dissabte, 12 de març del 2016

Març 2016

Estimades famílies,

          Aquest mes de març ha vingut carregat de noves activitats que us sintetitzem en aquesta entrada, ja desde fa un mes, estem fent activitats al voltant del projecte " El Bon descans", dintre del macro " La Vida Saludable". Aquest projecte el tancarem dilluns 14 de març amb la participació de tot l'alumnat del Centre. Per la vesprada farem una sessió de contacontes on els més majors contaran històries als més menuts. Ho farem al pati i us informarem també d'aquesta cloenda.

           D'altra banda, hem estat treballant a les classes sobre el " Dia de la Dona". Incidint amb el Bon Tracte i amb la Igualtat de gènere.

          Per últim estem en falles i la nostra fallera major " Amparito", ens avisa de la " II Exposició del Ninot" al Jaume, que podrem visitar alumnes, mestres i famílies, el proper dimarts dia 15 a les 4 de la vesprada. Eixe dia haurà també " Xocolatà" per a totes les xiquetes i xiquets del Centre que repartiran totes les mares i `pares que puguen i tinguen gust. Els esperem a primera hora del matí. També us informarem d'aquesta.

Moltes Gràcies a totes i a tots!!

Bones Falles!!

Així fem l'Escola que Volem!!!!