dimecres, 30 d’abril del 2014

dijous, 10 d’abril del 2014

Danses del Món i Audicions



Ahir dimecres, acabarem la darrera de les activitats, abans de les vacances de Pasqua, que estem fent al cole al voltant del Projecte “Danses del món”. Així, el passat divendres  28 de març, l’alumnat de quart de Primària varem participar juntament amb tot l’alumnat de quart de les altres escoles de Paiporta, en un Festival de Danses. Nosaltres en ferem dues: una dansa típica dels països de l’Europa de l’Est ,“Freylech”, i un sirtaki amb la música de la pel·lícula “Zorba el griego”. Varem pasar unes hores molt divertides i varem aprendre molt dels companys i companyes dels altres centres del poble.
També, els companys de tercer i quart de primària, vam anar dimarts passat a l’Auditori de Torrent. Vam gaudir de l’espectacle musical “ Brass, Brass, Brass”, del grup Spanish Brass Luur Metalls. En el repertori que escoltarem hi havia obres de Bach, Mozart i Stravinsky, entre altres, adaptades al conjunt de metalls i obres de compositors contemporanis. Les coreografies també eren molt atractives, a l’igual que els jocs de llum.
Per últim, ahir l’alumnat de cinqué i sisé varem escoltar el concert didàctic “Perkumachine”. Poguerem comprovar la gran varietat d’estils musicals a través de la família de la percussió. Varem fer  un viatge rítmic des de les músiques més primitives a la més actual, sense oblidar-se de la clàssica, del jazz, del rock…. Ho passarem molt bé i aprenguerem molt.

dilluns, 7 d’abril del 2014

La Primavera

Ha arribat la primavera al col·le !!!!!
Els xiquets i xiquetes d'infantil 5 l'hem rebuda a la nostra classe i ens agrada moltíssim!!! Hem fet entre tots un mural preciós ple de flors, papallones i color.
Estem contents i treballem millor.

A la segona planta, també celebrem l'arribada de la primavera!!!!
Enormes flors pengen del sostre creant una atmosfera quasi màgica. Ens dona optimisme i ganes de fer moltes coses.