dimecres, 30 de desembre del 2015

Eixida de 3ers a Paiporta

Estimades families,

Dimarts 22 de desembre pel matí, les tres classes de tercer visquérem una eixida molt especial. L'objectiu era " mirar d'altra manera"llocs habituals del nostre poble.

Situàrem en un plànol els carrers pels que férem el camí fins a la zona de l'Ajuntament.
Buscàrem detalls històrics i arquitectònics en el Carrer Peatonal a partir d'unes fotos que ens guiaven la mirada. Observàrem " el punt de fuga", en la mirada dels ponts que travessen el barranc. Comprovàrem  la diferència entre la mirada des de dalt de la font del pont Nou i la mirada " al natural". Fins i tot ens atrevírem a dissenyar altra decoració en la façana de l'església de Sant Jordi ( sobre paper clar!!!)

Tot això ho vam poder  viure perquè ens ajudaren quasi 30 families de les criatures de tercer , que guiaren el treball i la mirada dels 10 equips de criatures.


Va ser un matí genial. Moltes gràcies per col·laborar. Així fem l'Escola que Volem!

Les vostres mestres : Almudena, Inma, Mónica. Maria


Eixida de 3ers al Botànic

Estimades families,

Passat divendres 27 de novembre, les tres classes de tercer realitzarem la primera eixida del curs: 64 criatures , més les seues mestres i 38 families , jugant i aprenent en el Jardí Botànic de València.

Compartírem diversió, col·laboració i aprenentatge de forma simultània. Els equips , les proves, els jocs, la informació i observació d'arbres i plantes , les escultures,...
L'objectiu era viure l'espai del jardí combinant la convivència, l'observació i el major coneixement de les plantes i arbres. El complírem!!!

Molt bon sabor de boca ens va deixar esta primera eixida!

Una bona experiència per anar construint l'Escola que Volem.

Les fotos són bon testimoni.

Moltes gràcies a totes i a tots!!!

Les vostres mestres : Almudena, Inma, Mónica, Maria


dimarts, 22 de desembre del 2015

Els Reis Mags visiten el Jaume. 22-12-2015

Quina Alegria! , Quina Il·lusió!!, Quina Felicitat!!!

          Sí, estimades families, aquesta vesprada els Reis Mags han visitat la nostra Escola.

          Tothom estava esperant-los desde fa uns dies. El Jaume estava preciós, la decoració fantàstica!, com fantàstica ha estat aquesta vesprada per a les nostres criatures, per a les mestres i per a les nostres families. 

          Sabem que els Reis Mags tenen molt on acudir, però les xiquetes i xiquets,  mestres, les families i l'AMPA del Jaume ja fa temps que els donaren l'avís.
          Els Reis i els seus pages han deixat els camells descansant a la pinadeta i han vingut carregats de regals per a les criatures d'infantil i de primer i segon curs  de Primària . No sols ens han portat jocs educatius, llepolies,..., Alegria , sino que el que tal vegada és més important, ens han regalat  il·lusió, Alegria i Vida.

          Els Tres Reis i els seus pages també han passat a felicitar els Nadals  per les restants 10 aules de segon i tercer cicle de Primària, on a més de llepolies ens han dut  la Màgia necessària per a que Tota la Comunitat Educativa del Jaume passe unes Bones Festes i tinga un Bon Any 2016.

Anem a permetre'ns una llicència:..., ...,..., SÍ , El Jaume " És la < CANYA>"

Gràcies Mil i Mil vegades Mil !!!!!

BONES FESTES I BON ANY 2016



dijous, 17 de desembre del 2015

NOU CONSELL ESCOLAR. ELECCIONS 2015

Benvolgudes i benvolguts xiquetes i xiquets, estimades families,personal no docent i mestres del Jaume,

Ací tenim la relació dels membres del Nou  Consell Escolar 2015.

Moltes Gràcies a tots per la vostra participació.

Amb ganes, amb il·lusió i amb alegria,..., Així fem l'Escola que volem.







