dilluns, 28 de novembre del 2016

El projecte del curs 16-17: " LA VOLTA AL MÓN EN 175 DÍES"

Estimades famílies, 

Aquest curs en el col·le estem vivint un Projecte que ens va a dur a conèixer més el món en el que vivim, la seua diversitat i la importància del respecte a les cultures i la natura, el nostre projecte: LA VOLTA AL MÓN EN 175 DÍES!!!.

Aquesta primera part del curs ens ha dut de viatge per Europa. En les classes hem compartit viatges, també ciutats d'Europa a les que ens agradaria viatjar, hem conegut part d'algunes ciutats arrel de 20 monuments que són part de la història d'Europa. També hem reflexionat sobre el desig de que el nostre continent siga una TERRA D'ACOLLIDA PER A LES PERSONES QUE ARRIBEN A D'ELL FUGINT DE LA GUERRA I DE LA MISÈRIA.

Divendres 25 de novembre, dia en el que ens unim per desitjar un bon tracte en les relacions i REBUTJAR LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, també va ser un dia en el que ens juntarem tot l'alumnat del col·le per cantar el desig de ser TERRA D'ACOLLIDA i al temps per a compartir les classes agermanades ( majors i menuts). Una activitat col·lectiva que ens ajuda a relacionar-nos i sentir-nos part de la Comunitat Educativa que som el Jaume.

Va ser un moment ple d'Alegries i tendresa 



Prémer per veure més fotos

.

diumenge, 6 de novembre del 2016

GOIG I PLENITUD EN LA NOSTRA COMUNITAT EDUCATIVA

Fa uns dies donàrem a totes les famílies del Jaume una invitació a una jornada de convivència festiva i al temps de treball cooperatiu per tal de fer possible una millora en el nostre col·le: pintar els corredors del primer i segon pis de l'edifici gran.

Prèviament les mestres ja havien preparat les parets,  llevant grapes i murals, l'Ajuntament ens havia pagat el material que ja haviem adquirit... Tot estava preparat.

Dissabte 5 de novembre pel matí ens trobàrem un grup de famílies i mestres per tal de fer-lo possible. Anàvem amb bona voluntat, i un poc a l'aventura de què podríem fer...Visquèrem un matí ple de treball ben organitzat, d'eficàcia en la distribució de funcions: folrar de paper baranes i terra, proteccions per a les portes, rodillo per a parets i sostres, pinzells per a retallar, graneres i motxos per a netejar...Tot ambientat amb la música de The Skafeïnats, Infussió i Renato Carosone, que sonà tot el matí, acompanyant el bon ambient de treball i col·laboració. No va faltar l'esmorzaret del matí per a reposar forces.

La satisfacció del treball anava creixent a mesura que es veia com quedaven netes i clares les parets per les que passem tantes vegades al llarg dels dies de classe.

Hem fet i farem present moltes vegades reivindicacions de millora de les instal·lacions del nostre col·le. Al temps és satisfactori i mobilitzador organitzar-nos per millorar en el que nosaltres podem fer. Estem convençuts que fer-ho així genera més implicació i creativitat en els lligams de la comunitat educativa del Jaume i ens empenta a anar construïnt l'escola que volem.

ESTIMEM LA NOSTRA ESCOLA. ESTIMEM L'ESCOLA PÚBLICA!!!



https://goo.gl/photos/cjnmeGwxyyYZeJ1y9

Prémer per veure més fotos

divendres, 4 de novembre del 2016