prestació ni subsidi per desocupació. L'administració ho comprovarà telemàticament al SEPE. No s'ha d'aportar documentació acreditativa.

- Membre de la unitat familiar: pare, mare, alume/a, germans/germanes, fill concebut i no nascut , amb certificació mèdica. En cas de divorci o separació no es considera membre aquell d'ells que no convisca amb el sol·licitant. Si que es tindrà la consideració de membre, si s'escau, el nou cònyugue o persona unida per anàloga relació, encara que no es trobe legalitzada la seua situació com a parella de fet, la renda de la qual s'inclourà dins del còmput de la renda familiar.


A l'espera de la publicació en el DOCV, aquestes dades anteriors , igual ens  poden orientar.

Moltes Gràcies!!

SEMPRE AMB EL JAUME 15-16

Estimades famílies,

En el Jaume sabem que construïm l'escola que volem dins de les nostres aules i al pati de cada dia, també a través de moltes eixides que han quedat reflectides en aquest blog del Jaume. Però també sabem que les festes, celebracions i activitats col·lectives , són una bona mostra del col·le que fem entre tots i totes.

Gràcies!!

Moltes Gràcies!!!


dimarts, 14 de juny del 2016

Nota Informativa 14-Juny-2016

Estimades famílies,

Us posem la noteta informativa que ha eixit hui del col·le.


No obstant, si alguna família tinguera alguna necessitat específica , li se faria la recepció de l'entrega de llibres i material curricular, com a data màxima el 5 de juliol.


Moltes Gràcies com sempre!!!

Us mantindrem informats de qualsevol novetat.




Informacions Importants

Estimades famílies,

Us facilitem dos enllaços importants:

1-Xarxallibres:

http://www.ceice.gva.es/web/centros- docentes/ayudas/subvenciones/novedades.


2- Calendari Escolar curs 2016-2017:

http://www.doc.gva.es/datos/2016/06/13/pdf/2016_4334.pdf


Moltes Gràcies com sempre!!!!

dimarts, 31 de maig del 2016

Activitat Física i Salut

Estimades famílies,

Tal i com us anunciarem fa uns dies, passat divendres tinguerem l'Activitat col·lectiva  de cloenda del projecte que ha coordinat i programat el tercer cicle de Primària,  com a fil conductor de les activitats  dels darrers dos mesos. 

L'alumnat de sisé va programar i coordinar els jocs de la gimcana a tot l'alumnat del Jaume. Va estar un èxit de coordinació i saber fer.

Moltes Gràcies!

Enhorabona!!

Felicitats!!!

Així Fem l'Escola que Volem!!!!!!!

dilluns, 30 de maig del 2016

Berenaret solidari-16

Estimades famílies,

Som una Escola Solidària. 

Una vegada més, un any més, la nostra Comunitat Educativa s'ha superat.

La setmana passada vam celebrar totes i tots la Festa de la Solidaritat. El Berenaret Solidari.

Desenes de coques dolces i salades, sucs, gelats, pastissos, batuts, caramels, etc etc van ser preparades per les famílies i mestres  del Jaume per a la Festa de la Solidaritat.

Tots els beneficis, 951 euros!!!!!!, van ser donats a CÀRITAS Paiporta.

Moltes Gràcies xiquetes i xiquets!!
Moltes Gràcies famílies!!
Moltes Gràcies mestres!!
Moltes Gràcies Jaume!!

I, sobretot, Moltes, Moltes, Moltes  Gràcies CÀRITAS Paiporta!!!!!

Infantil-2016 a VIALDEA

Estimades famílies,

Totes les xiquetes i xiquets d'Infantil vam gaudir d'una magnífica eixida de Final de curs. En aquesta ocasió vam visitar Vialdea. Un parc d'educació vial.

Tothom vam conduir motos, cotxes,,..., ferem de bombers i una roda d'activitats relacionades amb l'Educació Vial.

També vam muntar en tren i ferem de passatgeres i passatgers, vam aprendre  a comportar-nos  com a vianants, el significat de les senyals i indicacions de tràfic, les normes de circulació, etc.

Moltes Gràcies Mestres !