Menjador. Activitats desembre

Estimades families, ací teniu una mostra més de les activitats dels usuaris del nostre menjador,en aquesta ocasió les  realitzades al mes de desembre. 

Un total de 8 projectes més el teatre que ens va oferir a totes i a tots COLEVISA

Enhorabona a tothom!

Així fem l'Escola que volem!!

Moltes Gràcies!!!

BONES FESTES i BON ANY 2016







dimarts, 8 de desembre del 2015

Festa de la Castanyera 2015

Estimades famílies, fa uns dies vam celebrar a l'Escola, el Dia de la Castanyera. Les classes d'Infantil varen oferir a les de Primària, la Festa de la Castanyera, les diferents classes d'Infantil, passaren per les aules de Primària i els van regalar cançons, fruits de la tardor i Alegria.

Moltes Gràcies !!
Va ser un matí Fantàstic!!!!!

Activitats Menjador 2015

Estimades families,
Com sabem, l'Equip de Menjador del Jaume, sota el SABER FER, SABER ESTAR i SABER SER de la seua Coordinadora, Gloria Mejia Jurado i de la supervisió de l'Encarregada de Menjador, desenvolupa en el temps de menjador, múltiples  activitats per tal que el nostre alumnat comensal aprenga a més de bons hàbits alimentaris i educació per a la salut, aprenga com diguem a créixer i a ser futurs ciutadanes i ciutadans envejables.

Així, l'alumnat del Jaume, ha realitzat en les passades setmanes, campionats pre esportius i esportius, joc del mocador, " fus isfus", espill del revés, " El guarda del tresor", " pins infantils",etc etc.

Els objectius d'aquestes activitats són: desenvolupar la creativitat, gaudir de l'activitat lúdica, realitzar exercici físic a través d'un joc, treballar l'orientació espacial, col·laborar amb el grup, saber reaccionar, desenvolupar la coordinació motriu, conèixer jocs tradicionals i desenvolupar la psicomotricitat.

La valoració que les xiquetes i xiquets han fet ha estat Molt positiva, i en els seus comentaris es respira l'Alegria i la Molt bona adequació d'aquestes activitats.

Moltes Gràcies i Enhorabona, una vegada més, a tot   l'Equip de Menjador del Jaume.


Ací teniu una mostra de les activitats, classificades per la seua tipologia




dimarts, 1 de desembre del 2015

dilluns, 23 de novembre del 2015

Piràmide Aliments 2015

Estimades famílies,

Volem compartir amb vosaltres aquest magnífic treball que hem realitzat a les nostres classes, coordinats per les mestres del Cicle d'Infantil. 
Totes i tots hem treballat a les nostres classes sobre : "Com menjar bé? per a créixer amb Salut".

          Així que,  a més de veure de 4 a 6 gots d'aigua al dia, hem aprés que en la base de la piràmide, es troben els cereals, les llegums i els fruits secs. En el segon esglaó de la piràmide, es troben les fruites, verdures i a continuació, la llet i els seus derivats lactis, les carns, el peix i els ous, per acabar en l'oli i d'altres greixos. També hem recordat que tenim que consumir xocolata, llepolies i dolços amb moderació.

Però hi ha més, també hem fet entre totes i tots els xiquets de l'Escola, un gran Mural amb un resultat estètic fantàstic i que ha quedat així, sota la coordinació de les mestres Paula, Lola Soriano i Carmina.

Enhorabona a totes i tots.
Mooooltes Gràcies!!!!!!!

dijous, 19 de novembre del 2015

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR 26 Novembre 2015

Estimades famílies,
 LA NOSTRA ESCOLA ENS HO DEMANA

Actua 
Presenta't
Participa
Decideix
Implica't

 Si volem una escola oberta, democràtica, crítica, col·laborativa, compromesa ...

PARTICIPA 
VOTA

Consell escolar: principal eina de participació educativa.

per un Jaume de totes i tos i per a totes i tots:

VOTA


Aquestes són les nostres candidates i candidats!!!

