diumenge, 6 de novembre del 2016

GOIG I PLENITUD EN LA NOSTRA COMUNITAT EDUCATIVA

Fa uns dies donàrem a totes les famílies del Jaume una invitació a una jornada de convivència festiva i al temps de treball cooperatiu per tal de fer possible una millora en el nostre col·le: pintar els corredors del primer i segon pis de l'edifici gran.

Prèviament les mestres ja havien preparat les parets,  llevant grapes i murals, l'Ajuntament ens havia pagat el material que ja haviem adquirit... Tot estava preparat.

Dissabte 5 de novembre pel matí ens trobàrem un grup de famílies i mestres per tal de fer-lo possible. Anàvem amb bona voluntat, i un poc a l'aventura de què podríem fer...Visquèrem un matí ple de treball ben organitzat, d'eficàcia en la distribució de funcions: folrar de paper baranes i terra, proteccions per a les portes, rodillo per a parets i sostres, pinzells per a retallar, graneres i motxos per a netejar...Tot ambientat amb la música de The Skafeïnats, Infussió i Renato Carosone, que sonà tot el matí, acompanyant el bon ambient de treball i col·laboració. No va faltar l'esmorzaret del matí per a reposar forces.

La satisfacció del treball anava creixent a mesura que es veia com quedaven netes i clares les parets per les que passem tantes vegades al llarg dels dies de classe.

Hem fet i farem present moltes vegades reivindicacions de millora de les instal·lacions del nostre col·le. Al temps és satisfactori i mobilitzador organitzar-nos per millorar en el que nosaltres podem fer. Estem convençuts que fer-ho així genera més implicació i creativitat en els lligams de la comunitat educativa del Jaume i ens empenta a anar construïnt l'escola que volem.

ESTIMEM LA NOSTRA ESCOLA. ESTIMEM L'ESCOLA PÚBLICA!!!



https://goo.gl/photos/cjnmeGwxyyYZeJ1y9

Prémer per veure més fotos