dimarts, 8 de desembre del 2015

Activitats Menjador 2015

Estimades families,
Com sabem, l'Equip de Menjador del Jaume, sota el SABER FER, SABER ESTAR i SABER SER de la seua Coordinadora, Gloria Mejia Jurado i de la supervisió de l'Encarregada de Menjador, desenvolupa en el temps de menjador, múltiples  activitats per tal que el nostre alumnat comensal aprenga a més de bons hàbits alimentaris i educació per a la salut, aprenga com diguem a créixer i a ser futurs ciutadanes i ciutadans envejables.

Així, l'alumnat del Jaume, ha realitzat en les passades setmanes, campionats pre esportius i esportius, joc del mocador, " fus isfus", espill del revés, " El guarda del tresor", " pins infantils",etc etc.

Els objectius d'aquestes activitats són: desenvolupar la creativitat, gaudir de l'activitat lúdica, realitzar exercici físic a través d'un joc, treballar l'orientació espacial, col·laborar amb el grup, saber reaccionar, desenvolupar la coordinació motriu, conèixer jocs tradicionals i desenvolupar la psicomotricitat.

La valoració que les xiquetes i xiquets han fet ha estat Molt positiva, i en els seus comentaris es respira l'Alegria i la Molt bona adequació d'aquestes activitats.

Moltes Gràcies i Enhorabona, una vegada més, a tot   l'Equip de Menjador del Jaume.


Ací teniu una mostra de les activitats, classificades per la seua tipologia