dimarts, 23 d’abril del 2013

Jornades literàries

Era una inquietud que ens rondava des de fa temps i que per fi enguany hem materialitzat amb una sèrie d'activitats literàries per celebrar el dia del LLibre. Contes en directe, escriptura de contes participatius, lectures guiades, tallers, lectura i realització de poemes i embarbussaments... També hem decorat l'entrada de les classes amb temàtica relacionada.
En definitiva, una ampliació a les coses que ja venim celebrant a la setmana cultural i que hem volgut emfatitzar per celebrar aquesta data del 23 d'abril.

divendres, 12 d’abril del 2013

Brass, brass, brass


Aquest matí l’alumnat de 4t hem anat a l’Auditori de Torrent. Hem tingut l’oportunitat d’escoltar un concert pedagògic a càrrec  del  quintet de metalls Spanish Brass Luur Metalls. Des de l’nici de la música de R. Strauss “Así habló Zarathustra” peça molt coneguda per la pel·lícula “2001 Odisea espacial” fins a la música també de cine de Nino Rota, hem fet un viatge apassionant pel món dels instruments de vent-metall amb composicions de Bach, Mozart, Stravinsky degudament adaptats i d’altres autors contemporanis.
Uns músics excel·lents que de manera didáctica, senzilla i original ens han conduït per diferents estils i èpoques fent-nos gaudir d’uns moments màgics.
Ho hem passat d’allò més bé !