dilluns, 30 de maig del 2016

Infantil 3A-2016- " Els Caragols"

Estimades famílies,
La classe d'Infantil 3 anys A, ha treballat aquest trimestre, el Projecte , dels " Caragols"- nom de la classe-.

Per poder aprendre molt sobre aquests animalets, han muntat unes caragoleres per a cada equip, amb arena del nostre pati i menjar que els porten de casa.

Han observat amb lupes, les característiques dels caragols.

I, investigant, investigant, han descobert que no tenen nas! i que respiren per un forat que tenen a la part dreta de la closca.

Tampoc tenen orelles i,... s'han preguntat si els caragols són sords!..., per unanimitat, les xiquetes i xiquets van decidir comprovar-ho cridant Molt fort!,..., però els caragols,...,..., No s'immutaren, així que arribaren a la conclusió que : Si, els caragols són sords.

Cada 2 ó 3 dies els van posar  menjar i així aprenerem què mengen, com mengen i què els agrada més. També van posar  un aliment diferent en cada caragolera- lletuga, tomata, carlota i, ... ... ... fan la caca del mateix color que allò que han menjat!

Hem fet curses, dibuixant una ratlleta d'eixida i d'altra per la meta. Oh que passa??. Es desplacen per on volen! .., No saben caminar en línea recta!!

També hem banyat els caragols amb aigua barrejada amb colorant alimentici i nescafé, per investigar el rastre de la bava que generen al desplaçar-se.

En Educació Física, ens hem convertit en caragols i hem superat diferents obstacles.

I finalment, ...,...,..., un secret: per a poder fer tot el projecte, hem hagut d'enganyar cada dia als caragols , ruixant-los amb aigua per a que pensaren que plovia i ixqueren de la closca. 

Ha estat Molt Divertit!!. Moltes i moltes experiències inoblidables.


Moooltes Gràcies Paula!!!