dimarts, 27 de gener del 2015

3ers i 4ts FEM UNA PEL·LÍCULA!!!!!!!!!!!!!!

          Segon Cicle, els tercers i quarts, estem fent una pel·lícula!!!. És un Projecte Genial que ha començat des de zero, o millor dit, des de que les 5 classes digueren que sí volien fer una pel·li a les nostres missatgeres del cine: Esther i Marian.
            Hem fet les històries , el guió, també hem assajat en classe i buscat vestuari... i per fi dissabte 24 de gener començàrem a gravar els tercers!!!
           Som un gran equip: xiquetes i xiquets de les 5 classes, mestres, famílies i voluntariat que col·labora per a fer possible la nostra pel·lícula.
        Creativitat, imaginació, iniciativa, col·laboració, organització, responsabilitat, treball i mooooooolta il·lusió, són ingredients que estem posant en acció en este gran Projecte que ens uneix. AIXÍ FEM L'ESCOLA QUE VOLEM!!!

divendres, 23 de gener del 2015

6és Visiten L'Observatori del Canvi Climàtic i el mercat del Cabanyal

          També aquest dimarts, l'alumnat de sisés del Jaume hem visitat l'Observatori del Canvi Climàtic de l'Ajuntament de València.
          Volíem aprendre a contribuir amb la Lluita contra el Canvi Climàtic.
          Ha estat una experiència inter activa i molt dinàmica. Hem comprés la relació del humans amb el món que ens envolta.
          La visita ha estat un èxit per què comptàvem amb el suport d'avançada tecnología i sistemes audiovisuals, i un Molt bon Equip d'educadors i educadores del Medi Ambient.
També hem visitat el Mercat del Cabanyal i després hem fet jocs i activitats sobre els aliments de temporada.
          Gràcies a tothom: Gloria, Paco Quiles, Loles i a tots els qui han fet possible aquesta inoblidable experiència en el nostre últim curs al Jaume.

5és visiten el Museu Històric de València i el Parc de Capçalera

          Aquest dimarts l'alumnat de 5é del Jaume, amb els seus tutors- Maria i Paco- i amb la fantàstica col·laboració de 7 mares vam fer una inoblidable excursió al Museu Històric de València i al Parc de Capçalera.
          El Museu està situat en el Dipòsit d'Antigues Aigües de València. Ens van rebre molt bé. Primer deixarem les motxilles en les taquilles i després començarem la visita per a conèixer l'origen de la Ciutat de  València. Allí férem un taller: " Viatgeres i Viatgers en el temps", en el qual teníem que cercar diferents fonts històriques: documents, estel·les funeràries, distints objectes d'alfareria,...En fi, férem d'investigadores i d'investigadors.
          Després anàrem al Parc de Capçalera on gaudirem de l'entorn, passejarem, jugarem i dinarem. Després donarem un passeig muntant en els " cignes" del llac.
Ara, ja coneguem l'Inici i el Final del Parc del Túria. Enhorabona a tothom!!!!!!!

dilluns, 5 de gener del 2015