dimarts, 28 de maig del 2013

Parc de tràfic de Gilet

Aquest 28 de maig l'alumnat de 3r hem fet la nostra eixida de fi de curs. Hem visitat el parc infantil de Tràfic de Gilet. Hem gaudit d'un oratge magnífic i d'unes activitats mol divertides i didàctiques. Hem fet un repaset a les principals normes de seguretat vial i al final, el premi: la passetjada en el Kart. Oh! que emocionant. Controlant els pedals d'acceleració i fre i el monitor assegut darrere nostre per controlar i verificar que les explicacions han estat enteses i aplicades per tots nosaltres. Desprès hem dinat, descansat i jugat en les diferents zones del parc. Finalment, ens han deixat pujar de nou als karts, ara sense monitor darrere i hem completat el circuit. Ens hem guanyat el carnet de conductor expert! Amb ell podem anar qualsevol diumenge amb els nostres pares i fer una volteta pel parc de gratis!

dijous, 9 de maig del 2013

Benvinguts/es al Jaume I



Dimecres 8 hem fet la jornada de portes obertes del Jaume I. Més de 60 pares/mares de família s'han interessat per conèixer el nostre col·le, pas previ a la sol·licitud de matrícula. Han tingut l'oportunitat de veure les instal·lacions, el pati, i sobretot, conèixer el nostre projecte educatiu. El director ha explicat les característiques formatives i educatives de la nostra comunitat i ha contestat a les preguntes que els pares han formulat. Desprès han visitat una de les aules de 3 anys on han pogut fer-se una lleu idea del desenvolupament quotidià del treball en Infantil.
Ha estat una jornada tranquil·la i eniquidora que ha servit per a aportar dades objectives sobre la gran família que som la Comunitat del Jaume I de Paiporta

dimarts, 7 de maig del 2013

El príncipe feliz

L'alumnat de 4t hem anat a l'Escalante a veure "El príncipe feliz" d'Oscar Wilde. És un conte que ens parla d'humanitat, generositat i amor. L'estatua del príncep cobra consciència de les mancances dels seus súdbits i la ignorància del fet per part dels poderosos. Decideix desfer-se de les seues riqueses mitjançant l'ajut d'una oroneta. Quan ja ho ha oferit tot i no li queda res per donar, doncs decideixen a la seua ciutat que ja no és necessària ni convenient tenir una estàtua tan pobra i tan lletja. 
La posada en escena ha estat imaginativa, brillant i encisadora. Ens ha agradat molt. Paga la pena anar a veure-la



dilluns, 6 de maig del 2013

Guarda forestal

Els xiquets de primer hem rebut la visita del pare d'un alumne de la classe de 1rA. Ha vingut a parlar-nos del seu treball. És guarda forestal. Ens ha contat en què consisteix la seua feina i en ha mostrat quantitat de material que ha trobat a la muntanya, a caçadors furtius, en les seues inspeccions. Hem vist restes de banyes, diferents ferramentes que utilitza, ceps i trampes, esquelets de voltors i d'altres animals .Ha estat una sessió molt interessant i entretinguda. Hem après moltes coses.