dimarts, 9 de juny del 2015

JA HEM FET LA VOLTA AL MÓN!!!!!!!!!!

          El matí de divendres dia 5 de juny , unes mares de la classe d'Infantil 5 anys A, han vingut a realitzar un taller sobre l'últim continent que estem treballant en classe que és, OCEANIA, dintre del Projecte de treball " La volta al món".

          En primer lloc, les mares han contat un conte sobre buna llegenda típica d'aquest desconegut continent, on apareixen animals típics d' Oceania. Després han fet un instrument musical típic del continent, que es diu PAL DE PLUJA. Amb un tub de cartró , furgadents i estrelletes de sopa, les xiquetes i els xiquets han pogut construir aquest instrument màgic. L'han decorat i ho han passat Molt bé.

Després ens han regalat un conte a cada viatger per a casa.

Hem passat un matí aprenent i gaudint.

GRÀCIES famílies per la vostra col·laboració!!

Ara Sí que hem acabat la VOLTA AL MÓN!!!

Moltes, MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!!

ELS RODAMONS EN EUROPA!!!

          Dilluns passat, dia 1 de juny dos mares de la classe dels Rodamons varen vindre a fer un taller al voltant d'Europa. Varem construir la Torre Eiffel tridimensional . També dibuixarem la bandera de França, que ja sabem que té tres colors i també varem decorar el full. Va ser un taller molt interessant i divertit.

          Però al finalitzar el taller ens esperava una sorpresa molt dolça i bona. Ens van repartir un dolcet típic Francés per a esmorzar , un croissant !! Umm què bo!!!

Ho passarem molt bé !!!!

Moltes Gràcies per dedicar-nos part del vostre temps!!!!!

dimecres, 3 de juny del 2015

SETMANA CULTURAL 2015

          Estimades famílies, la setmana que ve, del 8 al 12 de juny celebrem al col·le la Setmana Cultural. Uns dies molt especials on xiquetes i xiquets, mestres, mares, pares i d'altres familiars compartim l'Educació del nostre alumnat. La nostra Escola esclata en una Festa de participació on cada estament de la Comunitat Educativa , posa el millor de sí, per a fer l'Escola que Volem.

         Moltísssimes Gràcies a totes i a tots, alhora que la més sincera Enhorabona i Felicitacions!!!.

          Ací, podreu veure el Programa. Recordem que us esperem a totes  i a tots els propers dimecres, dijous i divendres, dia en què  donarem cloenda a aquesta Setmana en una nova Edició del "Ballant al Jaume"


Menú Juny-2015

Menú Juny.pdf by ceipjaume

Tallers tercers de Primària

          Aquest mes de maig, a les dues aules aules de tercer de Primària i sota la coordinació pedagògica de les tutores, Eva i Mª Angeles, les mares i els pares han preparat i portat a la pràctica les sessions de la matèria de Plàstica.
           Aquesta oportunitat l'hem aprofitada tant xiquetes i xiquets , com les mestres i famílies, gaudint de sessions molt enriquidores en tots els àmbits.

Moltes, moltes  Gràcies!!
Així fem l'Escola que volem!!!

I ara, una mostra dels moments viscuts