Moltes Gràcies!!!! Com sempre!!!!!




dijous, 12 de novembre del 2015

LA CUINA DE LA SALUT.TEXT DE FERRAN ADRIÀ, VALENTÍN FUSTER I JOSEP CORBELLA.

          Estimades famílies, us convidem a llegir aquest text , dintre del Projecte que estem duent a terme en el Jaume, sobre L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE.

SALUT I,..., GRÀCIES!!!!

dimarts, 10 de novembre del 2015

Visita a los " Hornillos" II

          Estimades famílies, us mostrem la segon part del reportatge fotogràfic que férem en l'eixida a la planta de reciclatge de " Los Hornillos". Tal i com ja us contarem és una eixida de les que recomanem a companyes i companys de sisè de primària.



Taller de fotografia II

          Estimades famílies , com ja us férem saber dies enrere ací va una segona part de les fantàstiques fotografies que l'alumnat de sisè , amb les seues mestres Vanessa i Delia i amb el saber fer de les mares Mar i Alicia, realitzarem fa uns dies.

Gràcies Mar!!
Gràcies Alicia!!


ACTIVITATS USUARIS MENJADOR II

          Estimades famílies , us mostrem ací una altra col·lecció d'activitats que ha realitzat el nostre alumnat usuari de menjador , els dies passats.

            Enhorabona a tot l'Equip de Menjador del Jaume!!

            Així fem l'Escola que volem!!!

diumenge, 1 de novembre del 2015

LA FOTOGRAFIA ÉS UN ART. 6é

          Les xiquetes i xiquets de sisè , hem realitzat , amb l'ajuda de les nostres mestres Vanessa i Delia i de dues mares, Mar i Alícia, un taller de fotografia emocional.
           Primer a les classes, mitjançant un power que va preparar una mare, varem treballar sobre les emocions : alegria, tristesa, por, soledat, ira,... Després cadascú triarem una emoció per a plasmar-la en una fotografia. Ara, estem preparant un muntatge amb les fotografies que hem fet. Quan estiga enllestit us convidarem a visitar-lo. 

Entre les moltes coses que hem aprés, una és que la fotografia és un art.
Gràcies Mar i Gràcies Alícia!!!




divendres, 30 d’octubre del 2015

SISÉS VISITEM " LOS HORNILLOS"

          Passat dilluns 26 d'octubre l'alumnat de sisè de Primària, amb les seues mestres, Vanessa i Delia,  varem visitar la planta de reciclatge " Los Hornillos" .
       Allí gaudirem de l'Exposició d'objectes fets amb materials reciclats i ens vam sorprendre de les coses que es poden fer amb materials que normalment rebutgem. Després assistirem a una xerrada on a través d'un power, " Rosco", la mascota de la planta , ens va recordar el que ja havíem treballat a les nostres classes: RRR - Reciclar, Reduir, Reutilitzar.

          Per últim varem fer una passejada per les instal·lacions i vérem com funciona una gran planta de reciclatge.
Al finalitzar la nostra visita, ens van regalar uns jocs de reciclatge per a les aules i una bosseta de compost amb unes llavors per a plantar.

Recomanem aquesta eixida a companyes i companys de cursos futurs.

Estem preparant el reportatge fotogràfic que penjarem a   pocs dies !!!

dimecres, 28 d’octubre del 2015

dilluns, 26 d’octubre del 2015

Activitats Menjador Octubre 2015

          Estimades families, un curs més, el fantàstic Equip de Menjador del Jaume, està realitzant amb les xiquetes i xiquets usuaris d'aquest Servei Complementari, diverses activitats que contribueixen a donar-li qualitat al nostre temps de menjador.

         Com ja sabem, aquestes activitats són una combinació entre les que l'empresa COLEVISA ens ofereix i les que programem nosaltres: esport, teatre, tallers de plàstica, de cinema, de relaxació, jocs de dramatització per als més menuts, cançons, ball, murals relacionats amb les Dates Commemoratives que celebrem al Centre, etc.

