dimarts, 31 de gener del 2012

Dia de l'arbre

Altra efemèride que celebrar. Açò és un no parar. Aquesta vegada, els infantils hem rebut amb molta satisfacció la plantació de dos arbres nous al pati. Són per substituir altres dos que hagueren de tallar el curs passat perquè estaven malalts. Amb els jardiners, autoritats de l'Ajuntament han volgut sumar-se a l'activitat. Ara, tothom estem encarregats de tenir cura d'ells i aconseguir que es facen grans i ens donen molta ombra i alegria.

Dia de la Pau

Com cada curs el nostre col·le ha celebrat el Dia de la Pau i la No violència. Al llarg de la setmana passada les classes s'hem agermanat les unes amb les altres amb el propòsit "que puc fer per tu, què pots fer per mi". S'hem intercanviat cançons, contes, dibuixos, murals... en les visites que ens hem fet. Ha estat una experiència novedosa i molt agradable. Hem finalitzat la celebració amb la confecció d'un mural amb les fotos de tot l'alumnat que hem penjat a l'entrada de l'edifici de Primària.
(Per cert, hem estrenat equip de megafonia i és espectacular!)

dilluns, 30 de gener del 2012

Un euro, llavor de pau

Un Euro Llavor de Pau

diumenge, 29 de gener del 2012

Mai retalls en educació!

L’assemblea de mestres del nostre col•le s’adhereix a les reivindicacions de la no retallada a l’educació i fa una clara aposta per mantenir el nivell de qualitat que sempre ha desenvolupat. Per tant totes les activitats previstes en la Programació General Anual així com les activitats complementàries i de perfeccionament del professorat serán dutes a terme com estava previst. Agraïm el recolzament mostrat per les famílies i les convidem a unir-se en la demanda dels mitjans necessaris per l’educació  de qualitat.

dijous, 19 de gener del 2012

D.G.T.

Estem d'enhorabona. L'alumnat del tercer cicle estem desenvolupant unes jornades d'educació vial. A més de les sessions teòriques, tenim unes pràctiques amb uns Karts d'allò més bonics. A les pistes del col·le, la D.G.T. ha muntat un circuit vial que hem de practicar. És molt interessant. Fins i tot, dijous 19 els companys del col·le de la Inmaculada vindran ací per poder desenvolupar l'activitat donat que en el seu pati no hi cap l'itinerari.
De debò que estem gaudint de l'experiència!

dilluns, 16 de gener del 2012

Paipor Brass

Divendres 13 els companys de segon cicle hem acudit a l'Auditori Municipal de Paiporta per participar en una audició/concert/espectacle que ha estat fantàstic. Allí estavem alumnes del CEIP L'Horta, LLuis Vives i nosaltres. La sala estava al complet.
Uns instruments per l'escenari. Un mòbil que sona. Un incansable presentador/animador/conductor de l'activitat que es queda pasmat al sentir que els músics que havien d'acudir no poden presentar-se i en canvi una colla "d'operaris" comença a colpejar amb el martell, llimar amb la radial, bufar, tirar fum... segons ells, preparant els broquets.
D'aquesta manera i amb l'ajuda de projeccions en una pantalla enorme enceten una presentació dels instruments de vent-metall d'una manera divertida, amena i sug·gerent. Desprès comencen un concert amb vàries peces musicals d'estils i èpoques diferents que inviten a la participació del públic.
En fi, una sessió inoblidable que s'insereix en el programa projectes culturals que a nivell municipal vénen desenvolupant-se al llarg del curs i que esperem que la crisi i els retalls no sel's enduguen per davant. Enhorabona a tothom!