divendres, 16 d’octubre del 2015

Les mares de 1er A fan el taller " Els 5 sentits"

          Sí, així fem entre totes i tots L'Escola que Volem. Cinc mares de la classe de 1er A de Primària, vingueren ahir dia 15 a la classe, a fer-nos un Taller, al voltant dels " 5 sentits". 
Varem aprendre molt i , de manera divertida sobre l'oïda, mitjançant un mòbil amb diferents sorolls gravats i que nosaltres havíem de descobrir, sobre el tacte, amb una capsa plena d'objectes de distintes textures, de l'olfacte, on experimentarem amb potets que tenien diferents olors, sobre el gust, on ens plantejaren, descobrir, amb els ulls tapats, diversos sabors,...,  de la sal, el sucre, la llima, les palometes,... i també del sentit de la vista, on amb una lupa teníem que encontrar a Wally, en grans làmines. 

          Per a coronar  aquesta vesprada d'aprenentatge compartit entre xiquetes, xiquets, mares i mestra, gaudirem totes i tots del gust, olor i vista, d'una boníssima coca, que havia cuinat una mare de les assistents. També comprovarem com l'oïda i el tacte , amb la llengua i el paladar, es posen amb funcionament  quan masteguem i ens engolim un dolç tan rebó.

          Ah!,...,  i a més un pare de la classe ha muntat aquest vídeo per a que tota la Comunitat Educativa del Jaume, puga compartir aquesta experiència. MOLTES GRÀCIES famílies!!!!!!