divendres, 28 de març del 2014

Cloenda dels Tallers del 3r Cicle

Des de ja fa un quants anys al tercer cicle del col·le organitzem uns tallers de Plàstica. Amb la col·laboració dels pares i mares (al voltant de 46) les quatre classes es repartim en huit grups barrejant-nos entre nosaltres. Al llarg de tot el segon trimestre anem passant per els diferents activitats proposades. Enguany, pintar el nostre retrat amb ceres a l'estil Warhol; amb tèmperes i raspalls, estarcits i "dripping" a l'estil de Pollock; cosint/pegant amb feltre hem fet un punt de lectura; Amb moqueta de color, un escurabutxaques; Amb paper de reciclatge, una capseta cúbica amb tapadora;amb revistes, plegant fulles i fulles, un ratolí d'allò més bonic; decorant una blonda de paper i plastificant desprès, un mantell individual; i per a alimentar a més de l'esperit, l'estòmac, la tarta de xocolate i galetes al taller de cuina.
Amb totes les produccions, excepte el pastís, és clar, hem fet una exposició que ha quedat molt bonica i que han pogut visitar totes els companys del col·le que així ho hagen volgut.
Per acabar l'activitat, hem fet un acte/festa cloenda amb la participació de tots els implicats al pati de l'escola. Desprès de les paraules de reconeixement i agraïment a les famílies participants, els hem fet lliurament d'un diploma i unes fotos per al record.
Moltes gràcies i mirem ja cap al futur!!!!

divendres, 14 de març del 2014

Falles 2014


Hui divendres 14, desprès de l' arreplegada de les aportacions de les diferents classes, hem plantat la falla del col·le.  La imaginació i el saber fer de les famílies ha permés la plantà d'aquest monument d'enguany. Ha quedat fantàstica. 
Desprès hem tingut una xocolatada estupenda gràcies a l'Ampa que amb l'ajuda de molts pares i mares s'ha anat repartint per totes les aules. I enguany amb bunyols per a mullar!!!!
Desprès per classes hem visitat la falla tranquil·lament fins les 12:30 que hem baixat tots els cursos i s'han obert les portes del carrer per convidar a les famílies a participar en la cremà.
Desprès de la traca de rigor, han pres les flames i a poc a poc s'ha anat consumint el treball i la il·lusió de molts dies de feina. Pero aquest rite del foc, ens dona alegria perquè cremem les  experiències i situacions dolentes i anunciem l'arribada de la primavera.

dimarts, 11 de març del 2014

Ja estem en falles!!!!

El proper divendres tindrem xocolatada per tot l'alumnat del centre.
A partir de les 12:50 serà la cremà de la falla (estoreta velleta). Totes les famílies esteu convidades a assistir a l'acte.
Preguem que es respecten els espais destinats als xiquets i xiquetes.

dilluns, 3 de març del 2014

Miró 2014



Els xiquets i les xiquetes de les aules de 3 anys hem treballat el cos humà. Dins d’aquest projecte ens hem convertit en xicotets pintors. Hem conegut l’obra d’un gran pintor (Joan Miró) i el seu “Autorretrat “. Ens ha agradat moltíssim  i el resultat ha sigut espectacular.. De segur que repetiremmm…