divendres, 20 de desembre del 2013

dimarts, 17 de desembre del 2013


Amb els millors desitjos per aquests propers dies i el Nou Any.

L'equip directiu

divendres, 13 de desembre del 2013

Anem al Circ

Com a activitat final del projecte del "Circ" els xiquets i xiquetes de les classes de 4 anys dijous 12 de desembre hem anat al circ Wonderland en València.
Hem passat un matí molt divertit que no oblidarem

Dilluns 9 de desembre, famílies de la classe d'Infantil 4 anys A ens van fer en la classe una funció de circ. Hi havia mestre de cerimònies, mags, pallasos, equilibristes, forçut, dona barbuda, domador de feres, acomodadores, ajudants, malabaristes... Un espectacle fantàstic. Passarem una vesprada de categoria.
Moltes gràcies famílies !!!!!

dimarts, 10 de desembre del 2013

Quina setmaneta de Teatre!

Com aquell programa de la televisió vasca, "Vaya semanita" aquí al cole estem tenint una setmana plena d'activitats. De moment, dilluns pel matí tota la Primària hem assistit a l'Auditori Municipal per veure "Tarzan" una obreta de teatre en anglès. Tinguerem l'ocasió de recordar les aventures a la selva del "Monky Man", la seua companya Chita i la bella i delicada Jane. Cantarem, ballarem i s'ho passarem molt bé.
Per la vesprada, els menuts d'Infantil 4 anys A, tingueren una sessió de circ d'allò més bonica però açò vos ho contarem amb fotos i més  amplitud demà.
Dimarts, el tercer cicle hem anat a la sala Escalante per veure "Cyrano de Bergerac" una molt original adaptació de l'obra de Rostand que barreja present i passat, lluita d'espases, amor  romàntic i cortés, sorprenents efectes audiovisuals, en una aventura còmica, àgil, divertida i una miqueta boja...Ens ha agradat moltíssim!

dijous, 5 de desembre del 2013

Constitució 2013

Al llarg dels darrers dies, l'alumnat del centre hem estat treballant alguns dels drets que la Constitució ens reconeix com a ciutadans espanyols. Dret a l'educació, a l'opinió, a la participació, a la vivenda, a la reunió... Hem elaborat uns murals per classe i desprès a l'aula de Música hem fet un gran mural que hem penjat a l'entrada de l'edifici principal. A l'hora, hem aprés dues cançons sobre el tema que hem interpretat mentre cada curs feia la seua aportació. "Derechos universales" i "Una oportunidad" de JPelirrojo són les melodies que ens han acompanyat durant tota la setmana.
Felicitats Constitució!!!

dimecres, 4 de desembre del 2013

Dibuix del cos humà

L'àrea d'Artística en la seua vessant Plàstica, sovint al nostre col·le ha comptat amb la participació i col·laboració de les famílies del centre. Sobretot al 2n trimestre quan enllestim i portem endavant els tallers. Però a més, en aquesta setmana passada hem tingut l'ocasió de rebre unes pautes, idees i consells per part de Xelo Puertes, mare de la nostra companya Balma, sobre la dibuix del cos humà. De les proporcions entre les diferents parts i com aquesta va canviant conforme anem madurant: de l'aspecte del bebé, infant, fins arribar a l'home de Vitrubio de Leonardo da Vinci.
Semblava fàcil però hem pogut comprovar  la dificultat d'encertar les dimensions del cos, cames, cap, braços....i la seua correcta proporcionalitat, Així que entre rialles i el seu suport hem anat avançant en la correcta plasmació del nostre cos.
No crec que fem una exposició amb els resultats! o si?


Ús d'Internet

Internet és una eina molt utilitzada hui en dia. És de gran ajuda per a moltíssimes coses però cal saber-la emprar correctament. L'alumnat de sisé hem tingut l'oportunitat d'escoltar la xerrada que José Fernández, pare del nostre company Guillermo, ens ha fet aquesta vesprada. Ell és guàrdia civil destinat aquí al poble i sap perfectament del què parla. Ens ha contat diferents tipus de casos i coses que es dónen en relació a Internet. Ens ha aconsellat sobre la navegació segura.  Cal seguir una sèrie de normes. Privacitat, mesura en el seu ús, precaució, cura amb les contrasenyes, les webcams...són algunes de les coses més elementals que cal tenir en compte a l'hora de la seua utilització.
Hem aprés moltes coses i ens ha agradat molt comptar amb la seua col·laboració.