divendres, 23 de desembre del 2011

Teatre "El ninot de neu"

L'alumnat d'activitats alternatives a la Religió de tercer hem preparat una obreta de teatre anomenada "El ninot de neu". Hem pintat un decorat i hem fet unes màscares. Altres les hem comprat. Durant el primer trimestre l'hem estat assajant i per fi hui, hem fet un assaig general amb el públic d'Infantil 5A. Ens ha eixit prou bé. Els espectadors han seguit molt atents la història. Desprès, per la vesprada l'hem feta per als nostres companys de classe. També els ha agradat molt. S'ho hem passat d'allò més bé. El proper trimestre, més!

dijous, 22 de desembre del 2011

Els Reis visiten Primària

Els Reis Mags visiten Primària amb els seus patges carregats de regals per a totes les classes. Venien acompanyats per membres de l'AMPA perquè duien moltes coses. Els hem donat les nostres cartes amb els millors desitjos per al proper any. Ens ha fet molta il·lusió.    

dimecres, 21 de desembre del 2011

El nadal

Ens agrada el Nadal! Els dolços, les postals, els centres, els adornaments, les nadales, la família, els regals, les vacances... A tots unes bones festes i un nou any venturós!

dimarts, 20 de desembre del 2011

Arriba el Nadal

FELICITACIÓ NADAL 2011 Comunitat Ed.

dilluns, 12 de desembre del 2011

Campanyes de solidaritat

Campanyes de solidaritat

divendres, 2 de desembre del 2011

Prehistòria a la Valltorta

L'alumnat de sisé hem encetat un projecte de treball força interessant que va al voltant de la Història. Per ubicar-nos tant en el temps com en l'espai hem realitzat hui divendres 2 una eixida a la Cova de la Valltorta. Hem visitat el museu, hem passejat la zona i hem fet moltes activitats. Una bona manera de situar-nos en els origens per comprendre un poc millor els temps històrics.
Hem aprés moltes coses i ho hem passat molt bé.

Infantil i el contacontes

Aquesta setmana ha seguir la intensa activitat amb el projecte educatiu patrocinat per l'Ajuntament "Un món de contes a Paiporta". Aquesta vegada amb els més menuts. Dimecres, dijous i divendres, Infantil ha rebut la visita del contacontes "La màgia del Kamishibai". A l'aula d'úsos múltiples hem tingut l'ocasió de gaudir de la màgia de la paraula. Ho hem passat d'allò més bé. 
És una iniciativa que ens ha agradat molt i que volem que continue.

Nou Consell Escolar



Dilluns 28 pares i professorat votarem els nous membres que els propers quatre cursos formaran part del màxim òrgan de govern de l'escola. Entren a formar part:
Pel sector de pares:
Daria Zorrilla Martínez, Octavio Vadillo Pardo, Joaquín Tàrraga Giménez i Enrique Salorio Trujillo.
Pel sector del professorat:
Raquel Mora Martínez, Dolores Pla Girbés, Erundina Puchades Escrivà i Carmina Navarro Torromé.
El proper 14 de desembre es constituirà el nou Consell..
Des d'ací volem agrair l'excel·lent treball realitzat pels membres que deixen l'òrgan. Als nous, gràcies per la dedicació.Una intensa tasca ens espera.
A tots els membres, benvinguts i enhorabona !

dimecres, 30 de novembre del 2011

Homenatge Escola Valenciana

Divendres 25 l'associació Guaix Horta Sud, membre d'Escola Valenciana, organitzà un sopar homenatge a Alfred Ramos mestre, escriptor i animador cultural de llarga trajectòria nacionalista. També vam retre homenatge les escoles que ja fa 25 anys implantarem l'ensenyament en valencià. La nostra escola estigué representada per un grup d'entusiasta de mestres i pares. Fou una nit molt emotiva i agradable. Enhorabona a tothom !

divendres, 25 de novembre del 2011

Intensa setmana!

