diumenge, 19 d’octubre del 2014

INFANTIL 5 ANYS APRENEM EDUCACIÓ VIAL

          Les xiquetes i xiquets d'Infantil 5 anys , divendres passat, varem Viure l'experiència d'aprendre Educació Vial. Encara que la treballem transversalment al llarg del curs , perquè es tracta d'aspectes que ens ajuden a viure i conviure millor, aquests dies estem incidint més en aquest tema amb l'ajuda de les nostres mestres Lola i Carmina. Divendres 17, rebérem la visita d'un Policia Local de Benifayó, familiar d'un company de les nostres classes.
          Varem aprendre de manera divertida i interessant tot el que té a veure amb els principis bàsics de l' Educació Vial i, a més, férem al pati diferents activitats de treball que ens ajudaren a aprendre com si estiguérem jugant. Gràcies a col·laboracions com aquesta tenim i fem una millor Escola.

EIXIDA DE 6és A LA CIUTAT DE VALÈNCIA

          Divendres 17 d'octubre, l'alumnat de sisé hem fet una Eixida- Recorregut per la València Medieval. Hem començat en les Torres de Serrans que hem visitat. Després hem anat al Palau de la Generalitat i a la Catedral de València, on hem pujat a la Torre del Micalet!!.Alhora que hem anat treballant i estudiant in situ sobre els diversos estils del Monument i de les seues excepcionals portes.
          Hem acabat la visita, en la Llotja de València, joia del Gòtic Civil de la ciutat i, per últim en el Mercat Central , meravella  arquitectònica del Modernisme de principi del segle passat, estil que hem començat a estudiar ara a les classes.
          Totes les companyes i companys de sisé estem contentes i contents i les i els  mestres satisfetes i satisfets. Endavant!, Sempre Endavant!

CONVIVÈNCIES 3er CICLE

          Els passats dies 7 i 8 d'octubre , l'alumnat de 5é i 6é del col·le hem celebrat unes Jornades de Convivència. El dia 7,abans de l'eixida, varem fer activitats programades per les i els mestres tutors de 5é i 6é , per Loles i Marina. Entre elles, destaquem l'estudi que férem sobre la pel·lícula "Eduardo Manos Tijeras", film nominat als premis Oscar en 1990, pel seu maquillatge. Es tracta d'un obra mestra del cinema modern que amb els anys s'ha imposat com una de les millors pel·lícules de la Història del cine. Entre totes i tots, trobarem el lema de les convivències " Allò què fas diu qui ets"
          Amb les Convivències hem aprés i crescut en responsabilitat, cooperació i hem augmentat la seguretat i la confiança amb nosaltres mateix i  respecte de totes les companyes i companys. Hem viscut una experiència per a fer una Escola amb esperit obert de col·laboració i hem aprés a conviure amb Alegria i Plenitud.

   

dimecres, 1 d’octubre del 2014

Menjador 14-15

Estimades families, Un any més comencem el Servei de Menjador Escolar amb moltes ganes, il·lusió i treballant com sempre amb un Equip estable, de professionals, de gran qualitat, tant de cuina com d'educadores de menjador- un tret característic del Jaume-. que ofereixen a les nostres xiquetes i xiquets l'oportunitat de crèixer aprenent hàbits d'alimentació Saludable i Equilibrada. Ací tenim el menú del mes d'octubre, que a més podeu baixar-se'l.

MENU MENJADOR OCTUBRE 2014

Menu Menjador - Octubre 2014-15 by ceipjaume