dissabte, 18 de juny del 2016

PRÒXIMA PUBLICACIÓ BEQUES MENJADOR 16/17

ESTIMADES FAMÍLIES,

Us comuniquem que molt prompte eixirà la publicació en el DOCV de la convocatòria per a la concessió d'ajudes de menjador escolar per al curs 2016/17.

Podrà participar en la convocatòria l'alumnat d'Educació Infantil i Primària.

Important:

- La condició de família monoparental, s'haurà d'acreditar amb el títol de família monoparental o bé, s'acreditarà aquesta situació mitjançant l'aportació del llibre de família i certificat de defunció en cas de viduïtat o sentència judicial ferma de separació o divorci i certificat municipal de convivència o informe dels serveis socials.

- Famílies amb custòdia compartida: es consideraran membres de la unitat familiar aquells que convisquen en el domicili en que es trobe empadronat l'alumnat, acreditat per acord o resolució per la qual s'estableix el règim de custòdia compartida i certificat d'empadronament.

- Renda: la sol·licitud ha d'estar signada per TOTS els sol·licitants am l'objecte de poder recaptar les dades a l'AEAT.

- Situació de desocupament sense cobrament: TOTS ELS SOL·LICITANTS han de reunir TOTS aquests requisits a data de presentació de la sol·licitud: 1- estar en situació de desocupació i no percebre ni prestació ni subsidi per desocupació. L'administració ho comprovarà telemàticament al SEPE. No s'ha d'aportar documentació acreditativa.

- Membre de la unitat familiar: pare, mare, alume/a, germans/germanes, fill concebut i no nascut , amb certificació mèdica. En cas de divorci o separació no es considera membre aquell d'ells que no convisca amb el sol·licitant. Si que es tindrà la consideració de membre, si s'escau, el nou cònyugue o persona unida per anàloga relació, encara que no es trobe legalitzada la seua situació com a parella de fet, la renda de la qual s'inclourà dins del còmput de la renda familiar.


A l'espera de la publicació en el DOCV, aquestes dades anteriors , igual ens  poden orientar.

Moltes Gràcies!!