dilluns, 31 de gener del 2011

Dia de la Pau

Hui dilluns hem celebrat el dia de la Pau. Ha estat un acte senzill, breu pero molt emotiu. Hem confeccionat un mural amb les nostres fotos. Les hem pegat dins de colomes de la Pau, una per cada cicle. Hem cantat tots junts "Imagine" de John Lennon i "El món seria més feliç". Hem acabat aviat perquè la pluja ha començat a fer acte de presència.




Podeu visualitzar el video de la cançó "El món seria més feliç"

dijous, 27 de gener del 2011

Auditori de Torrent

El segon cicle de primària, dilluns passat, hem assistit a l'Auditori de Torrent. En l'audició, una xiqueta perd la memòria en l'aeroport i mitjançant l'ajuda d'uns musics aventurers amb els que viatjarà per molts països i cultures aconseguirà arribar a casa.
Ho hem passat força bé i hem descobert que músiques molt diverses són capaces d’emocionar-nos.
Ha estat una experiència molt dinàmica i entretinguda.

dissabte, 22 de gener del 2011

Tranquil·la setmana

La tornada al centre desprès de les vacances ha estat tranquil·la i relaxada. L'alumnat ha tornat amb moltes ganes de treballar. Els resultats acadèmics del primer trimestre han estat, tal i com s'esperava, molt bons.
Els menuts, ja el primer dia tingueren teatre. Els va agradar molt. Desprès els de segon anaren a la biblioteca municipal per tenir a més de la presentació de les noves instal·lacions, una sessió de contacontes. Els de quart tampoc han estat parats. Han encetat un bloc de salut i a més d'una projecció han tingut una conferència amb participació de les mares de la classe. També s'han instal·lat un aquari a la classe i han batejat els grups que han format amb noms molt sug·gerents. Els de sisé també han tingut eixida a València al museu de la ciutat i tot el cicle, ha encetat, com cada curs, els tallers de Plàstica amb la participació de pares i mares.
Com podem comprobar, el Col·le, no para.