divendres, 28 d’octubre del 2011

Museu de la Ciència i Botànic

Els companys de cinqué hem fet una visita al Museu de la Ciència i al Jardí Botànic de València. Ens han donat moltíssima informació sobre la Biodiversitat. Ferem un joc de búsqueda de plantes, de recerca de les seues característiques de vida, etc...
Ha resultat molt interessant i enriquidor.

Halloween 2011

El Halloween s'ha apoderat de l'escola! Passadissos, classes, xiquets i mestres s'han adherit a la crida de la festa. Per tot arreu podem veure carabasses,vampirs, esquelets, teranyines, mòmies, mussols, fantasmes, etc...Una celebració que encara que ens ve de fora està arrelant amb molta força entre nosaltres com una més de les nostres tradicions. Les famílies han col·laborat amb entusiasme aportant al col·le molts elements propis de la festa. Enhorabona a tots!

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Beques Menjador

CEIP JAUME I-PAIPORTA 05/10/2011


Assumpte: RESOLUCIÓ DEFINITIVA D’AJUDES ASSISTÈNCIALS DE MENJADOR DE LA CONSELLERIA. Curs: 2011-12.

AL TAULÓ D’ANUNCIS ESTÀ PUBLICAT EL LLISTAT DEFINITIU D’ALUMNAT BENEFICIARI I NO BENEFICIARI D’AJUDES ASSISTENCIALS DE MENJADOR ESCOLAR DE LA CONSELLERIA.



CURS: 2011-12.

Les famílies de l’alumnat no beneficiari poden passar pel centre en horari de secretaria i direcció per arreplegar la comunicació de la no concessió d’ajuda.


El Director.
Aurelio Lapeña Yubero.

dilluns, 3 d’octubre del 2011

9 d'Octubre

Ja s'acosta la nostra Diada, el dia de tots els valencians! Al col·le ho recordem i celebrem com cada any. L'entrada del Rei Jaume, la fundació del Regne de València, els Furs i també, el dia de Sant Donís, dia de la "Mocadorà". Podem veure als forns i pastisseries els dolcets amb formes de verdures i fruites, el millor que dona la nostra terra, per oferir, embolcallats en un bonic mocador, a la persona estimada. Cal gaudir d'aquesta festa!
Ací deixem una adreça interessant d'un conte narrat per xiquets per recordar aquesta data.