divendres, 29 de gener del 2016

DIA DE LA PAU 2016

Estimades families,

          Hui 29 de gener hem celebrat al col·le una de les dates commemoratives  més emblemàtiques del Jaume. El Dia de la Pau i la no violència.

           Ens hem reunit totes i tots en el pati i hem valorat positivament actituds que fan potent la Pau, l'amistat, la veritat, el diàleg,...
També hem fet un cant col·lectiu amb les cançons: " El swing de la Pau", " Los niños queremos la Paz", " Nadie se quede atrás", " Queremos Paz" i "Shiny Happy people"

            Al mateix temps, cadascú dels grups del col·le  ha fet, per sorteig,  un Regal de Pau per a altre grup de companyes i companys. Ha estat una activitat col·lectiva entranyable i divertida.

        Ací teniu una mostra de  fotos de la celebració  i també les fotos dels 20 regals que havia preparat cada aula.

Moltes Gràcies! . Enhorabona a Totes i a Tots!!

 AIXÍ FEM L'ESCOLA QUE VOLEM!!!!!!





Activitats complementàries Menjador. Gener 2016

Estimades families, 

          El nostre equip de Menjador ha començat l'any amb molta il·lusió i moltes ganes. 

      Aquest mes de gener, l'equip d'educadores ha portat endavant activitats al voltant d'hàbits de taula, de  relaxació, de tranquil·litat, de la celebració del Dia de la Pau i també d'iniciació al ioga i pilates. 

          Dintre de molts pocs dies, posarem en marxa els tallers de ioga per a tots els nostres xiquets i xiquetes començals,teatre per a majors i menuts  i activitats físiques: Ball, vòlei, futbòl, bàsquet i ping-pong. Mantenint per suposat totes les activitats que tenen a veure en l'educació alimentària i els hàbits d'higiene a la taula. 

Endavant EQUIP!!!

AIXÍ FEM L'ESCOLA QUE VOLEM!!!!

Ací podem veure una mostra  del realitzat aquest mes 




Menú Febrer 2016

Finalització del Projecte " El Bon Tracte"

Estimades famílies,

          Hui 29 de gener amb la Celebració col·lectiva del " Dia de la Pau i No violència", hem posat fi al projecte nº2 anomenat, " El Bon tracte" que ha coordinat l'equip de mestres del primer cicle de Primària : Decoració de les aules, dels corredors, del porxe de l'edifici de primària, lectures i escrits a les classes, xerrades,..., el Gran Mural de l'entrada al col·le. 

           Un projecte fantàstic on hem crescut i on hem potenciat les nostres habilitats socials, treballant la tolerància, la justícia, la igualtat, ..., en definitiva " El Bon Tracte".

            Enhorabona a tothom!!!!! i Moltes Gràcies!!!!!




dijous, 7 de gener del 2016