dijous, 31 de gener del 2013

Teatre de 4t

Els companys d'Atenció Educativa de 4t A, hem preparat una obreta de teatre. Es titula "Quina llanda ser princesa!". Es tracta d'un l'adaptació en vers del conte clàssic de la "Bella dorment". Ens ha costat un poc perque el text per als protagonistes era llarg i en vers però hui dijous, per fi, l'hem representat davant dels nostres companys de classe i desprès, dels companys de l'altra classe de 4tB. Ens ha eixit molt bé i tothom hem gaudit d'una bona estona. Ens han felicitat i animat perquè la representem davant d'altres classes i cursos. Probablement ho fem així....

Els Herois

L'alumnat de 3r cicle, dintre del programa de visites culturals, assistirem ahir dimecres a l'Auditori de Torrent. Participarem en "Super Herois", una activitat sobre bandes sonores originals de pel·lícules tan conegudes com, X-Men, Batman, Superman, Thor, Megamind, Iron Man, Hulk...
Els músics que interpretaven les obres en directe són tots membres de la Simfònica del Mediterrani. Mitjançant un pianista, un saxofonista, un percusionista i dos vocalistes, ens endisarem en el meravellós món de la música per a cine. Fou una experiència interessant i divertida. Alguns del companys pujaren a l'escenari per col·laborar en l'acció.
S'ho passarem força bé !

dijous, 17 de gener del 2013

Les nostres aficions

 
L'alumnat de segon, fruit de la proposta d'un company en l'assemblea de classe, hem organitzat un treball al voltant de les nostre aficions.
S'hem plantejat diferent objectius com ara, l'aprofitament del temps d'oci, el gaudi d'una activitat lliure, el compartir amb els companys les nostres inquietuds i habilitats i com a conseqüència, fer créixer la nostra autoestima.
Amb ajuda dels pares i mestres hem recollit informació, dades...per realitzar el treball que ara a classe estem exposant.
Tancarem l'activitat amb una posada en comú i a continuació, un temps per a compartir les nostres aficions.

dimecres, 16 de gener del 2013

Estem d'obres !

Hem tornat de vacances i s'hem trobat el Col·le en obres. Estan reparant les cornises i els pilars de l'edifici principal. Així que ens toca anar acostumant-se a sentir el soroll dels martells pneumàtics, a la pols que s'origina, a allunyar-se de les zones amb les tanques de protecció... en fi, a conviure amb les màquines i els operaris que estan portant endavant la restauració. Si tot va bé cap a la meitat del mes que vé, s'acabarà tot. La seguretat, per damunt de tot !


dimarts, 8 de gener del 2013

LLISTAT DEFINITIU D'AJUDES DE LLIBRES CURS 12-13

Els llistats i la normativa adient estan publicats al tauler d'anuncis del centre.
Paiporta 8 de gener de 2013