dimecres, 30 de desembre del 2015

Eixida de 3ers a Paiporta

Estimades families,

Dimarts 22 de desembre pel matí, les tres classes de tercer visquérem una eixida molt especial. L'objectiu era " mirar d'altra manera"llocs habituals del nostre poble.

Situàrem en un plànol els carrers pels que férem el camí fins a la zona de l'Ajuntament.
Buscàrem detalls històrics i arquitectònics en el Carrer Peatonal a partir d'unes fotos que ens guiaven la mirada. Observàrem " el punt de fuga", en la mirada dels ponts que travessen el barranc. Comprovàrem  la diferència entre la mirada des de dalt de la font del pont Nou i la mirada " al natural". Fins i tot ens atrevírem a dissenyar altra decoració en la façana de l'església de Sant Jordi ( sobre paper clar!!!)

Tot això ho vam poder  viure perquè ens ajudaren quasi 30 families de les criatures de tercer , que guiaren el treball i la mirada dels 10 equips de criatures.


Va ser un matí genial. Moltes gràcies per col·laborar. Així fem l'Escola que Volem!

Les vostres mestres : Almudena, Inma, Mónica. Maria


Eixida de 3ers al Botànic

Estimades families,

Passat divendres 27 de novembre, les tres classes de tercer realitzarem la primera eixida del curs: 64 criatures , més les seues mestres i 38 families , jugant i aprenent en el Jardí Botànic de València.

Compartírem diversió, col·laboració i aprenentatge de forma simultània. Els equips , les proves, els jocs, la informació i observació d'arbres i plantes , les escultures,...
L'objectiu era viure l'espai del jardí combinant la convivència, l'observació i el major coneixement de les plantes i arbres. El complírem!!!

Molt bon sabor de boca ens va deixar esta primera eixida!

Una bona experiència per anar construint l'Escola que Volem.

Les fotos són bon testimoni.

Moltes gràcies a totes i a tots!!!

Les vostres mestres : Almudena, Inma, Mónica, Maria


dimarts, 22 de desembre del 2015

Els Reis Mags visiten el Jaume. 22-12-2015

Quina Alegria! , Quina Il·lusió!!, Quina Felicitat!!!

          Sí, estimades families, aquesta vesprada els Reis Mags han visitat la nostra Escola.

          Tothom estava esperant-los desde fa uns dies. El Jaume estava preciós, la decoració fantàstica!, com fantàstica ha estat aquesta vesprada per a les nostres criatures, per a les mestres i per a les nostres families. 

          Sabem que els Reis Mags tenen molt on acudir, però les xiquetes i xiquets,  mestres, les families i l'AMPA del Jaume ja fa temps que els donaren l'avís.
          Els Reis i els seus pages han deixat els camells descansant a la pinadeta i han vingut carregats de regals per a les criatures d'infantil i de primer i segon curs  de Primària . No sols ens han portat jocs educatius, llepolies,..., Alegria , sino que el que tal vegada és més important, ens han regalat  il·lusió, Alegria i Vida.

          Els Tres Reis i els seus pages també han passat a felicitar els Nadals  per les restants 10 aules de segon i tercer cicle de Primària, on a més de llepolies ens han dut  la Màgia necessària per a que Tota la Comunitat Educativa del Jaume passe unes Bones Festes i tinga un Bon Any 2016.

Anem a permetre'ns una llicència:..., ...,..., SÍ , El Jaume " És la < CANYA>"

Gràcies Mil i Mil vegades Mil !!!!!

BONES FESTES I BON ANY 2016



dijous, 17 de desembre del 2015

NOU CONSELL ESCOLAR. ELECCIONS 2015

Benvolgudes i benvolguts xiquetes i xiquets, estimades families,personal no docent i mestres del Jaume,

Ací tenim la relació dels membres del Nou  Consell Escolar 2015.

Moltes Gràcies a tots per la vostra participació.

Amb ganes, amb il·lusió i amb alegria,..., Així fem l'Escola que volem.







Menjador. Activitats desembre

Estimades families, ací teniu una mostra més de les activitats dels usuaris del nostre menjador,en aquesta ocasió les  realitzades al mes de desembre. 

Un total de 8 projectes més el teatre que ens va oferir a totes i a tots COLEVISA

Enhorabona a tothom!

Així fem l'Escola que volem!!

Moltes Gràcies!!!

BONES FESTES i BON ANY 2016







dimarts, 8 de desembre del 2015

Festa de la Castanyera 2015

Estimades famílies, fa uns dies vam celebrar a l'Escola, el Dia de la Castanyera. Les classes d'Infantil varen oferir a les de Primària, la Festa de la Castanyera, les diferents classes d'Infantil, passaren per les aules de Primària i els van regalar cançons, fruits de la tardor i Alegria.

Moltes Gràcies !!
Va ser un matí Fantàstic!!!!!

Activitats Menjador 2015

Estimades families,
Com sabem, l'Equip de Menjador del Jaume, sota el SABER FER, SABER ESTAR i SABER SER de la seua Coordinadora, Gloria Mejia Jurado i de la supervisió de l'Encarregada de Menjador, desenvolupa en el temps de menjador, múltiples  activitats per tal que el nostre alumnat comensal aprenga a més de bons hàbits alimentaris i educació per a la salut, aprenga com diguem a créixer i a ser futurs ciutadanes i ciutadans envejables.

Així, l'alumnat del Jaume, ha realitzat en les passades setmanes, campionats pre esportius i esportius, joc del mocador, " fus isfus", espill del revés, " El guarda del tresor", " pins infantils",etc etc.

Els objectius d'aquestes activitats són: desenvolupar la creativitat, gaudir de l'activitat lúdica, realitzar exercici físic a través d'un joc, treballar l'orientació espacial, col·laborar amb el grup, saber reaccionar, desenvolupar la coordinació motriu, conèixer jocs tradicionals i desenvolupar la psicomotricitat.

La valoració que les xiquetes i xiquets han fet ha estat Molt positiva, i en els seus comentaris es respira l'Alegria i la Molt bona adequació d'aquestes activitats.

Moltes Gràcies i Enhorabona, una vegada més, a tot   l'Equip de Menjador del Jaume.


Ací teniu una mostra de les activitats, classificades per la seua tipologia




dimarts, 1 de desembre del 2015