             Com també sabem, totes aquestes activitats voluntàries, són conduïdes pel nostre Equip de Educadores, comptant amb la col·laboració de COLEVISA.

Enhorabona a tothom!

I,..., Moltes Gràcies!!

Aquesta és una mostra de les activitats que estem fent aquests dies: Màscares, galetes, contes, fantasmes,...

dissabte, 24 d’octubre del 2015

L'ESCOLA QUE VOLEM !!!!!

          Estimades families, volem compartir amb vosaltres una Alegria. Xiquetes i xiquets, pares, mares i mestres dels tercers de Primària,  hem passat hui al Jaume, un matí fantàstic. Hem repintat els samboris del col·le.
          Es tracta d'un espai molt utilitzat per les nostres criatures, per a gaudir del temps d'esplai i, ara va a ser un espai molt potent per a les activitats a l'aire lliure que fem a la nostra escola.
            Ha estat una experiència on també hem aprés molt sobre nosaltres, perquè ens hem relacionat, hem treballat i hem conviscut!. Quan compartim experiències com aquesta, ens enriquim i millorem!

Enhorabona a tothom!!

Així fem L' ESCOLA QUE VOLEM !!!

divendres, 23 d’octubre del 2015

EL JAUME PER LA VIDA SALUDABLE

          Estimades families, aquest curs anem a aprendre i viure experiències que ens acosten a la Vida Saludable.

          Durant els propers dos mesos ens anem a centrar en l'aspecte " UNA BONA NUTRICIÓ: L'ALIMENTACIÓ VARIADA", coordinat per les mestres del cicle d'Infantil.

                Passat dimecres inaugurarem "  DIMECRES:  DIA DE LA FRUITA". Us proposem que les criatures duguen fruita per a esmorzar!. 

               Totes les xiquetes i xiquets ens  concentrarem  a la pista xicoteta de futbol. Allí hi havia tota mena de fruites de gran tamany. Varem cantar i ballar les cançons: " Menja Fruita" i " Toma mucha fruta". 
Després dos representants de cada classe varen arreplegar els materials per a treballar aquest aspecte: un conte de la " Bruixa maduixa" , un cartell-recordatori i una il·lustració per a construir-nos allò que més ens agrade: iman, punt de lectura, pin, medalló,...

Ens hem acomiadat amb el compromís de menjar fruita tots els dimecres.

Ací teniu una mostra del que va passar a la inauguració.

MOLTES GRÀCIES, COM SEMPRE, PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!!



dimecres, 21 d’octubre del 2015

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

            Estimades mares i pares, com sabem el proper 26 de novembre són les Eleccions al Consell Escolar , on elegirem a 4 representants del sector de mares i pares i 4 del sector de mestres.

Endavant!, El Jaume espera de les vostres candidatures.

MOLTES GRÀCIES!!!!




divendres, 16 d’octubre del 2015

Les mares de 1er A fan el taller " Els 5 sentits"

          Sí, així fem entre totes i tots L'Escola que Volem. Cinc mares de la classe de 1er A de Primària, vingueren ahir dia 15 a la classe, a fer-nos un Taller, al voltant dels " 5 sentits". 
Varem aprendre molt i , de manera divertida sobre l'oïda, mitjançant un mòbil amb diferents sorolls gravats i que nosaltres havíem de descobrir, sobre el tacte, amb una capsa plena d'objectes de distintes textures, de l'olfacte, on experimentarem amb potets que tenien diferents olors, sobre el gust, on ens plantejaren, descobrir, amb els ulls tapats, diversos sabors,...,  de la sal, el sucre, la llima, les palometes,... i també del sentit de la vista, on amb una lupa teníem que encontrar a Wally, en grans làmines. 

