dijous, 25 de novembre del 2010

Animació a la lectura

Aquest projecte està adreçat a l'alumnat de Quart i Sisé de Primària. "Conèixer la biblioteca" i "Tu ets el protagonista" són les dues accions que hem realitzat respectivament. Ens han conduït Dafni Valor i Numen Teatre. Hem teatralitzat una sèrie de texts que prèviament haviem treballat a l'aula. S'ha desenvolupat a la Biblioteca del nostre Centre. Hem gaudit, d'una manera molt lúdica, d'una bona sessió de treball que ens ha ensenyat a més molts secrets i possibilitats de la Biblioteca.

dimecres, 24 de novembre del 2010

Contacontes a l'escola

Aquesta setmana, com el curs passat, estem tenint actuacions de contacontes. Forma part del projecte "Un món de contes" que proposat pel Consell Escolar de Paiporta i subvencionat per l'Ajuntament està desenvolupant-se en tot el poble en diferents dies i hores. Aquest dimarts i dimecres han estat amb nosaltres Anna Ballester, Rodamons, i Oscar Mora, coordinats per Susu Benítez .Tot l'alumnat d'Infantil i Primer Cicle ha tingut ocasió de gaudir d'una sessió d'escoltar històries, llegendes, rondalles i contes del món de la fantasia. Cadascun amb el seu estil, ens han fet passar una estona graciosa i divertida.
L'escola així ens agrada més!

Miss Poppins


El 1r i el segon Cicle també hem tingut el nostre teatre en Anglès. Pero en esta ocasió ha sigut a l'Auditori de Paiporta. Hem tingut l'ocasió de passar una estona molt divertida i encisadora amb l'obra "Miss Poppins". Michael i Jane amb la "nanny" fantàstica ens han ensenyat moltes paraules i frases en anglès. Hem cantat, ballat i fins i tot ens han fet participar en l'obra.



La nostra companya Paula Martínez de 6é ha guanyat un concurs de còmic organitzat pel Camacuc corresponent al número 248. S'ha endut una motxilla de premi i la seua publicació en la revista. Com podem veure, és molt graciós. Des d'ací, la felicitem i ens animem per llegir la revista i a participar en altres edicions del concurs. Som uns artistes!

La trompeta


Com el curs passat per estes dates, Jorge Martínez, de la Banda La Unió Musical del nostre poble que porta endavant un programa sobre els instruments de vent-metall, estigué el divendres 19 a l'escola amb l'alumnat de segon cicle. Ens mostrà diferents tipus de trompetes i ens explicà moltes coses sobre aquest grup d'instruments. Va interpretar diferents fragments de diferents èpoques amb ells. Va ser una sessió molt profitosa i divertida.

dimarts, 23 de novembre del 2010

Let's listen and watch!


Els alumnes de 3r Cicle hem anat a Torrent a veure una obra de teatre en anglès. "Treasure Island" ha resultat una comèdia molt entretinguda i de prou fàcil comprensió doncs l'actriu principal s'ho ha treballat de debò. Activitats com aquesta ens ajuden molt per progressar en l'aprenentatge de la llengua estrangera. Hem passat una estona molt agradable i s'hem esforçat per entendre l'idioma de Shakespeare. Ja estem en camí.

dilluns, 22 de novembre del 2010

Infantil i l'Educació Vial

L'alumnat d'Infantil 5 anys hem anat al Parc Adai a practicar moltes coses relacionades amb el projecte d'Educació Vial que hem treballat a les classes on ja hi haviem apreś moltes normes i senyals de prohibició, obligació i la precaució.
Hem jugat a ser vianants i conductors. Hem circulat pels itineraris respectant tots els senyals de tràfic. Ha estat molt interesant, ho hem passat molt bé i ens ha agradat molt.

Els Esports

La classe d'Infantil 5 A enguany som la classe dels esportistes i hem decidit fer un projecte sobre els esports. És un treball molt bonic i novedós. Alguns pares estan venint a l'aula per contar-nos coses dels esports que practiquen. És molt divertit i estem aprenent moltes coses.

dimarts, 16 de novembre del 2010

Eixida a Sagunt

Els xiquets i xiquetes de 2n de Primària hem fet una eixida cultural a Sagunt. Hem visitat el castell i el teatre romà. Hem après moltes coses de l'època antiga. Hem practicat l'intercanvi (trueque), la lluita, un judici... Ens ha agradat molt i ho hem passat molt bé.

dijous, 4 de novembre del 2010

La classe dels Pingüins

Els xiquets i xiquetes d'Infantil 3B enguany hem decidit ser la classe dels Pingüins. La mestra ens ha portat moltes coses a l'aula per a treballar les rutines. Han vingut Blancaneus i els set nanets amb els dies de la setmana i el pastoret que ens diu quin oratge fa cada dia. Estem aprenent els noms dels amics i amigues de la classe per passar llista. Cada dia anem als racons a jugar i als tallers a treballar. Ja hem començat el nostre primer Projecte de Treball on es pot vore les coses que fem a l'escola cada dia. (Ens han dit que prompte vindrà la Castanyera a fer-nos una visita)

Una passeig per la València històrica

L'alumnat de 6é hem fet una passetjada per la València antiga. Hem recorregut les torres de Serrans, de Quart, el carrer de Cavallers, la Generalitat i la LLotja.
Hem observat en viu i en directe la història que venim estudiant a classe. Ho hem passat molt bé rememorant èpoques passades!

dimecres, 3 de novembre del 2010

Un taller de contes

En Infantil treballem per projectes. La classe de 5B porta endavant el de Contes. Amb motiu del Halloween una mamà ha vingut convenientment disfressada a contar-nos una història relacionada amb el tema. Hem escoltat, hem treballat, ens ha regalat una carabassa decorada..., ho hem passat molt bé. És molt agradable comptar amb la participació dels pares en la classe!