divendres, 27 d’abril del 2012

Adrián Ferrer és un ex-alumne del nostre centre que a més de ser un bon estudiant i millor persona, també és un excel·lent pianista. Vàries vegades ens ha regalat la seua música en diferents setmanes culturals del Col·le. Ha guanyat diferents concursos de joves promeses i en este moment està immers en un procés de selecció per poder actuar amb Lang Lang, probablement el pianista més famós del món en estos moments. Per poder accedir necessita el nostre recolzament i que votem per la seua candidatura. Des d'ací vos encoratgem perquè visualitzeu el video i desprès, voteu per ell. Tan sols  ens queda fins el diumenge 29. Ànim que s'ho mereix de debò!
Si punxeu en aquest enllaç ho podreu fer:
http://www.langlangberlin.telefonica.com/index.php?vid=BhAYlLlt7yQ

Infantil al Parc Adai

Els xiquets i xiquetes d'Infantil visitarem el passat 19 d'abril el Parc Adai situat en Montcada. 
El grup de 3 anys vam fer activitats del programa de granja-escola. Els de 4 anys activitats relacionades amb l'edat mitjana i els de 5 anys treballarem jocs i activitats al voltant del món dels indis i vaquers.
Va ser un dia molt divertit. Ho passarem d'allò més bé i ens quedarem amb ganes de més. (Igual tornem altra vegada).
Podeu veure una xicoteta mostra del que vam fer!

dijous, 26 d’abril del 2012

Projecte "Les fades i els mags"

L'aula d'Infantil 4B estem treballant el nom de la nostra classe. Al llarg del projecte hem fet un munt d'activitats relacionades amb el món de la màgia. Fins i tot hem convidat a participar els nostres pares que ens han oferit una vesprada (màgica) en la que hem gaudit de contes, trucs i cançons relacionades amb el tema. Si voleu saber més coses de les fades i els mags amb molt de gust vos informarem. 
Ací teniu una xicoteta mostra del que és el projecte.

dimecres, 25 d’abril del 2012

L'alumnat de tercer cicle hem anat hui dimecres 25 al teatre Escalante. Hem tingut ocasió de gaudir d'una obra senzillament, fantàstica. "Joan Salvador Gavina" ens ha envoltat en una situació i circumstància en la que allò que semblava impossible, irrealitzable, pot fer-se realitat  Que cal perseverar i mantenir les idees i els somnis, lluitar per ells i no perdre el temps en pelear amb els demés per coses que no tenen la més mínima importància. Que l'aprenentatge és fonamental al llarg de la vida per aconseguir els nostres propòsits.
Una sessió encoratjadora.

dimecres, 4 d’abril del 2012

Teatre de tercer

Els xiquets d'activitats alternatives a la Religió entre altres coses, hem preparat aquest trimestre una obreta de teatre titolada "La carlota gegant". Desprès de representar-la als nostres companys de classe, l'hem repetida per a les classes de segon i de quart. Ens ha quedat molt graciosa. Hem participat tots i s'ho hem passat molt bé. El públic també ha gaudit amb les ocurrències dels actors. El proper trimestre, en farem altra.

Hem fet mones!

Els xiquets i xiquetes de 1r hem fet mones de pasqua. Les mestres, un grup de mares i nosaltres, hem fet el procés complet de fabricació. Les normes bàsiques d'higiene, mans netes, davantal, barret al cap...Ratllar la llima, escòrrer el suc de taronja, batre els ous amb el sucre i l'oli, desfer el rent amb aigua templada i finalment, afegir la farina i pastar. Ho hem deixat cobert prop dels radiadors perquè el calor faça pujar la massa. Per la vesprada li hem donat forma de panou, les hem pinzellat amb ou i els hem ficat sucre i anissets de colors per sobre. Desprès, en un tres i no res s'han cuit al forn de la cuina del col·le.
Fins i tot, un grup ha treballat amb productes sense gluten perquè els xiquets celíacs pogueren participar-hi.
Finalment, les hem embolicat en un full de cel·lofana transparent i amb una mena de safateta decorada per nosaltres ho hem rematat amb una llaçada de color i un cor amb el nostre nom.
Ens ha quedat preciós i amb un sabor fantàstic. Ens ho hem endut a casa amb tota la il·lusió del món!
Tot el col·le feia una oloreta d'allò més bona.
Ho hem passat molt bé i hem après un muntó de coses!