          Per a coronar  aquesta vesprada d'aprenentatge compartit entre xiquetes, xiquets, mares i mestra, gaudirem totes i tots del gust, olor i vista, d'una boníssima coca, que havia cuinat una mare de les assistents. També comprovarem com l'oïda i el tacte , amb la llengua i el paladar, es posen amb funcionament  quan masteguem i ens engolim un dolç tan rebó.

          Ah!,...,  i a més un pare de la classe ha muntat aquest vídeo per a que tota la Comunitat Educativa del Jaume, puga compartir aquesta experiència. MOLTES GRÀCIES famílies!!!!!!

divendres, 2 d’octubre del 2015

FESTA DEL 9 D'OCTUBRE

          D'ací a pocs dies, celebrarem al col·le la Festa del 9 d'octubre. Eixe dia recordem l'entrada de Jaume I a la ciutat de València.
             És la festa del Poble Valencià.
          Desde la nostra Escola, potenciem la democràcia, la participació, el respecte a la diversitat, el respecte a les nostres Institucions i la proximitat a tothom.

Des del Jaume, treballem totes i tots junts pel nostre Poble Valencià  perquè

Estimem la nostra Cultura
Estimem la nostra Llengua
Estimem la nostra Terra.

Moltes gràcies!!!!!

dijous, 1 d’octubre del 2015

HORARI DEL CENTRE. JORNADA PARTIDA

          Estimades famílies, demà encetem la Jornada Partida i, us recordem que l'horari lectiu del Centre, a l'igual que el curs passat, és:

Matins:

- Dilluns i divendres de 9:00h a 13:15h
- Dimarts, dimecres i dijous de 9:00h a 12:30h.

Vesprades:

- De dilluns a dijous de 15:15h a 16:45h
- Divendres : no hi ha classe.

Moltes Gràcies!!! i una vegada més, BON CURS 2015-16!!!!!!!!!

Menú Octubre 2015

Relació d'al·lèrgens mensual

Relació d'al·lèrgens mensual.pdf by ceipjaume

dimecres, 23 de setembre del 2015

La Dolçaina i el Tabal.

          Passat dilluns 21 i també proper divendres 25, a l'aula de Música,  l'alumnat de tercer cicle de Primària,  varem aprendre un muntó de coses sobre La Dolçaina i el Tabal.  Domingo i Antonio, professors d'aquests instruments en la Colla " El Palleter" de la nostra localitat i, de  la Junta Central Fallera de València, ens feren una presentació d'aquests instruments, de les seues característiques, de com sonen?, a on?,...

Aprenguérem molt de la Dolçaina i del tabal, instruments musicals tradicionals de la música popular, més importants a les nostres terres.

Moltes Gràcies!, Domingo i Antonio.

Així fem l'Escola que volem!!!

DIA SENSE COTXE.22 DE SETEMBRE DE 2015

          Ahir 22 de setembre, celebrarem al col·le el DIA SENSE COTXES, dintre de la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT.

           Al Centre hem anat aprenent sobre els beneficis de triar, canviar i combinar la nostra mobilitat. Moltes i molts vinguérem amb Bici, d'altres caminant.  A més dels beneficis que això reporta per a la nostra vida i per al nostre entorn, ens hem adonat que també canvia la percepció que tenim dels nostres carrers, del nostre poble i de les altres persones.

 Ha estat un Dia especial i desitgem que a poc a poc, aquesta "especialitat", es transforme en "Normalitat". 

Gràcies i enhorabona  a tothom!!!

dijous, 17 de setembre del 2015

DIA SENSE COTXES. Dimarts 22 de Setembre

           Estimades famílies us animen dintre de la "SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT", a celebrar el proper dimarts dia 22, el DIA SENSE COTXES, venint a l'escola caminant o en Bici.

           Per tal d'organitzar-nos si cregueu que vindreu en Bici, marqueu la casella en la noteta que demà us lliurarà la mestra i que haurem de tornar proper dilluns.