Malgrat la climatologia, aquesta setmana, la nostra escola ha estat immersa en una intensa dinàmica. Al mal temps, bona cara ! Dilluns 21 segon cicle assistirem pel matí al teatre L'Horta per veure "Atles" una obra repleta de bones intencions al voltant de la diferència, en concret sobre la procedència de les persones. Desprès per la vesprada, l'alumnat de tercer tinguerem una sessió de contacontes amb Vicent Cortés.
També dilluns l'alumnat de 3r cicle anarem al teatre Escalante a veure "Holmes i Watson". Per la vesprada, al col·le, els de cinqué, tinguerem sessió de Contacontes també amb Vicent.
Dijous el torn de contacontes va ser per al primer cicle amb una sessió a càrrec de Rodamons Teatre que ens oferiren "Contes dels germans Grimm".
Els de sisé hem gaudit d'altra sessió amb Salva Mussennacitu.
Els d'Infantil 4 hem eixit a una escoleta de música en Rocafort. Allí ens hem sentit protagonistes de contes i d'històries musicals.
Tothom ho hem passat d'allò més bé.
Totes les sessions de contacontes han estat possibles gràcies a la Campaya Municipal "Un món de contes a Paiporta" una iniciativa de molt bona acollida i que considerem molt interessant que es continue en el futur.

dimecres, 23 de novembre del 2011

Procediment votació

PROCEDIMENT VOTACIÓ FAMILIES 2011

divendres, 11 de novembre del 2011

2n cicle al Botànic

Divendres 11 del 11 del 11, dia de la sort, l'alumnat del segon cicle hem fet una eixida cultural al Jardí Botànic de València. A l'arribar ens han dividit en grups i hem esmorzat. Desprès hem desenvolupat dos tallers. Els de 4t un sobre les plantes carnívores que solen ser les espècies més interessants per nosaltres i els de 3r un sobre l'extracció de la clorofil·la i els carotens de les fulles. A més hem fet una visita guiada i comentada per tot el jardí. Hem observat fulles, llavors, tiges, fruits, escorces, arbres enormes... La visita ens ha agradat molt.

dijous, 10 de novembre del 2011

Infantil 5 B visita el castell !

L'alumnat de 5B estem treballant el Projecte "Cavallers i cavalleres". Dimecres 9 hem visitat un castell de veritat. El castell de Benissanó. Una vegada allí el visitarem, férem una espassa, un torneig, llançarem llances, s'asseguerem a la taula del Rei Artur, coneguerem al mag Merlín... S'ho passarem fenomenal.

dimecres, 9 de novembre del 2011

Aladdin's adventure

Dimarts 8 de novembre, la companyia LA TOURNEE TEATRO ens ha oferit una sessió de teatre en anglès. A primera hora del matí, l'alumnat de 1r a 3r hem anat fins a l'Auditori de Paiporta per gaudir de "Aladdin's adventure" una obra plena d'aventures simpàtiques i divertides. La gestualitat, el color, els personatges i un vocabulari adaptat al nivell d'aprenentatge de l'alumnat ens ha transportat per moments, a un món ideal.
Desprès, l'alumnat de 4t a 6é també ho hem passat molt bé amb  l'obra, aquesta vegada amb un vocabulari més extens i elevat. L'aventura és l'aventura i tothom ens hem sentit transportats per moments amb l'estora màgica.
Una activitat que ens ha resultat gratuïta i molt adequada per a repetir en altres ocasions!
 

divendres, 28 d’octubre del 2011

Museu de la Ciència i Botànic

Els companys de cinqué hem fet una visita al Museu de la Ciència i al Jardí Botànic de València. Ens han donat moltíssima informació sobre la Biodiversitat. Ferem un joc de búsqueda de plantes, de recerca de les seues característiques de vida, etc...
Ha resultat molt interessant i enriquidor.

Halloween 2011

El Halloween s'ha apoderat de l'escola! Passadissos, classes, xiquets i mestres s'han adherit a la crida de la festa. Per tot arreu podem veure carabasses,vampirs, esquelets, teranyines, mòmies, mussols, fantasmes, etc...Una celebració que encara que ens ve de fora està arrelant amb molta força entre nosaltres com una més de les nostres tradicions. Les famílies han col·laborat amb entusiasme aportant al col·le molts elements propis de la festa. Enhorabona a tots!

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Beques Menjador

CEIP JAUME I-PAIPORTA 05/10/2011


Assumpte: RESOLUCIÓ DEFINITIVA D’AJUDES ASSISTÈNCIALS DE MENJADOR DE LA CONSELLERIA. Curs: 2011-12.

AL TAULÓ D’ANUNCIS ESTÀ PUBLICAT EL LLISTAT DEFINITIU D’ALUMNAT BENEFICIARI I NO BENEFICIARI D’AJUDES ASSISTENCIALS DE MENJADOR ESCOLAR DE LA CONSELLERIA.



CURS: 2011-12.

Les famílies de l’alumnat no beneficiari poden passar pel centre en horari de secretaria i direcció per arreplegar la comunicació de la no concessió d’ajuda.