Enhorabona i Felicitats !!!

Infantil 3A-2016- " Els Caragols"

Estimades famílies,
La classe d'Infantil 3 anys A, ha treballat aquest trimestre, el Projecte , dels " Caragols"- nom de la classe-.

Per poder aprendre molt sobre aquests animalets, han muntat unes caragoleres per a cada equip, amb arena del nostre pati i menjar que els porten de casa.

Han observat amb lupes, les característiques dels caragols.

I, investigant, investigant, han descobert que no tenen nas! i que respiren per un forat que tenen a la part dreta de la closca.

Tampoc tenen orelles i,... s'han preguntat si els caragols són sords!..., per unanimitat, les xiquetes i xiquets van decidir comprovar-ho cridant Molt fort!,..., però els caragols,...,..., No s'immutaren, així que arribaren a la conclusió que : Si, els caragols són sords.

Cada 2 ó 3 dies els van posar  menjar i així aprenerem què mengen, com mengen i què els agrada més. També van posar  un aliment diferent en cada caragolera- lletuga, tomata, carlota i, ... ... ... fan la caca del mateix color que allò que han menjat!

Hem fet curses, dibuixant una ratlleta d'eixida i d'altra per la meta. Oh que passa??. Es desplacen per on volen! .., No saben caminar en línea recta!!

També hem banyat els caragols amb aigua barrejada amb colorant alimentici i nescafé, per investigar el rastre de la bava que generen al desplaçar-se.

En Educació Física, ens hem convertit en caragols i hem superat diferents obstacles.

I finalment, ...,...,..., un secret: per a poder fer tot el projecte, hem hagut d'enganyar cada dia als caragols , ruixant-los amb aigua per a que pensaren que plovia i ixqueren de la closca. 

Ha estat Molt Divertit!!. Moltes i moltes experiències inoblidables.


Moooltes Gràcies Paula!!!




dilluns, 23 de maig del 2016

3rs. Senderisme entre Benicàssim i Oropesa

Estimades famílies,

        Dijous 19 de maig, ens estrenàrem com a senderistes de tercer! 60 criatures, 23 familiars i 4 mestres, caminàrem els 6 kilòmetres de via verda entre Benicàssim i Oropesa.

           Després de dinar jocs en la platja!!!. Un dia genial amb un paisatge espectacular. Este curs per la mar i el curs proper per la muntanya.

Així fem l'escola que volem!

Moltes Gràcies pel bon ambient i la col·laboració.



Projecte Activitat Física i Salut

Estimades famílies,

          I ja arribem al darrer Projecte del Curs: " L'Activitat Física i la Salut". En aquest cas, coordinat per les mestres del 3r Cicle de Primària. Dintre del tema central del curs: Vida Saludable", n'hem portat a terme quatre: L'alimentació i la vida saludable, El Bon tracte, El Descans i l'Activitat Física. 

Ara comencen a desenvolupar-se a les aules, diversos tipus d'activitats relacionades amb aquest tema i, comptem com sempre amb l'aportació de les famílies del Jaume. 

Us anirem informant del seguiment del projecte

Ací tenim una mostra del mural col·lectiu. 

Moltes Gràcies!!!

Així fem l'Escola què Volem!!!

Cloenda Tallers 3r Cicle-2016

Estimades famílies,

            Passat dijous 19 de maig, va tenir lloc al col·le la Cloenda de Tallers de Plàstica de tercer cicle de Primària. Ha estat un projecte al llarg del segon trimestre i part del tercer.

         Aquest magnífic projecte ha comptat enguany amb 10 tallers. Han participat   40 mares, 2 pares i una germana. Enhorabona i Moltes Gràcies a tothom!!!

            A més, dijous 19 i divendres 20 de maig, vam poder gaudir de la fantàstica Exposició dels treballs. Tot l'alumnat del col·le va poder anar a visitar-la  així com també les famílies.

Així FEM L'ESCOLA QUÈ VOLEM!!!!!


Ací tenim una mostra de l'Exposició. Prompte us mostrarem la cerimònia de Cloenda.

dimecres, 18 de maig del 2016

1r Cicle a Benissanó

Estimades famílies,

          Passat divendres dia 13, l'alumnat de primer cicle vam fer una eixida a Benissanó. Entre moltes altres activitats vam visitar el Castell i els seus voltants.

