divendres, 30 d’octubre del 2015

SISÉS VISITEM " LOS HORNILLOS"

          Passat dilluns 26 d'octubre l'alumnat de sisè de Primària, amb les seues mestres, Vanessa i Delia,  varem visitar la planta de reciclatge " Los Hornillos" .
       Allí gaudirem de l'Exposició d'objectes fets amb materials reciclats i ens vam sorprendre de les coses que es poden fer amb materials que normalment rebutgem. Després assistirem a una xerrada on a través d'un power, " Rosco", la mascota de la planta , ens va recordar el que ja havíem treballat a les nostres classes: RRR - Reciclar, Reduir, Reutilitzar.

          Per últim varem fer una passejada per les instal·lacions i vérem com funciona una gran planta de reciclatge.
Al finalitzar la nostra visita, ens van regalar uns jocs de reciclatge per a les aules i una bosseta de compost amb unes llavors per a plantar.

Recomanem aquesta eixida a companyes i companys de cursos futurs.

Estem preparant el reportatge fotogràfic que penjarem a   pocs dies !!!

dimecres, 28 d’octubre del 2015

dilluns, 26 d’octubre del 2015

Activitats Menjador Octubre 2015

          Estimades families, un curs més, el fantàstic Equip de Menjador del Jaume, està realitzant amb les xiquetes i xiquets usuaris d'aquest Servei Complementari, diverses activitats que contribueixen a donar-li qualitat al nostre temps de menjador.

         Com ja sabem, aquestes activitats són una combinació entre les que l'empresa COLEVISA ens ofereix i les que programem nosaltres: esport, teatre, tallers de plàstica, de cinema, de relaxació, jocs de dramatització per als més menuts, cançons, ball, murals relacionats amb les Dates Commemoratives que celebrem al Centre, etc.

             Com també sabem, totes aquestes activitats voluntàries, són conduïdes pel nostre Equip de Educadores, comptant amb la col·laboració de COLEVISA.

Enhorabona a tothom!

I,..., Moltes Gràcies!!

Aquesta és una mostra de les activitats que estem fent aquests dies: Màscares, galetes, contes, fantasmes,...

dissabte, 24 d’octubre del 2015

L'ESCOLA QUE VOLEM !!!!!

          Estimades families, volem compartir amb vosaltres una Alegria. Xiquetes i xiquets, pares, mares i mestres dels tercers de Primària,  hem passat hui al Jaume, un matí fantàstic. Hem repintat els samboris del col·le.
          Es tracta d'un espai molt utilitzat per les nostres criatures, per a gaudir del temps d'esplai i, ara va a ser un espai molt potent per a les activitats a l'aire lliure que fem a la nostra escola.
            Ha estat una experiència on també hem aprés molt sobre nosaltres, perquè ens hem relacionat, hem treballat i hem conviscut!. Quan compartim experiències com aquesta, ens enriquim i millorem!

Enhorabona a tothom!!

Així fem L' ESCOLA QUE VOLEM !!!

divendres, 23 d’octubre del 2015

EL JAUME PER LA VIDA SALUDABLE

          Estimades families, aquest curs anem a aprendre i viure experiències que ens acosten a la Vida Saludable.

          Durant els propers dos mesos ens anem a centrar en l'aspecte " UNA BONA NUTRICIÓ: L'ALIMENTACIÓ VARIADA", coordinat per les mestres del cicle d'Infantil.

                Passat dimecres inaugurarem "  DIMECRES:  DIA DE LA FRUITA". Us proposem que les criatures duguen fruita per a esmorzar!. 

               Totes les xiquetes i xiquets ens  concentrarem  a la pista xicoteta de futbol. Allí hi havia tota mena de fruites de gran tamany. Varem cantar i ballar les cançons: " Menja Fruita" i " Toma mucha fruta". 
Després dos representants de cada classe varen arreplegar els materials per a treballar aquest aspecte: un conte de la " Bruixa maduixa" , un cartell-recordatori i una il·lustració per a construir-nos allò que més ens agrade: iman, punt de lectura, pin, medalló,...

Ens hem acomiadat amb el compromís de menjar fruita tots els dimecres.

Ací teniu una mostra del que va passar a la inauguració.

MOLTES GRÀCIES, COM SEMPRE, PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!!



dimecres, 21 d’octubre del 2015

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

            Estimades mares i pares, com sabem el proper 26 de novembre són les Eleccions al Consell Escolar , on elegirem a 4 representants del sector de mares i pares i 4 del sector de mestres.

Endavant!, El Jaume espera de les vostres candidatures.

MOLTES GRÀCIES!!!!




divendres, 16 d’octubre del 2015

Les mares de 1er A fan el taller " Els 5 sentits"

          Sí, així fem entre totes i tots L'Escola que Volem. Cinc mares de la classe de 1er A de Primària, vingueren ahir dia 15 a la classe, a fer-nos un Taller, al voltant dels " 5 sentits". 
Varem aprendre molt i , de manera divertida sobre l'oïda, mitjançant un mòbil amb diferents sorolls gravats i que nosaltres havíem de descobrir, sobre el tacte, amb una capsa plena d'objectes de distintes textures, de l'olfacte, on experimentarem amb potets que tenien diferents olors, sobre el gust, on ens plantejaren, descobrir, amb els ulls tapats, diversos sabors,...,  de la sal, el sucre, la llima, les palometes,... i també del sentit de la vista, on amb una lupa teníem que encontrar a Wally, en grans làmines. 

          Per a coronar  aquesta vesprada d'aprenentatge compartit entre xiquetes, xiquets, mares i mestra, gaudirem totes i tots del gust, olor i vista, d'una boníssima coca, que havia cuinat una mare de les assistents. També comprovarem com l'oïda i el tacte , amb la llengua i el paladar, es posen amb funcionament  quan masteguem i ens engolim un dolç tan rebó.

          Ah!,...,  i a més un pare de la classe ha muntat aquest vídeo per a que tota la Comunitat Educativa del Jaume, puga compartir aquesta experiència. MOLTES GRÀCIES famílies!!!!!!

divendres, 2 d’octubre del 2015

FESTA DEL 9 D'OCTUBRE

          D'ací a pocs dies, celebrarem al col·le la Festa del 9 d'octubre. Eixe dia recordem l'entrada de Jaume I a la ciutat de València.
             És la festa del Poble Valencià.
          Desde la nostra Escola, potenciem la democràcia, la participació, el respecte a la diversitat, el respecte a les nostres Institucions i la proximitat a tothom.

Des del Jaume, treballem totes i tots junts pel nostre Poble Valencià  perquè

Estimem la nostra Cultura
Estimem la nostra Llengua
Estimem la nostra Terra.

Moltes gràcies!!!!!

dijous, 1 d’octubre del 2015

HORARI DEL CENTRE. JORNADA PARTIDA

          Estimades famílies, demà encetem la Jornada Partida i, us recordem que l'horari lectiu del Centre, a l'igual que el curs passat, és:

Matins:

- Dilluns i divendres de 9:00h a 13:15h
- Dimarts, dimecres i dijous de 9:00h a 12:30h.

Vesprades:

- De dilluns a dijous de 15:15h a 16:45h
- Divendres : no hi ha classe.

Moltes Gràcies!!! i una vegada més, BON CURS 2015-16!!!!!!!!!

Menú Octubre 2015

Relació d'al·lèrgens mensual

Relació d'al·lèrgens mensual.pdf by ceipjaume