El Director.
Aurelio Lapeña Yubero.

dilluns, 3 d’octubre del 2011

9 d'Octubre

Ja s'acosta la nostra Diada, el dia de tots els valencians! Al col·le ho recordem i celebrem com cada any. L'entrada del Rei Jaume, la fundació del Regne de València, els Furs i també, el dia de Sant Donís, dia de la "Mocadorà". Podem veure als forns i pastisseries els dolcets amb formes de verdures i fruites, el millor que dona la nostra terra, per oferir, embolcallats en un bonic mocador, a la persona estimada. Cal gaudir d'aquesta festa!
Ací deixem una adreça interessant d'un conte narrat per xiquets per recordar aquesta data.

dimarts, 13 de setembre del 2011

Resolució provisional d'ajudes assistencials de menjador de la Conselleria

Al tauler d'anuncis està publicada la llista d'alumnes admesos amb la puntuació corresponent. També està la llista d'exclosos i el motiu.
El Director
Aureli Lapeña

dijous, 8 de setembre del 2011

INICI NOU CURS 2011-2012

Puntuals a la cita les famílies han acudit al centre. L'himne de l'escola i unes paraules de benvinguda del Director han rebut als membres de la Comunitat escolar. Xiquets i xiquetes amb les cares contentes. S'han retrobat amb els companys i companyes dels cursos anteriors. Alguns continuaran amb els mateixos. Altres, variaran per canvi de cicle. Tothom amb ganes d'encetar les activitats educatives, els jocs, les classes... Les famílies interessades per conèixer les tutores que tindran els seus fills... Dia d'alegria, de joia, de novetats...
Benvinguts a la nostra, a la vostra casa, el C.P. Jaume I



Inici Curs 2011-2012

dimecres, 7 de setembre del 2011

COMENÇA EL CURS 2011-2012

Per fi, ja ha arribat! Ja està tot preparat per rebre l'alumnat. Famílies, mestres, xiquetes i xiquets han carregat piles durant tot l'estiu per iniciar un nou curs pletòrics d'il·lusions, projectes i energíes.
El col·le el tenim ja preparat i només ens falta la presència dels alumnes pels corredors, les classes, el pati...
Dijous 8 de setembre, un gran dia per començar am força els reptes del nou curs!
Benvinguts al Jaume I!

dilluns, 4 de juliol del 2011

Final de curs 2010-2011

Dijous 30 de juny, darrer dia del curs actual, desprès de rematar les faenes pròpies de l'acabament del curs acadèmic, memòria, actes, informes, tutories, llistats de llibres, arranjament de les classes, etc...se n'anarem a celebrar-ho amb un dinaret a Santa Ana. Malgrat haver finiquitat les tasques escolars els temes de conversa tots  eren al voltant del mateix: l'escola, l'educació, l'alumnat... 
Ha estat un exercici ple d'activitats, de projectes duts a terme, de realitzacions adequades a les expectatives marcades a l'inici de curs. En definitiva, un treball ben fet i que aspira a ser encara millor els propers cursos.
Tornarem al mes de setembre volcant puntualment tota la informació que considerem oportuna i necessària.
A tota la comunitat escolar del Jaume, bones vacances!

dimarts, 28 de juny del 2011

Premi acadèmic

La nostra alumna Malena Martínez Gozalbes de 6é C ha rebut un premi als valors acadèmics del LLevant Unió Esportiva. En aquesta associació vé desenvolupant activitats esportives des de fa un any en la disciplina de futbol femení. La nostra enhorabona i que continue en aquesta línia d'esforç i aprofitament.

divendres, 24 de juny del 2011

Viatge fi de curs de 6é



  • Barcelona era el destí. 56 alumnes i 3 professors acompanyants han visitat durant dos dies la ciutat comtal. Ara en sabem més de Gaudí i de la Barcelona gòtica. També hem visitat l'Aquari i l'anell olímpic. Els dies i les nits han estat plens de sensacions molt bones i enriquidores.
  • De tornada s'hem aturat a Port Aventura on hem cremat les darreres energies. L'oratge ha estat el nostre aliat el que ens ha permés gaudir al màxim aquest dies. 
  • Ha estat un molt bon comiat del nostre pas pel nostre estimat Jaume I

dijous, 23 de juny del 2011

Graduació d'Infantil

Tres cursos, ja fa tres cursos que aquests 68 alumnes iniciaren el seu aprenentatge en el nostre col·le. Tres fantàstiques tutores i un magnífic equip de suport els han conduït per aquest viatge iniciàtic. En un emotiu acte de cloenda de cicle, s'han graduat amb unes expectatives de futur obertes a l'èxit personal i escolar. Ha costat treball i esforç pero paga la pena! Adeu Infantil, benvinguts a Primària, benvinguts a la vostra casa, al nostre Jaume I.