           Primer ens repartiren per grups, i uns vam fer  tirolina, altres  tir amb arc, danses medievals, taller de pintar-se la cara, de fer espases, etc.

            Després vam visitar  el Castell i vam aprendre sobre cavallers, dames i sobre com era la vida fa molts, molts anys.

           A més ens assabentarem que continuen fent millores per mantenir el monument. S'ho passarem de meravella i us animem a que aneu a visitar-lo. Va ser una Gran dia!!!




Premi Sambori 2016

Estimades famílies,

          Passat dissabte 14 de maig, en l'Auditori Palau de les Arts de València, es va fer el lliurament dels guardons del premi Sambori. Enguany es celebrava la 18a edició del premi de Literatura en Valencià i el nostre alumne Álvaro Córdoba, tercer de Primària, va estar guanyador del guardó del segon cicle  amb la història: " La risa és un motor d'energia". Va estar acompanyat per familiars, amigues i amics i per mestres del col·le.

Enhorabona Álvaro!!!

Moltes Felicitats!!!!!



diumenge, 1 de maig del 2016

dijous, 28 d’abril del 2016

Eixida a Carrícola-6és-2016

Estimades famílies,

          Les xiquetes i xiquets de sisé, vam anar el passat dimarts 19 d'abril a gaudir de la Natura i a fer senderisme per la localitat de Carrícola. Vam comptar amb la col·laboració d'algunes mares i pares voluntàries que van vindre a acompanyar-nos i a gaudir amb nosaltres.

          Ens ho vam passar d'allò més bé, ja que vam pujar al castell i pel camí vam anar trobant diferents escultures que acolorien el paisatge. Les vistes són espectaculars!!!

             Vam passar un poquet de fred però ens va pagar la pena, ja que és una eixida que recomanem a tothom que vulga gaudir de la natura.

Moltes Gràcies famílies i mestres !!

AIXÍ FEM L'ESCOLA QUE VOLEM!!!


dilluns, 25 d’abril del 2016

23 d'Abril trobada 2016

Estimades famílies,
Passat dissabte a Sedaví, el Jaume va participar el la XXIX  Trobada d'escoles en Valencià.Horta Sud.

Al llarg del cur, els mestres del Jaume,  hem participat mensualment en les reunions del GUAIX.

La nostra Comunitat Educativa hem col·laborat en la venda de la Rifa de la Trobada.

Famílies i mestres hem participat en la venda de samarretes.

El nostre alumnat ha  participat en els premis Sambori, de fet el nostre alumne Álvaro Córdoba, de 3r de Primària, ha estat guanyador del certamen literàri en la seua categoria.

Alumnes mestres i famílies hem participat en la cercavila i en els Tallers de la Trobada. La nostra AMPA va preparar un taller amb molt d'èxit entre les xiquetes i xiquets assistents.

Enhorabona a tothom!

Moltes Gràcies!!

Així fem l'Escola que Volem!!!

Jornades Literàries -2016

Estimades famílies,

          Un any més i, ja en van 15, hem celebrat al jAUME  la XV Fireta del Llibre.

Aquest curs amb el lema " Els Clàssics que celebrem!. Cervantes i Roald Dahl!".

Entre totes i tots férem un mural col·lectiu. Cada classe férem una cartolina mural en relació a aquests escriptors i/o a la seua obra. També a les classes realitzarem activitats relacionades amb aquests autors.

          Divendres, 22 d'abril de 2016 al pati, inaugurarem la XV Fireta del Llibre. Desde les 10:00h fins a les 12:30h poguerem llegir i fullejar els llibres aportats en les aules de cada nivell, A més comptarem amb tallers de la fireta: caretes de cartolina dels personatges d'obres dels escriptors; marca pàgines; maquillatge de personatges; " fes el teu collar"; poesia;  "També en anglès"; Dòmino del Quixot; Corones per a ballar i Dansa medieval.

Així hem commemorat els 100 anys del naixement de Roald Dahl i els 400 anys de la mort de Cervantes.


