divendres, 28 de febrer del 2014

Carnestoltes 2014

Per fi arribà el dia! Desprès de les boges ordres del rei del Carnestoltes hem pogut fer la desfilada-exhibició amb la nostra disfressa. Enguany el tema és "Danses del Món" i cada cicle hem escollit una zona d'arreu el món. Andalusia els menuts, el "Far West" els de primer cicle, els Zíngars de l'europa de l'est els de segon cicle i Grècia tradicional els del tercer cicle. Tots ballarem la nostra dansa amb molta alegria i concentració. Desprès vam fer el soterrament de la sardina, que també eixí de meravella. 
La pena fou el vent fort que va impedir la cremà de la sardina i la megafonia que al final de l'acte ens va fallar.
Malgrat tot, ho passarem molt, molt, molt bé.
Un Carnestoltes per a recordar.

dimecres, 26 de febrer del 2014

Muvim-Gulliver

Dimarts 25 els companys de sisé acompanyats pels mestres, sis mares i un pare visitarem el MuVIM, (Museu valencià de la Il·lustració i la Modernitat. Era una exida programada per al primer trimestre en connexió amb l'estudi de l'Edat Moderna i Contemporània. Fins ahir no va estar possible per remodelació de l'exposició temàtica del museu. Fou un recorregut pel pensament des de l'edat Mitjana fins a l'actualitat molt interessant i sorprenent. Recomanem la seua visita. 
Desprès donarem una ullada a l'edifici modernista de l'estació de trens del Nord i a la plaça de bous. Desprès, i des del carrer Russafa fins a l'avinguda de l'Antic Regne de València arribarem al parc del Gulliver. Allí jugarem primer una estona, dinarem desprès i tornarem a jugar fins vora les 16:15. Des d'allí, pel llit del Túria puguerem observar el Palau de la Música, les fonts d'aigua que estan ara en reparació, fins arribar a l'estació d'Albereda on pujarem al metro i arribarem a Paiporta a les 17:00.
Hem de dir que tant a l'anada com a la tornada, el nostre comportament al servei públic del metro, fou exemplar. Tot va anar de meravella.
Ho passarem d'allò més bé.
Des d'ací volem donar les gràcies a tots el nostres acompanyants. Sense ells, no haguera estat possible.

dimecres, 19 de febrer del 2014

dijous, 13 de febrer del 2014

Martina i el bosc de paper

Divendres 7 els xiquets i xiquetes d'Infantil hem anat al teatre L'Horta a veure una obra de teatre molt bonica. La protagonista era una xiqueta que jugant darrere d'una papallona es perd en el bosc. Mitjançant l'ajuda d'una girafa, un elefant i un ratolí troba el camí de tornada a casa. 
Amb tan sols dos persones, aconsegueixen una atmosfera màgica que acompanyada d'una música fantàstica ens ha fet gaudir moltíssim.
Des d'ací volem felicitar als creadors de l'espectacle.

dilluns, 3 de febrer del 2014

Dia de l'arbre

També hem celebrat el dia de l'arbre. Cadascun de nosaltres hem pintat amb aquarel·les arbres de tot tipus. Realistes, imaginatius, abstractes, creatius... Els hem retallat i pegat a unes cartolines i hem fet una mena de "sanefa verda" que adorna els corredors del col·le. A més, ens han visitat a les classes grups d'altres cursos i ens han representat una obreta de teatre sobre el bosc.
Tenim una escola viva. Ha quedat molt bonic!

Trobada escoles en valencià

TROBADA ESCOLES EN VALENCIÀ