divendres, 16 de març del 2012

La festa fallera

De bon matí hem encetat la recollida de l"estoreta velleta" pa la Falla del Jaume I. Els xiquets amb tota la il·lusió del món han anat amuntegant les seus aportacions i els mestres han anat composant la falla.
Mentrestant, un nombrós grup d'integrants de l'AMPA han anat per les classes repartint el xocolate amb bunyols, que per cert, estaven molt bons.
Desprès les classes hem anat visitant la falla per veure-la de prop una vegada ja muntada.
Cap a les 12:30 hem obert les portes per convidar a les famílies a participar de la festa. S'han situat al voltant de l'alumnat i al compàs de la música hem disparat una traca que ha encés la nostra falla. 
Ha estat breu pero intens. Ho hem passat d'allò més bé!

dilluns, 12 de març del 2012

La falla del JAUME

Comença la setmana fallera i la nostra amiga Amparito ens espera a l'entrada del col·le. El divendres farem la plantà de l'estoreta velleta amb tot allò que aportem des de les classes i des de les cases. També tindrem una xocolatada a càrrec de l'Ampa. Desprès a les 12:30 obrirem les portes del col·le perquè les famílies puguen compartir amb tots nosaltres la cremà.
(Recordem que el dimarts 20 tornem a classe)

divendres, 9 de març del 2012

Visita a la Biblioteca Municipal



Els xiquets i xiquetes de Primer hem fet una visita a la Biblioteca Municipal enmarcada en la campanya d'animació lectora que porta endavant. Allí ens han contat dues rondalles d'Enric Valor. "Història d'un mig pollastre" i "La rabosa i el corb". S'hem disfressat i hem participat com a protagonistes de les històries. 
Ho hem passat d'allò més bé!
Ací vos deixem un video per si volem recordar les aventures del mig pollastre.