divendres, 23 de desembre del 2011

Teatre "El ninot de neu"

L'alumnat d'activitats alternatives a la Religió de tercer hem preparat una obreta de teatre anomenada "El ninot de neu". Hem pintat un decorat i hem fet unes màscares. Altres les hem comprat. Durant el primer trimestre l'hem estat assajant i per fi hui, hem fet un assaig general amb el públic d'Infantil 5A. Ens ha eixit prou bé. Els espectadors han seguit molt atents la història. Desprès, per la vesprada l'hem feta per als nostres companys de classe. També els ha agradat molt. S'ho hem passat d'allò més bé. El proper trimestre, més!

dijous, 22 de desembre del 2011

Els Reis visiten Primària

Els Reis Mags visiten Primària amb els seus patges carregats de regals per a totes les classes. Venien acompanyats per membres de l'AMPA perquè duien moltes coses. Els hem donat les nostres cartes amb els millors desitjos per al proper any. Ens ha fet molta il·lusió.    

dimecres, 21 de desembre del 2011

El nadal

Ens agrada el Nadal! Els dolços, les postals, els centres, els adornaments, les nadales, la família, els regals, les vacances... A tots unes bones festes i un nou any venturós!

dimarts, 20 de desembre del 2011

Arriba el Nadal

FELICITACIÓ NADAL 2011 Comunitat Ed.

dilluns, 12 de desembre del 2011

Campanyes de solidaritat

Campanyes de solidaritat

divendres, 2 de desembre del 2011

Prehistòria a la Valltorta

L'alumnat de sisé hem encetat un projecte de treball força interessant que va al voltant de la Història. Per ubicar-nos tant en el temps com en l'espai hem realitzat hui divendres 2 una eixida a la Cova de la Valltorta. Hem visitat el museu, hem passejat la zona i hem fet moltes activitats. Una bona manera de situar-nos en els origens per comprendre un poc millor els temps històrics.
Hem aprés moltes coses i ho hem passat molt bé.

Infantil i el contacontes

Aquesta setmana ha seguir la intensa activitat amb el projecte educatiu patrocinat per l'Ajuntament "Un món de contes a Paiporta". Aquesta vegada amb els més menuts. Dimecres, dijous i divendres, Infantil ha rebut la visita del contacontes "La màgia del Kamishibai". A l'aula d'úsos múltiples hem tingut l'ocasió de gaudir de la màgia de la paraula. Ho hem passat d'allò més bé. 
És una iniciativa que ens ha agradat molt i que volem que continue.

Nou Consell Escolar



Dilluns 28 pares i professorat votarem els nous membres que els propers quatre cursos formaran part del màxim òrgan de govern de l'escola. Entren a formar part:
Pel sector de pares:
Daria Zorrilla Martínez, Octavio Vadillo Pardo, Joaquín Tàrraga Giménez i Enrique Salorio Trujillo.
Pel sector del professorat:
Raquel Mora Martínez, Dolores Pla Girbés, Erundina Puchades Escrivà i Carmina Navarro Torromé.
El proper 14 de desembre es constituirà el nou Consell..
Des d'ací volem agrair l'excel·lent treball realitzat pels membres que deixen l'òrgan. Als nous, gràcies per la dedicació.Una intensa tasca ens espera.
A tots els membres, benvinguts i enhorabona !