dimecres, 26 de febrer del 2014

Muvim-Gulliver

Dimarts 25 els companys de sisé acompanyats pels mestres, sis mares i un pare visitarem el MuVIM, (Museu valencià de la Il·lustració i la Modernitat. Era una exida programada per al primer trimestre en connexió amb l'estudi de l'Edat Moderna i Contemporània. Fins ahir no va estar possible per remodelació de l'exposició temàtica del museu. Fou un recorregut pel pensament des de l'edat Mitjana fins a l'actualitat molt interessant i sorprenent. Recomanem la seua visita. 
Desprès donarem una ullada a l'edifici modernista de l'estació de trens del Nord i a la plaça de bous. Desprès, i des del carrer Russafa fins a l'avinguda de l'Antic Regne de València arribarem al parc del Gulliver. Allí jugarem primer una estona, dinarem desprès i tornarem a jugar fins vora les 16:15. Des d'allí, pel llit del Túria puguerem observar el Palau de la Música, les fonts d'aigua que estan ara en reparació, fins arribar a l'estació d'Albereda on pujarem al metro i arribarem a Paiporta a les 17:00.
Hem de dir que tant a l'anada com a la tornada, el nostre comportament al servei públic del metro, fou exemplar. Tot va anar de meravella.
Ho passarem d'allò més bé.
Des d'ací volem donar les gràcies a tots el nostres acompanyants. Sense ells, no haguera estat possible.