ENHORABONA XIQUETES, XIQUETS, MESTRES I FAMÍLIES.

Sí,... AIXÍ FEM L'ESCOLA QUÈ VOLEM!!!!!!

5és i 6és visitem la IX Trobada Accidents de Trànsit

Estimades famílies,

Dijous 21 d'abril, els 5 grups del tercer cicle de Primària vam assistir a la IX Trobada Interna de Rescat en Accidents de trànsit i en Assistència Sanitària al politrauma.

Ací en el nostre poble, varem aprendre sobre les maniobres d'equips de rescat i d'una visita guiada a la galeria d'entrenament del Consorci Provincial dels Bombers de València. L'exhibició tingué lloc en l'encreuament carrer Jaume I /Montcada de Paiporta.

Moltes Gràcies!!!



Ioga al temps de Menjador

Estimades fanílies,
Dintre del conjunt d'activitats programades per l'Equip de Menjador , us volem resenyar en concret una que n'està tenint un gran èxit. Es tracta de Ioga. L'alumnat està encantat i l'Equip de menjador , més que satisfet.

Gràcies Educadores pel vostre treball i il·lusió.

Ací tenim una xicoteta mostra.

Teatre Menjador -2016

Estimades famílies,

Un curs més, l'empresa COLEVISA, ens ha oferit a tot l'alumnat començal de menjador, una magnífica obra de teatre.

El passat dia 8 d'abril, les xiquetes i xiquets usuaris d'aquest servei pugueren  gaudir i aprendre mitjançant una divertidíssima obra de teatre,  del que significa per a la nostra salut tenir uns bons hàbits alimentaris i una educació al seure a taula. Gràcies COLEVISA!!

Ací tenim una xicoteta mostra de la representació.



dimecres, 20 d’abril del 2016

TROBADA 2016



Estimades famílies,

" EMBARCA'T AL VALENCIÀ". Us informem que dissabte 23 a les 5 de la vesprada, totes les xiquetes i xiquets a concentrar-se en la plaça de l'Ajuntament de SEDAVÍ, per a la cercavila de la Trobada, que començarà a les 17:30h de la vesprada.

          Després, de 18:30h a 20:30h hi haurà més de 100 tallers per a passar-ho bé i aprendre. Ú d'ells el nostre: "FESTA!!!".
                En acabar, hi haurà música i sopar de cabasset a la plaça de l'Ajuntament i , per últim, més música.

Moltes Gràcies!!!!. Fins dissabte!!!!!!!!!!!!!


Ací trobareu alguns plànols per orientar-nos.



dilluns, 4 d’abril del 2016

Menú Abril-16

"Globotà" Falles-16

Estimades families,

          Aquestes falles-2016 varem tindré al pati d'Infantil una Fantàstica " Globotà". Les educadores de menjador de l'alumnat d'Infantil, montaren la globotà davant la il·lusió i l'Alegria Festívola de les menudes i menuts i després a les 14:00h la van " disparar".

Gràcies per regalar-nos moments tan inoblidables com aquests!!!

Així fem l'Escola què volem!!!

dijous, 24 de març del 2016

Cloenda del Projecte " El Bon descans"

Estimades families,

          El passat dimarts, ferem la cloenda del projecte " El Bon Descans". Tot l'alumnat del Centre, va preparar aquesta activitat. Es tractava que els més majors, contaven un conte als més menuts. Tothom al pati i per parelles, buscava un indret per a realitzar l'activitat. 

          Fou una experiència inoblidable, bónica, educativa,...El que més impressionava era veure a les criatures de diferent edat per qualsevol lloc dels patis i, escoltar una suau  "remor", resultat dels centenars de veus de xiquetes i xiquets, mentre contaven i comentaven la història.

Enhorabona a totes les xiquetes i xiquets del Centre!

Com no!,...,   Moltes Felicitats a l'Equip de mestres del segon cicle de primària , que ha estat l'encarregat de coordinar aquest projecte.

Ací tenim una mostra de la cloenda

Xocolatà- Falles 2016

Estimades families,

       Moltes, moltes gràcies per la vostra col·laboració, il·lusió, sentit del humor i Alegria que ens regalareu el passat dia 15 de març en la xocolatà!!!. 

