dilluns, 22 de desembre del 2014

ELS REIS MAGS VISITEN EL JAUME

          Quina Alegria!!!,..., Quina Il·lusió!!!,..., Els Reis d'Orient ens han visitat aquesta vesprada, acompanyats dels seus pages.
           Segons ens han contat, Melxor, Gaspar i Baltasar han vingut pel desert.  Quan estaven en mig del desert varen veure  una estrela, la veren brillar, tan pura i tant bella que la varen seguir fins aplegar  al Jaume de Paiporta.  Han arribat al Jaume sobre les 3 de la vesprada, han deixat els camells en la pinada, descansat perquè estaven cansats després d'anar carregadets de regals i xuxes per a les nostres xiquetes i xiquets.
               Gràcies Magestats , Gràcies per la vostra visita!!!
              Saben les vostres Magestats que són els més volguts pel nostre alumnat. També les mestres i els mestres, les famílies  i el  personal no docent de Jaume agraeix la vostra visita. Gràcies per que ens ho fet molt feliços!!!. 
            Ah!!!,... i farem el que ens ho recomanat : anem a continuar fent una Escola Pública, una Escola de Qualitat , una Escola Valenciana i una Escola Divertida. Ho anem a fer perquè per a nosaltres és fàcil- comptem amb les xiquetes i xiquets, les i els mestres, les famílies, i el personal no docent que treballa al Jaume- Felicitats a tothom.