dilluns, 20 de juny del 2011

Fireta del llibre

Divendres, amb la fireta del llibre hem tancat la setmana cultural 2011. Ha estat un periode ple d'activitats molt diverses i que han contribuït a estretar lligams entre les diferents classes, famílies, és a dir, entre tota la comunitat escolar. A partir d'ara ens queda avaluar els objectius que ens haviem proposat per continuar com ara i/o canviar coses per tal de millorar aquest espai de convivència i gaudi.
Hem aprofitat per lliurar els diplomes de l'Audició, els premis del concurs de dibuix de la portada del programa, intercanviar llibres, recitar poemes, contar acudits, fer passatemps... i per finalitzar, hem fet una sonora "globotà".

dijous, 16 de juny del 2011

Concert II

Hui dijous hem celebrat la segona part del Concert. Segon i Tercer Cicle de Primària ens han oferit un programa molt divers i molt treballat que ens ha permés passar-ho d'allò més bé. "Córtame un ramito verde", "Les notes musicals", "Hey Jude" i "Mamma mia" ens han fet moure el peuet seguint el ritme. Els "majors" de sisé, ens han emocionat perquè és la seua darrera setmana cultural i per tant, el seu darrer concert al Jaume.
Un bon dia, una bona actuació i demà, més.

dimecres, 15 de juny del 2011

Concert I

Dimecres dia de concert per a Infantil i 1r Cicle de Primària. Enguany ho fem en dos dies perquè no resulte llarg per a ningú.
"La tia joliverda", "Xocolate, molinillo"i"El tio Toni, leré", han estat oferides pels menuts del col·le amb tota la seua il·lusió i gràcia.
El 1r cicle de Primària, ens han interpretat "La cançó de les mentides" i "El maridet" amb una soltura i solera dels ja alumnes del col·le gran.
Tothom perfectament abillat i atent a les indicacions de Joan el mestre de música i sota la vigilant mirada de les tutores ha fet possible una nova demostració de l'excel·lent nivell del nostre Centre.
Amunt Jaume!


dimarts, 14 de juny del 2011

Ballant al Jaume

Espectacular! La sessió de ball de hui ha resultat magnífica. Infantil com sempre, entregat i lluidor. Bugui, síncopa, music hall...., sensacional. Primària, no s'ha quedat arrere i ha presentat uns balls perfectament coreografiats. Twist, pas doble, txa-txa-txa, hip-hop, rock,... lliure... i per acabar tots plegats, pares, xiquets i mestres ballant alhora... Una jornada estupenda.

Audició

Dilluns 13 hem encetat la setmana cultural 2011 amb l'Audició. Més de 30 alumnes a l'escenari ens han mostrat la seua capacitat i il·lusió tocant el seu l'instrument. Malgrat alguna circumstància tècnica adversa, han anat desfilant, guitarres, saxos, clarinets, flautes, violins, pianos, percussió, etc...Hem gaudit d'una sessió agradable on els protagonistes ens han mostrat el seu treball i esforç amb els diferents instruments.

dissabte, 4 de juny del 2011

Informació General per a les famílies





FINALITZACIÓ DEL CURS 10/11:
Divendres 24 / VI / 11
HORARI DE L´ALUMNAT MES DE JUNY:
De 09:00 a 13:00 h.
HORARI DE TUTORIA:
Dijous de 13 a 14:00 h.
MENJADOR ESCOLAR:

Continuarà donant servei durant el mes de Juny, fins el dia 24 inclòs.
L’ hora de recollida dels/les usuaris serà a les 15 hores. Durant aquest periode només es contempla ajuda económica per part de l’ Ajuntament. El proper mes de Setembre, també funcionarà de la mateixa manera, des del primer dia de classe.
LLIBRES DE TEXT. MATERIAL ESCOLAR:
Cap al final de curs, apareixerà al tauler el llistat dels llibres de text i material que s’utilitzarà per al curs proper.
AJUDES ASSISTENCIALS DE MENJADOR de la Conselleria:
Encara no ha eixit la convocatoria per al proper curs.
Paiporta, 31 de maig de 2011.
El Director.
Aurelio Lapeña Yubero.