      Un grapat de mares i pares estaven preparades i preparats a les 9:00h del matí per a repartir la xocolata i les ensaimades a totes les criatures del Jaume.

        Moltes Gràcies també a l'empresa del menjador COLEVISA, per la seua col·laboració.

El JAUME  som  una Escola Oberta!!!

Una vegada més,..., Moltes Gràcies!!!

Sí, AIXÍ FEM L'ESCOLA QUE VOLEM!!!!!!!

"II Exposició del Ninot"-2016

Estimades families,
Com sabem aquest curs hem fet la "II Exposició del Ninot" al Jaume. Les nostres xiquetes, xiquets, families i mestres hem pogut gaudir d'aquests " monuments" fantàstics que l'alumnat ha realitzat a les seues cases amb el suport dels seus familiars.

         Ha estat una experiència que encetarem el curs passat i que continuarem fent-la pel seu èxit i pel seu valor educatiu. L'educació artística, exponent de la cultura, constitueix un mitjà a través del qual, s'accedeix a la comprensió del nostre entorn humà, social i cultural. Amb aquest tipus d'activitats, despertem i configurem , actituds creatives i capacitats artístiques.

Moltes Gràcies, com SEMPRE!!

Així fem l'Escola que Volem!!!

Exposició Taller Fotografia 6és

Estimades families,
Tal i com us anunciarem, ací tenim una mostra de l'exposició "Taller de fotografia emocional" que ha realitzat l'alumnat de sisé, amb les seues mestres Vanessa i Délia i amb el saber fer de dues mares, Mar i Alicia.

Moltes Gràcies Mar!, Moltes Gràcies Alicia!

Així fem l'Escola que Volem!!


dissabte, 12 de març del 2016

Març 2016

Estimades famílies,

          Aquest mes de març ha vingut carregat de noves activitats que us sintetitzem en aquesta entrada, ja desde fa un mes, estem fent activitats al voltant del projecte " El Bon descans", dintre del macro " La Vida Saludable". Aquest projecte el tancarem dilluns 14 de març amb la participació de tot l'alumnat del Centre. Per la vesprada farem una sessió de contacontes on els més majors contaran històries als més menuts. Ho farem al pati i us informarem també d'aquesta cloenda.

           D'altra banda, hem estat treballant a les classes sobre el " Dia de la Dona". Incidint amb el Bon Tracte i amb la Igualtat de gènere.

          Per últim estem en falles i la nostra fallera major " Amparito", ens avisa de la " II Exposició del Ninot" al Jaume, que podrem visitar alumnes, mestres i famílies, el proper dimarts dia 15 a les 4 de la vesprada. Eixe dia haurà també " Xocolatà" per a totes les xiquetes i xiquets del Centre que repartiran totes les mares i `pares que puguen i tinguen gust. Els esperem a primera hora del matí. També us informarem d'aquesta.

Moltes Gràcies a totes i a tots!!

Bones Falles!!

Així fem l'Escola que Volem!!!!

dilluns, 7 de març del 2016

Projecte: EL BON DESCANS"

Estimades famílies, ja sabeu que aquest curs al Jaume estem dedicant-lo a aprofundir sobre com viure millor, de manera més saludable. Esta part del curs estem dedicant-li-la al bon descans, i els seus beneficis per a la salut. Us adjuntem un capítol d'un llibre dedicat a este tema, per si us ve de gust llegir-lo.
Així fem l'escola que volem!

dissabte, 5 de març del 2016

DESDEJUNI SALUDABLE-2016

Estimades famílies,
Fa uns dies, varem tenir un desdejuni molt especial. En primer lloc varem comptar amb la presència de dos tècniques en nutrició i alimentació que ens explicaren les propietats dels aliments que prenem a primer hora del dia i , de la seua importància per a la nostra salut i benestar. Va ser una activitat d'aprenentatge de molta qualitat, on adquirirem coneixements i s'ho passarem d'allò més bé tastant els sabors dels aliments que formen part d'un desdejuni saludable.Gràcies COLEVISA.