divendres, 28 de març del 2014

Cloenda dels Tallers del 3r Cicle

Des de ja fa un quants anys al tercer cicle del col·le organitzem uns tallers de Plàstica. Amb la col·laboració dels pares i mares (al voltant de 46) les quatre classes es repartim en huit grups barrejant-nos entre nosaltres. Al llarg de tot el segon trimestre anem passant per els diferents activitats proposades. Enguany, pintar el nostre retrat amb ceres a l'estil Warhol; amb tèmperes i raspalls, estarcits i "dripping" a l'estil de Pollock; cosint/pegant amb feltre hem fet un punt de lectura; Amb moqueta de color, un escurabutxaques; Amb paper de reciclatge, una capseta cúbica amb tapadora;amb revistes, plegant fulles i fulles, un ratolí d'allò més bonic; decorant una blonda de paper i plastificant desprès, un mantell individual; i per a alimentar a més de l'esperit, l'estòmac, la tarta de xocolate i galetes al taller de cuina.
Amb totes les produccions, excepte el pastís, és clar, hem fet una exposició que ha quedat molt bonica i que han pogut visitar totes els companys del col·le que així ho hagen volgut.
Per acabar l'activitat, hem fet un acte/festa cloenda amb la participació de tots els implicats al pati de l'escola. Desprès de les paraules de reconeixement i agraïment a les famílies participants, els hem fet lliurament d'un diploma i unes fotos per al record.
Moltes gràcies i mirem ja cap al futur!!!!