dimarts, 15 d’octubre del 2013

Convivències 2013-2014

Els companys de tercer cicle, com venim desenvolupant els darrers anys, hem realitzat les jornades de convivència. El nostre lema d’enguany era “La diversitat és normalitat”. En Sant Vicent de Llíria hem tingut ocasió de compartir activitats i jocs cooperatius on l’important no era guanyar sino gaudir de la participació. I al centre, hem visionat el curt “El circo de las mariposas” que ens ha mostrat que la deficiència i/o diferència pot esdevindre un avantatge si la mirem amb altres ulls. Conclusions i murals han donat per finalitzades les nostres convivències d’aquest curs. S’hem conegut un poc millor, hem après moltes coses i hem crescut com a persones.

divendres, 4 d’octubre del 2013

Sent i respira valencià

El museu de la Rajoleria ve desenvolupant una sèrie de tallers al llarg del curs que són molt interessants. Si l'altre dia va ser el del doblatge, hui divendres l'alumnat de 6é hem tingut l'oportunitat de participar en un altre anomenat, "Sent, respira valencià". Organitzat amb la col·laboració del servei de normalització lingüística de la Diputació de València hem recorregut una exposició de panells de diferents àmbits com ara, verdures, fruites, peixos, cos humà, orquestra, bicicleta, dolços...on dibuix i nom en valencià ens donava la pista per omplir desprès uns sopes de lletres i poder jugar al "Scrabble" o també anomenat "Intelect". 
Hem aprés coses, hem fet recerca, hem jugat, hem gaudit...en valencià.

dimecres, 2 d’octubre del 2013

Brigada verda

A poc a poc anem normalitzant les activitats del centre. Ahir dimarts, amb una ponentà terrible, vam iniciar l'activitat "Brigada Verda". Tot el centre, d'una manera o altra estem implicats en activitats de cura del medi ambient. L'alumnat de sisé és l'encarregat de passar per les classes i comprovar i recollir les paperes del plàstic i del paper si s'ha fet una bona selecció del material. Les classes que sí han complit amb aquest compromís, reben una flor contenta i les que no ho han fet correctament reben una flor trista. Així que tres alumnes del 6é A i tres del 6é B, amb guants i bosses adequades, férem la primera recollida del curs. Cada setmana un equip de dues persones de manera rotatòria passarem per les diferents plantes de l'edifici principal i per el d'Infantil per fer la nostra tasca "verda"
La majoria de les classes han obtés la flor contenta!

Taller de doblatge

L'alumnat de segon hem anat al Rajolar per fer un taller de doblatge. Ha estat molt divertit i participatiu. Hem tingut ocasió de gravar les nostres veus en imatges de dibuixos animats i d'altres. Resultava molt curiós sentir les nostres veus sobre imatges conegudes per tots. Ho hem passat d'alló més bé!!!!