dimecres, 30 de novembre del 2011

Homenatge Escola Valenciana

Divendres 25 l'associació Guaix Horta Sud, membre d'Escola Valenciana, organitzà un sopar homenatge a Alfred Ramos mestre, escriptor i animador cultural de llarga trajectòria nacionalista. També vam retre homenatge les escoles que ja fa 25 anys implantarem l'ensenyament en valencià. La nostra escola estigué representada per un grup d'entusiasta de mestres i pares. Fou una nit molt emotiva i agradable. Enhorabona a tothom !

divendres, 25 de novembre del 2011

Intensa setmana!

Malgrat la climatologia, aquesta setmana, la nostra escola ha estat immersa en una intensa dinàmica. Al mal temps, bona cara ! Dilluns 21 segon cicle assistirem pel matí al teatre L'Horta per veure "Atles" una obra repleta de bones intencions al voltant de la diferència, en concret sobre la procedència de les persones. Desprès per la vesprada, l'alumnat de tercer tinguerem una sessió de contacontes amb Vicent Cortés.
També dilluns l'alumnat de 3r cicle anarem al teatre Escalante a veure "Holmes i Watson". Per la vesprada, al col·le, els de cinqué, tinguerem sessió de Contacontes també amb Vicent.
Dijous el torn de contacontes va ser per al primer cicle amb una sessió a càrrec de Rodamons Teatre que ens oferiren "Contes dels germans Grimm".
Els de sisé hem gaudit d'altra sessió amb Salva Mussennacitu.
Els d'Infantil 4 hem eixit a una escoleta de música en Rocafort. Allí ens hem sentit protagonistes de contes i d'històries musicals.
Tothom ho hem passat d'allò més bé.
Totes les sessions de contacontes han estat possibles gràcies a la Campaya Municipal "Un món de contes a Paiporta" una iniciativa de molt bona acollida i que considerem molt interessant que es continue en el futur.

dimecres, 23 de novembre del 2011

Procediment votació

PROCEDIMENT VOTACIÓ FAMILIES 2011

divendres, 11 de novembre del 2011

2n cicle al Botànic

Divendres 11 del 11 del 11, dia de la sort, l'alumnat del segon cicle hem fet una eixida cultural al Jardí Botànic de València. A l'arribar ens han dividit en grups i hem esmorzat. Desprès hem desenvolupat dos tallers. Els de 4t un sobre les plantes carnívores que solen ser les espècies més interessants per nosaltres i els de 3r un sobre l'extracció de la clorofil·la i els carotens de les fulles. A més hem fet una visita guiada i comentada per tot el jardí. Hem observat fulles, llavors, tiges, fruits, escorces, arbres enormes... La visita ens ha agradat molt.

dijous, 10 de novembre del 2011

Infantil 5 B visita el castell !

L'alumnat de 5B estem treballant el Projecte "Cavallers i cavalleres". Dimecres 9 hem visitat un castell de veritat. El castell de Benissanó. Una vegada allí el visitarem, férem una espassa, un torneig, llançarem llances, s'asseguerem a la taula del Rei Artur, coneguerem al mag Merlín... S'ho passarem fenomenal.

dimecres, 9 de novembre del 2011

Aladdin's adventure

Dimarts 8 de novembre, la companyia LA TOURNEE TEATRO ens ha oferit una sessió de teatre en anglès. A primera hora del matí, l'alumnat de 1r a 3r hem anat fins a l'Auditori de Paiporta per gaudir de "Aladdin's adventure" una obra plena d'aventures simpàtiques i divertides. La gestualitat, el color, els personatges i un vocabulari adaptat al nivell d'aprenentatge de l'alumnat ens ha transportat per moments, a un món ideal.
Desprès, l'alumnat de 4t a 6é també ho hem passat molt bé amb  l'obra, aquesta vegada amb un vocabulari més extens i elevat. L'aventura és l'aventura i tothom ens hem sentit transportats per moments amb l'estora màgica.
Una activitat que ens ha resultat gratuïta i molt adequada per a repetir en altres ocasions!