dimarts, 22 de març del 2011

Falla 2011

Enguany degut a l'oratge, la plantà i la cremà de la nostra falla ha estat un poc accidentada. El dimecres 16 feia molt de vent i algo de pluja. Malgrat tot, com que hi havia ambient i molta il·lusió per montar la falla amb la aportació de les classes, la plantarem al Gimnàs. Allí la visitarem pares, mestres i alumnes. I allí la deixarem dormir fins dilluns 21. Amb la primavera i el bon temps, hem plantat la falla al migdia i l'hem cremat per la vesprada. Prèviament hem fet lliurament dels premis del concurs de falles.
Hi havia un gran ambient. Moltes famílies s'han afegit a la celebració. Desprès de la traca, la nostra falla, la nostra estoreta velleta s'ha envoltat de flames i s'ha endut les coses dolentes i de les cendres han sorgit les forces i bons desigs per dur endavant l'any que ens espera. El curs que que ve, més !

dilluns, 14 de març del 2011

Premi Dia de la Dona



Els alumnes de 6é C hem participat en el concurs de Cartells per al Dia de la Dona organitzat per l'Ajuntament del poble. L'hem fet col·laborativament entre tots. Ens ha quedat un treball molt bonic i ens han atorgat el tercer premi.
Hui dilluns 14 hem anat a recollir-lo perque dijous passat estavem de desfilada de Carnestoltes. Ens ha rebut la Concejal de Benestar Social organitzadora del concurs.
Ho hem passat mot bé. L'any que bé, a l'Institut, també participarem, de segur!

dimarts, 8 de març del 2011

Concurs de cartells de Falles

L'alumnat de Primària venim utilitzant en l'aula d'Informàtica un programa de dibuix que ens agrada molt. Es diu Tux Paint. Amb motiu de les Falles hem organitzat un concurs de cartells de Falles. En cada classe, els alumnes hem escollit els dos nostres preferits. Desprès els hem exposat tots a l'entrada i hem votat tota la Primària i els menuts de cinc anys. En total 375 vots dels quals, dos han estat nul·ls perque sols calia votar-ne un i n'havien ficat dos. Els guanyadors han estat:
Primer Cicle: Raül Guillem de la classe de 2n A
Segon Cicle: Carles López de la classe de 3r B
Tercer Cicle: Maria Gassó de la classe de 6é C
El col·le els regala com a premi un llibre a cadascun.
A tots els participants, la nostra felicitació.

Ordres del Rei de Carnestoltes!

El rei del Carnestoltes ens havia ordenat portar dimarts un collar o un amulet. Ens ha passat revista a tothom i el que no complia amb l'ordre, li posava un poc de farina al damunt.
Dimecres hem portat guants. L'ordre ha estat complida massivament!
Dijous amb les ulleres o tal com preferim també ha donat molt de joc!
Alguns s'han enfarinat perque tinguem memòria de les ordres, pero han estat molt poquets.
El Rei ha visitat les aules del més menuts. Els altres, hem passat sota la seua supervisió i el recolzament del seus ajudants.
Ha estat divertit.
Enhorabona a tot el Poble de l'escola!

dijous, 3 de març del 2011

Ja arriba el Carnestoltes !



Ja es respira l'ambient del Carnestoltes a l'escola. Les tutories, orientades per la Comissió de Dates commemoratives, hem realitzat diferents tipus de garlandes amb tot tipus de material de rebuig ja que enguany la festa està centrada en el reciclatge i les energies netes, alternatives. Les hem penjat a l'entrada de l'edifici de Primària i ha quedat espectacular! Cal venir al col·le per veure-ho en directe.