dimarts, 19 d’abril del 2011

Infantil al Biopark

Dijous 13, tot Infantil, al voltant de 200 xiquets i xiquetes hem gaudit d'un esplèndid dia al Biopark de València. L'oratge ens ha acompanyat i hem tingut ocasió de veure en viu i en directe una gran quantitat d'animals en el seu hàbitat "quasi" natural. Elefants, girafes, cocodrils, monos, lleons, etc... pertot arreu. Qué bonic!
Els arbres i les plantes ja estan més crescuts que en l'anterior visita i de tant en tant, un descans a l'ombra ens ha donat força per seguir passant-ho d'allò més bé. Hem dinat allí mateix i desprès d'una estoneta de tranquil·litat hem continuat la visita. A les 16:30 ja erem de tornada al col·le.
Ens ha agradat molt la visita!

divendres, 15 d’abril del 2011

Ja arriba la Pasqua!



Poc a poc i amb la primavera, s'acosten les vacances. A l'entrada al col·le, cada dia sona la música pasqüera. També a l'eixida.
Hem posat unes milotxes a l'interior de l'edifici que es mouen amb l'aire que bufa quan s'obri la porta.
El proper dimecres 20 tota la Primària anirem a berenar la mona al Poliesportiu mentre els més xicotets ho fan al centre.
Ja es respira l'ambient de Pasqua!

Trobada de les escoles en Valencià


Un curs més el nostre centre participa en la festa de la Trobada; el primer acte és la desfilada; la gent que pensem participar en ella hem quedat sobre les 17 hores en el punt de concentració: Plaça Jesusa Pertejo (Poliesportiu Municipal). Al plànol que hi ha dintre la carpeta està el recorregut a realitzar.
El nostre taller de manualitats preparat per l'AMPA és el nº 77 i s'anomena "Festa". Al full informatiu podreu localitzar la seua ubicació.

dijous, 14 d’abril del 2011

Enric Valor


Enguany és el centenari d'Enric Valor. Estem preparant un munt d'activitats per celebrar-ho. De moment, hem penjat un mural a l'entrada de l'edifici de Primària amb uns treballs sobre algunes de les seues rondalles. Encetem doncs, l'aniversari Valor

Normativa Matriculació

NORMATIVA ADMISSIÓ ALUMNAT CURS: 2011-12.

RESOLUCIÓ DE 8 DE MARÇ DE 2011, DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL D’EDUCACIÓ DE VALÈNCIA, PER LA QUAL S’ESTABLIX EL CALENDARI I EL PROCEDIMENT D’ADMISSIÓ DE L’ALUMNAT EN CENTRES PÚBLICS I CENTRES PRIVATS CONCERTATS.
DOGV Nº 6483 DE 18/03/2011.

ORDRE DE 27 D’ABRIL DE 2007, DE LA CONSELLERIA DE CULTURA, EDUCACIÓ I ESPORT, PER LA QUAL ES REGULA EL PROCEDIEMENT D’ADMISSIÓ DE L’ALUMNAT EN ELS CENTRES DOCENTS PÚBLICS I PRIVATS CONCERTATS QUE IMPATIXEN ENSENYAMENTS D’EDUCACIÓ INFANTIL, EDUCACIÓ PRIMÀRIA I EDUCACIÓ SECUNDÀRIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA.
DOGV Nº 5503. DE 02/05/2007.

DECRET 33/2007 DE 30 DE MARÇ DEL CONSELL, PEL QUAL ES REGULA L’ACCÉS ALS CENTRES DOCENTS PÚBLICS I PRIVATS CONCERTATS QUE IMPARTIXEN ENSENYAMENTS DE RÈGIM GENERAL.
DOGV Nº 5483 DE 03/04/2007.

Anem al teatre

El nostre Col·le un any més participa en la “Campanya teatral comarcal ANEM AL TEATRE 2011″ amb la finalitat de fomentar el teatre entre el nostre alumnat.
El dijous 7 anarem els xiquets del Primer Cicle i gaudirem un muntó amb l'obra "El cavallet de fusta" de la companyia Teatro Buffo. Dimecres 13, hem anat el Segon Cicle i dijous 14 el Tercer Cicle a veure l'obra "Enamorirse" de PTV Clowns.
Ho hem passat d'allò més bé!


Adrian Ferrer

El nostre ex-alumne Adrià segueix pel camí de la superació i el perfeccionament. Aquí tenim una mostra recent del seu quefer. Es tracta d'una sonata de Haydn interpretada al Conservatori de Catarroja. Paga la pena veure'l i escoltar-lo.

dimarts, 5 d’abril del 2011

Kandinsky

Els xiquets i xiquetes d'Infantil 5 portem endavant un projecte artístic molt interessant. Estem investigant la vida i l'obra d'alguns pintors molt importants. Ja hem pintat quadres a l'estil de Paul Klee i ara comencem amb Wassily Kandinsky. Aquí tenim unes activitats en JClic molt divertides per aprendre moltes coses sobre aquest pintor.

Primer Cicle a L'Auditori de Torrent

Dilluns 4 l'alumnat de primer cicle hem anat a l'Auditori de Torrent. Joan, el nostre mestre de música es qui ha organitzat aquesta eixida com a complement del programa de formació musical. Ha estat una estona agradable. La xiqueta protagonista ho feia molt bé encara que de vegades emprava un vocabulari que no acabavem d'entendre. Els instrumentistes tocaven de meravella músiques desconegudes per a nosaltres pero molt boniques. L'oratge ha acompanyat. En definitiva, una experiència enriquidora.