dilluns, 22 de desembre del 2014

ELS REIS MAGS VISITEN EL JAUME

          Quina Alegria!!!,..., Quina Il·lusió!!!,..., Els Reis d'Orient ens han visitat aquesta vesprada, acompanyats dels seus pages.
           Segons ens han contat, Melxor, Gaspar i Baltasar han vingut pel desert.  Quan estaven en mig del desert varen veure  una estrela, la veren brillar, tan pura i tant bella que la varen seguir fins aplegar  al Jaume de Paiporta.  Han arribat al Jaume sobre les 3 de la vesprada, han deixat els camells en la pinada, descansat perquè estaven cansats després d'anar carregadets de regals i xuxes per a les nostres xiquetes i xiquets.
               Gràcies Magestats , Gràcies per la vostra visita!!!
              Saben les vostres Magestats que són els més volguts pel nostre alumnat. També les mestres i els mestres, les famílies  i el  personal no docent de Jaume agraeix la vostra visita. Gràcies per que ens ho fet molt feliços!!!. 
            Ah!!!,... i farem el que ens ho recomanat : anem a continuar fent una Escola Pública, una Escola de Qualitat , una Escola Valenciana i una Escola Divertida. Ho anem a fer perquè per a nosaltres és fàcil- comptem amb les xiquetes i xiquets, les i els mestres, les famílies, i el personal no docent que treballa al Jaume- Felicitats a tothom.

dissabte, 20 de desembre del 2014

LA CLASSE D'INFANTIL 4B, LES PRINCESES I ELS PRÍNCEPS "VIVIM" L'EDAT MITJANA.

          Així ha estat, la classe de les PRINCESES i els PRÍNCEPS  ( INFANTIL 4B) , ha treballat al llarg del primer trimestre com es vivia en l'Edat Mitjana, com vestien, costums, contes,... relacionats al nom triat per la classe.
Han decorat la porta, l'entrada i la classe.

          Les famílies han fet diversos tallers relacionats amb el Projecte. Inclús han anat d'excursió al Castell de Benissanó.

           Com a cloenda s'ha fet un Ball Medieval i clàssic on les famílies han pogut assistir com convidats. Ho feren de categoria.

           Moles Felicitats!!! als xicotets prínceps i princeses.

           Ha sigut una Experiència xulísima i han aprés moltíssim.

dilluns, 15 de desembre del 2014

INFANTIL 4 anys A " SALVEM LA MAR"

          Sí, les xiquetes i xiquets de la classe d'Infantil 4 anys A, dintre del Projecte" LES SIRENES I EL REI TRITÓ",  que coordina la nostra mestra Gemma Menchero, férem el passat dijous 11 de desembre les Activitats de la Cloenda del Projecte.

         Ni mes ni menys, que una representació teatral interactiva i molt divertida, realitzada  per un elenc de al voltant de déu artistes: Mares i Pares de la classe. 

          Per la vesprada a les 15:15h, les mares i pares havien decorat prèviament la classe, tal qual el fons marí . A l'entrada,  ens sorprengueren a totes i a tots amb l'entrega d'unes ulleres de buceig i un animal marí per a cada xiqueta i xiquet.

          Què orgullosos ens sentim de la nostra Comunitat Educativa!. 

          Gràcies Gemma!!.

          Moltes Gràcies i Enhorabona famílies!!!

dissabte, 13 de desembre del 2014

EL MENJADOR DEL JAUME. UN SERVEI ASSISTENCIAL I EDUCATIU

Estimades famílies,


          Com totes i tots sabem el Menjador del Jaume ha anat adquirint progressiva importància en els darrers anys. Al mateix temps els canvis normatius introduïts darrerament per la legislació vigent, han produït també canvis en el nostre funcionament.

            El  Menjador del Jaume contribueix en la mesura que proporciona el menjar principal del dia, a la creació i consolidació d'hàbits alimentaris, d'higiene, convivència, etc.

                 D'ací a pocs dies s'entregarà a les famílies el butlletí Informatiu trimestral sobre l'adaptació de les xiquetes i xiquets al Menjador Escolar on es valora el progrés en l'adquisició d'hàbits d'higiene, alimentació i convivència.

                 Ara us presentem la planificació de les activitats a realitzar per les Educadores en els períodes previ i posterior al dinar. Aquestes són combinades entre les que l'empresa COLEVISA ens ofereix i les que programem l'equip de Menjador: teatre, ball, cinema i vídeo -  forum, lectura, manualitats , jocs per a les més menudes i menuts,  esports,...

            És així com en el Jaume optimitzem els Servei de Menjador en la seua doble vessant assistencial i educativa.

dimarts, 9 de desembre del 2014

EL JAUME, UNA ESCOLA SOLIDÀRIA

          El Jaume, som una Escola que té en compte valors com la Llibertat, la Justícia, la Igualtat i la SOLIDARITAT. És per això que com cada any, anem a participar en les campanyes solidàries que organitzen,  APAHU- Associació Humanitària de Paiporta-, amb la posada en marxa de la " Caravana d'Ajuda Humanitària", amb destí als campaments de refugiats del Sahara.I, amb CÀRITAS.

          APAHU necessita: Arròs, llentilles, oli, sucre, aliments no peribles, material escolar, contes infantils en Castellà, etc. NO vidre.

           CÀRITAS necessita: llet, sucre, oli, tonyina, pasta, farina, productes de Nadal , etc.

      A l'entrada de l'Edifici Principal, hi haurà unes caixes on podeu fer les vostres aportacions fins al dijous 18 de desembre.

            Moltes Gràcies com SEMPRE per la vostra col·laboració!!!

TERCER CICLE AL TEATRE ESCALANTE

           Passat dimecres 3 de desembre, l'alumnat de cinqués i sisés, vam anar a la sala Escalante, sita en el Barri del Carme, Ciutat Vella, a València, on vam poder gaudir de la representació teatral de " ELS CONTES DE LA 1001 NITS".

        Una molt bona adaptació, on l'escenografia, vestuari, música i  text a més, de la utilització de diverses tècniques teatrals , junt amb el ritme de l'obra, fa mantenir a les espectadores i espectadors pendents dels esdeveniments representats. Divertida i graciosa, encara que la seua durada siga llarga, gaudirem de l'espectacle en la seua totalitat.

              Molt interessant i recomanable,..., fins i tot per als adults!!!!

dilluns, 1 de desembre del 2014

QUARTS VISITÀREM EL MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE VIVERS

          El dijous 27 de novembre de 2014 visquérem un dia genial, amb bon humor, convivència i molts moments d'aprenentatge.

          Els tres quarts organitzats en dotze equips visitàrem el museu de Ciències Naturals de Vivers, i el propi jardí.

          Dúiem un quadern que ens orientava "les parades" que havíem de fer per tal d'orientar la mirada, en què ens proposava fixar-nos , o quina història tenia el lloc en el que estàvem, o quina opinió teníem sobre..., o com podíem dibuixar tenint en compte la perspectiva...

          Visquérem una altra manera de viure un jardí. Experimentant el que fem en els llocs on estem condiciona allò que veiem, i allò que aprenem.

          Poguérem fer tota l'activitat perquè un Equip de families voluntàries van ser les i els mestres dels dotze equips que formàrem i que tenien la seua pròpia ruta per a fer i viure tots els punts de parada.

          També jugàrem, clar!!!

          La Convivència, la Participació i l'Aprenentatge, impregnà el dia ! 

          Gràcies Families !!

          Així fem l'Escola que volem !!!