dilluns, 16 de gener del 2012

Paipor Brass

Divendres 13 els companys de segon cicle hem acudit a l'Auditori Municipal de Paiporta per participar en una audició/concert/espectacle que ha estat fantàstic. Allí estavem alumnes del CEIP L'Horta, LLuis Vives i nosaltres. La sala estava al complet.
Uns instruments per l'escenari. Un mòbil que sona. Un incansable presentador/animador/conductor de l'activitat que es queda pasmat al sentir que els músics que havien d'acudir no poden presentar-se i en canvi una colla "d'operaris" comença a colpejar amb el martell, llimar amb la radial, bufar, tirar fum... segons ells, preparant els broquets.
D'aquesta manera i amb l'ajuda de projeccions en una pantalla enorme enceten una presentació dels instruments de vent-metall d'una manera divertida, amena i sug·gerent. Desprès comencen un concert amb vàries peces musicals d'estils i èpoques diferents que inviten a la participació del públic.
En fi, una sessió inoblidable que s'insereix en el programa projectes culturals que a nivell municipal vénen desenvolupant-se al llarg del curs i que esperem que la crisi i els retalls no sel's enduguen per davant. Enhorabona a tothom!