divendres, 29 d’octubre del 2010

Una visita inesperada


Dimecres 27 ens ha visitat a Infantil un personatge molt curiós."Mec-Mec" un extra-terrestre molt especial que ens ha recomanat mantenir el nostre planeta net i habitable. Ens ha agradat molt la seua companyia. Hem treballat i seguirem treballant seguint els seus savis consells.


dimarts, 26 d’octubre del 2010

Millores al Jaume

Per fi i poc a poc van millorant-se i implementant-se les instal·lacions del nostre col·le ! Ara ens toca tenir cura de tot perque ens dure en perfectes condicions per molts cursos i anys.

Visita al Rajolar

Els alumnes de primer cicle hem visitat el Museu del Rajolar de Paiporta. Enguany fa 10 anys. Ens han mostrat l'exposició permanent que està situada a la planta baixa on antigament estaven els forns de rajoles. Hem vist la maqueta de la fàbrica, fotos d'èpoques antigues, una màquina de cine... Desprès hem fet una fitxa i un taller amb fang com si nosaltres forem els rajolaires. El treball ens l'hem dut al col·le perque s'eixuguen les rajoletes. Per acabar, ens han regalat un iman amb la foto del museu amb motiu de l'aniversari.
Ens ha agradat molt. Hem après coses del nostre passat i ens hem divertit.

dijous, 21 d’octubre del 2010

Convivències tercer cicle


L'alumnat de tercer cicle ha realitzat els dies 20 i 21 d'octubre les convivències que habitualment venim realitzant els darrers anys als inicis del curs escolar. Són una magnífica ocasió per establir, ampliar i consolidar relacions entre els companys i el professorat. Noranta set alumnes i set mestres han estat al Mas del Capellà en Olocau amb un programa ple d'activitats interessants i lúdiques a la vegada. Hem tingut oportunitat de participar i vivenciar situacions en un ambient diferent a l'ambit escolar. Ha resultat una experiència fantàstica. Tothom ha gaudit, fins i tot la climatologia ha acompanyat, d'una ocasió enriquidora en lo personal i social. Ah! i també han treballat quan tocava. El programa ha finalitzat en una festa molt divertida.
Una activitat estupenda que a totes i tots, se'ns ha fet curta.

divendres, 8 d’octubre del 2010

El 9 d'Octubre al nostre Col·le

Hui hem fet al nostre col·le una acte de celebració de la Diada de la Comunitat Valenciana. Hem participat tots en la confecció d'un gran mural. El lema d'enguany és "La clau que obri tots els panys" , un vers de Vicent Andrés Estellés. Es celebren els 25 anys de les Trobades de les escoles en Valencià. Els més menuts hem decorat el llibre amb totes les claus que hem fet l'alumnat del centre i que aportarem a l'esculptura que ha dissenyat Manolo Boix el dissabte 9 a València junt als dels demés coles de la Comunitat.
Els de primer cicle, han aportat les lletres del lema. Els de segon cicle les claus de la col·laboració, la igualtat, la diversitat i la de la sostenibilitat, etc.. Els del tercer cicle hem aportat els noms dels pobles i ciutats de la Comunitat.
La nostra música ha estat sonant mentres realitzaven el mural.
Ha quedat un treball molt bonic que tindrem penjat a l'entrada de l'edifici de Primària.