             Recordem: "Tria. Canvia. Combina. La teua mobilitat". "DO THE RIGHT MIX"

dimecres, 9 de setembre del 2015

dijous, 3 de setembre del 2015

BEQUES DE MENJADOR

  IMPORTANT: Publicat el llistat provisional de beques de menjador per al curs 2015-16.
Passeu a consultar-lo de 9 h a 15 h de dilluns a divendres al tauler oficial del Centre.
Últim dia per a possibles reclamacions divendres 11 de Setembre.
Enguany hi haurà beques en Setembre i Juny.

Moltes Gràcies!

dimarts, 1 de setembre del 2015

REUNIÓ ALUMNAT 3 ANYS

          Estimades famílies, la Reunió la tindrem el proper dijous, 3 de setembre a les 9 del matí en  les aules d'Infantil.

Disculpeu-nos. Per una confusió us citarem per al dia 2 de setembre.

Com sempre, Moltes Gràcies. I us reiterem, una vegada més:  BENVINGUDES I BENVINGUTS !!!

diumenge, 12 de juliol del 2015

COMENÇAMENT CLASSES Curs 2015-16

Estimades famílies, segons Resolució de la Conselleria del 7 de Juliol, les classes per a Infantil i Primària, començaran el 10 de setembre i finalitzaran el 21 de juny de 2016.

Moltes Gràcies!

Molt Prompte us informarem de l'entrada progressiva de l'alumnat de 3 anys.

divendres, 3 de juliol del 2015

Revisió ISBN Llibre de mate de 1er I 2on

          Estimades famílies, ens hem adonat d'una xicoteta i d'altra " xicotiniua" errada en els ISBN dels llibre de Matemàtiques 1 i Matemàtiques 2 del Llistat. A saber:

1- Primer curs de Primària: Matemàtiques 1. Editorial Teide. Projecte Duna. ISBN: 978-84-307-1727-9. Versió Valencià.

2- Segon curs de Primària: Matemàtiques 2. Editorial Teide. Projecte Duna. ISBN: 978-84-307-1926-6. Versió Valencià.

Disculpeu les molèsties. Moltes Gràcies com SEMPRE.

Bon Estiu!!!
Seguiu-nos també al juliol, perquè tenim també coses que contar-vos!!!

Insistim: BON ESTIU A TOTHOM!!!!!!!!!!!

dimarts, 9 de juny del 2015

JA HEM FET LA VOLTA AL MÓN!!!!!!!!!!

          El matí de divendres dia 5 de juny , unes mares de la classe d'Infantil 5 anys A, han vingut a realitzar un taller sobre l'últim continent que estem treballant en classe que és, OCEANIA, dintre del Projecte de treball " La volta al món".

          En primer lloc, les mares han contat un conte sobre buna llegenda típica d'aquest desconegut continent, on apareixen animals típics d' Oceania. Després han fet un instrument musical típic del continent, que es diu PAL DE PLUJA. Amb un tub de cartró , furgadents i estrelletes de sopa, les xiquetes i els xiquets han pogut construir aquest instrument màgic. L'han decorat i ho han passat Molt bé.

Després ens han regalat un conte a cada viatger per a casa.

Hem passat un matí aprenent i gaudint.

GRÀCIES famílies per la vostra col·laboració!!

Ara Sí que hem acabat la VOLTA AL MÓN!!!

Moltes, MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!!

ELS RODAMONS EN EUROPA!!!

          Dilluns passat, dia 1 de juny dos mares de la classe dels Rodamons varen vindre a fer un taller al voltant d'Europa. Varem construir la Torre Eiffel tridimensional . També dibuixarem la bandera de França, que ja sabem que té tres colors i també varem decorar el full. Va ser un taller molt interessant i divertit.

          Però al finalitzar el taller ens esperava una sorpresa molt dolça i bona. Ens van repartir un dolcet típic Francés per a esmorzar , un croissant !! Umm què bo!!!

Ho passarem molt bé !!!!

