dijous, 30 d’abril del 2015

INFANTIL 4 ANYS FA MÚSICA A L'ESCOLA DE ANNA MAGDALENA

          Passat dilluns 27 d'abril les xiquetes i xiquets de les classes d'Infantil 4 anys, de Lluïsa i Gemma, van anar a Rocafort a fer Activitats musicals i artístiques a l'Escola de Música  " Anna Magdalena". 

       Es dividirem en 4 grups i  experimentarem amb diferents ritmes, tempos, melodies, reconeixements melòdics, frases musicals ,...Treballarem l'Educació Auditiva, l'Educació rítmica, el Joc Instrumental, tot en una proposta molt concreta i divertida.

        Amb aquesta eixida varem aprofundir més en en les vivències musicals que ja fem a les nostres aules. Hem aconseguit enriquir el nostre bagatge musical i  gaudir de noves experiències sonores. 

         Gràcies Mestres, així fem l'Escola que volem!!!!

diumenge, 26 d’abril del 2015

JORNADES LITERÀRIES

          Els dies 23 i 24 d'abril, el nostre col·le es va omplir de Literatura, celebrarem les Jornades Literàries i la XIV Fireta del Llibre .
Ja fa molts dies començarem a connectar amb les històries i els contes que ens conten o ens contaven. 
Han estat dos dies d'un gran plaer, de gaudi i satisfacció de tota la Comunitat Educativa del Jaume.

MOLTES GRÀCIES XIQUETES I XIQUETS, FAMÍLIES I MESTRES QUE JUNTS HEM FET POSSIBLE AQUESTES EXTRAORDINÀRIES JORNADES LITERÀRIES 2015!!!!!!!

dilluns, 13 d’abril del 2015

MATRICULACIÓ ALUMNAT NOUVINGUT 2015-2016

ALUMNAT NOUVINGUT AL JAUME PER AL CURS QUE VE, 2015-16

          A partir de dimecres 15 d'abril , al Tauló oficial del Centre, porxe d'entrada de l'Edifici de Primària, trobareu Informació. També la podeu trobar en l'enllaç: 
www.cece.gva.es/abc/admisal/val

Moltes Gràcies!, com Sempre!!

Menú Abril 2015