dilluns, 12 de desembre del 2016

4ts ALS JARDINS DE VIVERS I DEL TURIA 7/12/16

Per fí, després de 3 intents d'anar a Carrícola!!!!...,  Acceptàrem la pluja continuada durant tres setmanes!!! Desitgem que la sequera s'haja recuperat i s'hagen recuperat els aqüifers, però la nostra eixida a Carrícola no poguérem fer-la. Així és la Vida!!!...

Però no podíem finalitzar el trimestre sense una excursió, i així ho férem!.

Amb molt bona voluntat per part d'un gran Equip de col·laboradores i col·laboradors, férem possible un dia estupendo pel jardins de Vivers i el Pont del Reial, amb huit parades que ens ajudaren a mirar aquest lloc familiar d'altra manera, a conèixer part de la seua història, a practicar l'observació fent dibuix al natural, fins i tot a parlar de com vivien els animals en l'espai de l'antic zoo, que ara ja estan derruïnt-lo.

Van ser dos hores sense parar amb treball de camp dels equips acompanyats per les famílies que poguereu col·laborar i disfrutar amb nosaltres.

Després de dinar, dedicàrem temps a jugar en els jardins del riu: la corda, el mocador, la goma i el cementeri, ens feren riure i finalitzar un dia de convivència i aprenentatge.

Moltes Gràcies a la Família de quart!!!


Les Mestres de quart



dimarts, 6 de desembre del 2016

MENÚ DESEMBRE-16

INFANTIL 5 ANYS PARTICIPA EN UN TALLER SOBRE IGUALTAT DE GÈNERE


Estimades famílies, l'alumnat d'Infantil 5 anys i de primer de Primària hem participat en un taller sobre IGUALTAT DE GÈNERE, que ha organitzat l'Ajuntament de Paiporta. En el taller, varem jugar, pensar i ens sorpreniem a tot hora a través de les activitats i propostes de la ponent. Varem trencar tòpics i el que és més important, s'adonarem de tòpics que reproduim per inèrcia. Va estar molt divertit i, la ponent genial. Enhorabona