Moltes Gràcies per dedicar-nos part del vostre temps!!!!!

dimecres, 3 de juny del 2015

SETMANA CULTURAL 2015

          Estimades famílies, la setmana que ve, del 8 al 12 de juny celebrem al col·le la Setmana Cultural. Uns dies molt especials on xiquetes i xiquets, mestres, mares, pares i d'altres familiars compartim l'Educació del nostre alumnat. La nostra Escola esclata en una Festa de participació on cada estament de la Comunitat Educativa , posa el millor de sí, per a fer l'Escola que Volem.

         Moltísssimes Gràcies a totes i a tots, alhora que la més sincera Enhorabona i Felicitacions!!!.

          Ací, podreu veure el Programa. Recordem que us esperem a totes  i a tots els propers dimecres, dijous i divendres, dia en què  donarem cloenda a aquesta Setmana en una nova Edició del "Ballant al Jaume"


Menú Juny-2015

Menú Juny.pdf by ceipjaume

Tallers tercers de Primària

          Aquest mes de maig, a les dues aules aules de tercer de Primària i sota la coordinació pedagògica de les tutores, Eva i Mª Angeles, les mares i els pares han preparat i portat a la pràctica les sessions de la matèria de Plàstica.
           Aquesta oportunitat l'hem aprofitada tant xiquetes i xiquets , com les mestres i famílies, gaudint de sessions molt enriquidores en tots els àmbits.

Moltes, moltes  Gràcies!!
Així fem l'Escola que volem!!!

I ara, una mostra dels moments viscuts







divendres, 29 de maig del 2015

"DONEM MARXA AL VALENCIÀ"

     Estimades famílies:
     "DONEM MARXA AL VALENCIÀ"

     Recordem demà dissabte 30 a les 5 h. de la vesprada, totes les xiquetes i xiquets a concentrar-se en el CEIP COLON per a la cercavila de la TROBADA, que començarà a les 5'30 h. de la vesprada.

     Després de 18'30h a 20'30h hi haurà més de cent tallers per passar-ho bé i aprendre. 

     Després hi haurà Música, sopar de cabasset a la plaça de l' Ajuntament i, per últim més música en homenatge a Ovidi Montllor.

          "Donem Marxa al Valencià"  



dimarts, 26 de maig del 2015

VISITEM L'ANTIC EGIPTE



          La vesprada del dimarts dia 19 de maig, una mare de la classe d’Infantil 5 anys A, ha vingut a realitzar un taller sobre l’Antic Egipte dintre del projecte de treball  “La volta al món”.
         En primer lloc els xiquets i les xiquetes han contat totes les coses que sabien sobre l’Egipte… i eren moltíssimes. Hem completat els coneixements sobre aquesta civilització amb un video molt interessant .

          Després hem fet un viatge en el temps i la mare s’ha vestit i  convertit en esclava i el xiquet en faraó. Entre tots i totes havíem de buscar en imatges de la pissarra digital on estava amagada la Gran Esfinx. Després de fer un recorregut pels temples i ciutats més importants, l’hem descoberta.

          També hem vist bitllets , monedes, amulets, fotos, llibres… tot de L’Egipte.

          Hem aprés i hem disfrutat.

          Moltes gràcies

VIATGEM A BENIN - ÀFRICA-

           
          El divendres, dia 8 de Maig, els pares de Gael ens varen presentar a la classe del Rodamons i a la classe dels viatgers a Kuami Mensha,  un amic músic de la familia. Kuami i el papà de Gael, va nàixer en un país d’Àfrica  que es diu Benin. Kuami  ens va contar un conte molt interessant d’un  xiquet  africà que va tindre que buscar menjar per a la seua familia. Una rata i una carabassa li van donar una brillant idea per conseguir aliments per a sempre. La carabassa es va convertir en un instrument musical i quan aquest xiquet cantava i tocava tota la gent li regalava menjar. Així, va ser com  la seua familia i ell mai més varen patir fam.

          Després els pares de Gael  ens contaren algunes coses sobre Àfrica. Finalment tots junts ballarem.

          Ho passarem molt bé!!!!!


         Gràcies per dedicar-nos part del vostre temps.