diumenge, 28 de febrer del 2016

Curs Formació Educadores i Educadors Menjador-2016

Estimades famílies,

                 Com sabem el Jaume té una trajectòria en projectes de Formació en centres, així com en grups de treball.
           El nostre Equip d'Educadores de Menjador junt a altres professionals d'altres centres, han pogut reflexionar, analitzar i decidir sobre allò que els interessa, pel que fa al curs "Resolució Positiva de conflictes educatius en el temps de Menjador". Aquest curs s'inclou dintre del Pla de Formació Permanent d'Educadores i Educadors de Menjador de l'empresa COLEVISA.

Moltes Gràcies!! i Enhorabona!!!

Menú Març-16

dimecres, 10 de febrer del 2016

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES MENJADOR 2n Tri. 15-16

Estimades famílies,

          Dintre de les activitats complementàries de caràcter voluntari que desenvolupa l'Equip de Menjador del Jaume, sota la coordinació de Gloria Mejía i de l'encarregada Mónica Huertas, us informem de les activitats que s'han programat per al segon trimestre, tant per a l'alumnat comensal d'infantil com de primària.

Volem felicitar i encoratjar una vegada més a l'Equip d'Educadores del nostre menjador, per la seua il·lusió, treball i dedicació a les xiquetes i xiquets.

Moltes Gràcies!
Endavant!!
Així fem l'Escola que Volem!!!


3rs en " VALÈNCIA DES DE DALT" 2016

Estimades famílies,

          Divendres 5 de febrer, les 3 classes de tercer acompanyades per 33 FAMILIARS voluntaris, visquérem l'experiència de saber més de les Torres de Serrans i del Micalet i de pujar dalt i veure VALÊNCIA DES DE DALT.

          Apreciàrem el paisatge urbà i observàrem la perspectiva i la història que es pot gaudir des de dalt. A més visquérem l'experiència de viure d'altra manera uns espais coneguts, familiars,...però que depén de en qui anem i com els mirem i el que ens informem sobre ells ..., els vivim de diferent manera , i els apreciem més.

          Un plaer viure la història!, Un plaer investigar les Torres de Serrans per dins!, Un plaer i un èxit, pujar totes i tots al Micalet i coincidir amb les 12 campanades del migdia!!!.Però sobre tot viure la qualitat i el sentit educatiu de fer i viure esta cadena humana de col·laboració amb la que construïm la comunitat educativa de tercer.